ToimintopainikkeetMTK-Hauho on paikallinen etujärjestö

Kuva 045.jpgMTK-Hauho on maanviljelijöiden, metsänomistajien ja maaseutuyrittäjien paikallinen etujärjestö. Jäseniä on 436 ja jäsentiloja kaikkiaan 171.

 
Lentopallo

Hauhon Mtk:n jäsenille lentopallovuoro yhtenäiskoululla talvikauden aina torstaisin klo 20-21.30. Lisätietoja Ira Iso-Sipilä.

Sählyvuoro

Sählyvuoro pyörii aina tiistaisin klo 20.00-21.30 Yhtenäiskoululla. Porukkaan mahtuu myös uusia pelaajia, rohkeasti mukaan! Lisätietoja Olli Caven.Menneitä tapahtumia löytyy vasemman laidan toiminta-palkista. Myös uusin jäsenkirje luettavissa.


Nuorten yhteystiedot

Nuorille suunnattua toimintaa on lisätty paikallisesti ja valtakunnallisesti huomattavasti viime vuosina. Toivomme taloutenne yli 15-vuotiaiden lasten yhteystietoja, varsinkin sähköpostiosoitetta, yhdistyksemme käyttöön. Näin voimme tiedottaa juuri nuorille kohdennetuista tapahtumista. Esimerkkinä erilaiset tutustumismatkat alan yrityksiin, joka vuotiset ulkomaanmatkat, lapin laskettelutapahtuma, nuorten koulutustilaisuudet, näyttelymatkat yms. Tietoja kerää jäsensihteerimme: marko ( at ) korventaustantila.fi tai p. 050 4395276
Sivun alkuun
 
Tulosta Sähköposti Facebook Twitter Google+ Lisää
Sivu päivitetty: 15.1.2018