Toimintopainikkeet

Liiton 100-vuotisjuhlat

MTK-Etelä-Pohjanmaa kiittää kaikkia liiton 100-vuotisjuhlaan osallistuneita. Teitte juhlasta onnistuneen ja ikimuistoisen! Juhlan tunnelmaa pääset katselemaan kuvien muodossa täältä

Liiton 100 vuoden historia on nyt tallennettuna Anssi Orrenmaan kirjoittamaan Iske ja raivaa! -historiikkiin. Kirja on loistava läpileikkaus eteläpohjalaisen ja suomalaisen maatalouden kehityksestä helposti luettavassa muodossa. Kirja on saatavissa liiton toimistolta hintaan 20 € / kappale. Kirjaa ei postiteta.

Historiikista on tehty myös digiversio, jonka teknisestä toteutuksesta on vastannut Jussi Metsäpelto. Digihistoria löytyy osoitteesta http://iskejaraivaa.fi/

 
 

Uusi toimihenkilö!

Katariina Sironen on aloittanut tiimissämme järjestöagrologina 1.11.2017. Katariinan tavoitat numerosta 040 352 5115 ja katariina.sironen@mtk.fi.

IMG_2260.JPG

 
 

Maaseutunuorten pikkujoulut

Pikkujoulumainos.jpg


Nyt tonttulakit kaapin perältä hipiää koristamaan ja kuusenkoristeet kaulaan killumaan.

Etelä-Pohjanmaan maaseutunuorten pikkujoulut hurvitellaan tänä vuonna PowerParkissa. Ilta alkaa klo 18.00 kartingilla, jossa mahdollisuus ratkoa mestaruuksia yhdistysten tai oman ruokakunnan kesken. Tästä jatketaan saunan puolelle jälkipeleihin ja verkostoitumaan. Tarjolla mahantäytettä sekä ennen kaikkea vuoden vauhdikkaimmat partyt! Ota kaveripoppoo kylältä kasaan ja lähde viettämään vuoden komeimmat pikkujoulut. 

Karting on omakustanteinen hintaan 30 € / henkilö.
Sauna ja murkinat tarjotaan.

Ilmoittautumiset 17.11. mennessä ja lisätiedot 
Sanna Ojala, sanna.ojala@mtk.fi

Paikalla tulee olla 15 min ennen ajon alkua.
Ajovarusteet paikan päältä, itselle mukaan hyvät ajokengät ja t-
paita. Huomioithan, että kartingissa on nollatoleranssi.

 
 

Jäsenistön tiedotuslehti 2/2017 ilmestynyt!

Lehti on toteutettu Maaseutu Tutuksi -hankkeen toimesta ja teemana onkin kuluttajatyö. Lehti postitetaan jäsentalouksiin vk 42 aikana.

Lue lehti täältä...

 
 

MTK-Etelä-Pohjanmaa tuomitsee maatilojen taloustilanteen vähättelyn

Tiedote 12.10.2017

MTK-Etelä-Pohjanmaa ei allekirjoita julkisuudessa esitettyjä näkemyksiä katotilanteen vaikutuksesta tilojen talouteen. Asiantuntijoiden harkitsemattomat lausunnot päällä olevasta tilanteesta ovat huolestuttavia ja antavat liian positiivisen kuvan alan tilanteesta.

Lue lisää...

 
 

Muistutus Varavoimaa Farmarille -hankkeesta

MTK-Etelä-Pohjanmaan Varavoimaa Farmarille-hanke auttaa vaikeuksissa olevia maatalousyrittäjiä. Hanke toimii tilatasolla ensiapuna esimerkiksi yrittäjien jaksamiseen, hyvinvointiin, talouteen, terveyteen ja ihmissuhteisiin liittyvissä asioissa.

Yhteydenotot, keskustelut ja tapaamiset ovat ehdottoman luottamuksellisia.

Hankepäällikkönä toimii Marja Lamminen

marja.lamminen@mtk.fi

040 195 1174

 
 


Sivun alkuun
 
Tulosta Sähköposti Facebook Twitter Google+ Lisää
Sivu päivitetty: 17.11.2017