Toimintopainikkeet

Tule mukaan maaseutunuorten toimintaan

Maaseutunuoret ovat alle 35-vuotiaita MTK:n jäseniä.

Maaseutunuorten toiminta tarjoaa väylän vaikuttaa, mahdollisuuden verkostoitua ja ennen kaikkea tilaisuuden viettää aikaa maaseudulla elämisestä ja yrittämisestä kiinnostuneiden nuorten kanssa. Maaseutunuorten toiminta tarjoaa näköalapaikan maaseudun asioiden seuraamiseen ja edistämiseen. 

Maaseutunuorten toiminta on hauskaa yhdessäoloa, ammatillisista asioista tiedottamista sekä kouluttautumista järjestötyöhön. Maaseutunuoret tekevät retkiä sekä järjestävät juhlia ja erilaisia tapahtumia.

Maaseutunuorten omat kotisivut

Maaseutunuorille on avattu omat kotisivut. Kotisivuilta löydät tietoa maaseutunuorista sekä tapahtumakalenterin, jonne voi ilmoittaa oman alueen maaseutunuorten tapahtumia. Suorat linkit kotisivuille löytyvät oikealta.

Alueellista toimintaa

Useissa tuottajayhdistyksissä on maaseutunuorten kerhoja ja liitoissa sekä keskusliitossa on maaseutunuorten valiokunnat.

Valiokunnissa paneudutaan maaseudun ajankohtaisiin kysymyksiin nuorten näkökulmasta. Valiokunnat nostavat esille erityisesti nuoria koskevia asioita ja vievät niitä eteenpäin järjestössä.

Kuinka pääsen mukaan?

Jos olet jo MTK:n jäsen, kysy alueesi liitosta tietoa tulevista maaseutunuorten tapahtumista. 

Alla olevan linkin kautta voit liittyä jäseneksi.


Lisää aiheesta palvelussamme

Tulosta Sähköposti Facebook Twitter Google+ Lisää
Sivu päivitetty: 3.4.2018