Toimintopainikkeet

Mitä työnantajan tulee tietää?

Kun olet palkkaamassa työntekijää, tarvitset ajantasaista tietoa työehdoista ja työnantajana toimimisesta. MTK:n jäsensivuilta Repusta saatava ajankohtaistieto ja työnantajapuhelin ovat MTK:n jäsenetuja, jotka perustuvat yhteistyösopimukseen Maaseudun Työnantajaliiton MTA:n kanssa.

MTA on maaseutuelinkeinojen sekä puutarha-, viherrakennus- ja turkistuotantoalojen työnantajajärjestö, joka solmii näiden alojen työehtosopimukset. MTA on mukana myös metsäalan ja turveteollisuuden työehtosopimuksissa. Työehtosopimukset ovat voimassa 1.2.2017–31.1.2018.

Jäsenverkko Repusta vastauksia kysymyksiin

Ajankohtaista tietoa työehtosopimuksista, palkkaus- ja muista työnantaja-asioista saat alla olevan linkin  kautta MTA:n verkkopalvelusta, kun olet kirjautuneena jäsenverkko Reppuun.

 


Työnantajapuhelimen kautta myös tietoa

Jäsenetuhintaista neuvontaa työehtosopimusten tulkinta- ja soveltamiskysymyksistä saa numerosta 0600 17 444. Puhelun hinta on 1,19 euroa minuutilta ja paikallisverkkomaksu tai matkapuhelinmaksu. MTK:n jäsenyys tunnistetaan puhelimeen näppäiltävän jäsennumeron avulla. Jäsennumero löytyy jäsenmaksulomakkeen mukana tulleesta jäsenkortista.

Työnantajapuhelin päivystää tiistaisin kello 9.00–12.00 ja perjantaisin 9.00–12.00. Puhelimeen vastaavat Maaseudun Työnantajaliiton työmarkkina-asiantuntijat.


Lisää aiheesta

Maaseudun Työnantajaliitto

Työsuojelupiirit

MTK ry

Tulosta Sähköposti Facebook Twitter Google+ Lisää
Sivu päivitetty: 17.1.2017