Toimintopainikkeet

Tervetuloa MTK-Sysmän sivuille!

MTK-Sysmä on paikallinen ammatti- ja etujärjestösi

MTK-Sysmä on jäsentensä paikallinen talouspoliittinen ammatti- ja etujärjestö, jonka tarkoituksena on parantaa jäsenkunnan yleistä ammatillista ja taloudellista sekä sosiaalista ja yhteiskunnallista asemaa, sekä edistää niin maaseutukulttuuria kuin muita jäsenistön yhteisiä pyrkimyksiä.


Yhdistyksen kevätkokous ke 23.3.2016

Kevätkokous Sysmän Säästöpankilla keskiviikkona 23.3.2016,
kahvitus klo 18.30 alkaen, kokous klo 19 alkaen.

Sääntömääräisissä asioissa toimintakertomus ja tilinpäätös 2015, toiminnantarkastajien lausunto. Huomioidaan uusia tuottajia yhdistyksen alueella.

Isäntänämme toimivan Sysmän Säästöpankin 1.1.2016 aloittanut toimitusjohtaja, varatuomari Ilkka Ahonen esittäytyy, Vajaakäyttöiset maatilakiinteistöt tuottamaan – hankkeen esittelee Harto Ylitalo / AF-Innova ja tilan talouden hallintakeinoja talouskriisissä kokousväen kanssa pohtii Osmo Piekkari / ProAgria Etelä-Suomi.

Tervetuloa ja tuohan naapurisikin!
Johtokunta

P1050066.JPG
Senaatintori 11.3.2016, kuva Ole SilénViljelijätukihaku-info ke 30.3. Sysmässä

Keskiviikkona 30.3. Teatteritalolla viljelijätukihaku-info, tilaisuuden järjestää MTK Häme. Tilaisuus alkaa klo 11, klo 13 aikaan omakustanteiset välikahvit.

MTK Hämeen liiton kevätkokous Sysmässä 6.4.2016

Keskiviikkona 6.4. Sysmän Teatteritalolle saapuvat MTK Hämeen liiton väki sekä hämäläiset tuottajayhdistysten edustajat pitämään sääntömääräisen kevätkokouksen. Kokous alkaa klo 10, aamukahvien sekä kokousedustajien ilmoittautumisen jälkeen.


MTK Hämeen yhdistysten salibandy-turnaus 2016

Viime vuonna otteluissa voitokas Sysmä järjestää vuoden 2016 Hämeen MTK-yhdistysten välisen säbä-turnauksen yhteistyössä Hartolan kanssa. Ottelut pelataan lauantaina 9.4. Sysmässä Olavin toimintakeskuksella Päijänne-Areenalla ja Hartolassa Yhtenäiskoulun Kunkku-Areenalla. Välierät ja finaali pelataan Sysmässä.

Ilmoittautuminen on käynnissä, joukkueilmoittautumiset Peltolan Oskarilletekstiviestillä puh. 050 587 3833 viim. 15.3. mennessä. Liitä osallistumismaksua ja jatkotiedotusta varten viestiin sähköpostiosoite.

Tervetuloa Päijät-Hämeeseen mittelöihin!
Terveisin Sysmän ja Hartolan yhdistysten järjestelyporukkaPäivi Rönnistä MTK-Hämeen toiminnanjohtaja

MTK Hämeen johtokunta on nimittänyt agronomi, MMM Päivi Rönnin MTK Hämeen toiminnanjohtajaksi. Hän aloittaa tehtävässään 20.7.2015.

MTK Hämeen nykyinen toiminnanjohtaja Jukka-Pekka Kataja siirtyy ministeri Kimmo Tiilikaisen erityisavustajaksi.


Sähköinen jäsenkortti

Sähköinen jäsenkortti on ollut käytössä nyt noin kuukauden verran. Mikäli et ole muistanut tai huomannut ladata sähköistä jäsenkorttia puhelimeesi, ilmoita siitä MTK:n järjestöryhmään, (tuija.rantalainen@mtk.fi) niin lähetämme sinulle linkin uudestaan.

Valitettavasti Google Mapsia ei saada toimimaan siten, että se näyttäisi lähimmän toimipaikan. Asiasta olemme olleet useamman kerran yhteydessä Googleen.

MTK-Sysmä mukana sähköisen jäsenkortin pilotissa

MTK on päättänyt pilotoida sähköistä jäsenkorttia vuonna 2015 viidessä tuottajayhdistyksessä. Jäsenkorttisovelluksen MTK:lle tuottaa Intellipocket. MTK-Sysmä on yksi hankkeeseen valituista yhdistyksistä.

Huhtikuun puolessa välissä jäsenet, joilla on kännykkänumero jäsenrekisterissä saavat MTK:lta tekstiviestin, jota klikkaamalla jäsenkortti ladataan puhelimeen ja asennetaan aloitusnäyttöön. Sovelluksen latausvaiheessa tarvitaan nettiyhteys puhelimessa, muutoin jäsenkortti toimii myös offline -tilassa.

Pilotti kestää 6 kk ja siitä kerätään palaute, jota käytetetään kun päätetään sähköisen jäsenkortin jatkosta.

Sähköinen jäsenkortti EI poista pahvikorttia vaan tulee sen rinnalle

Sivun alkuun
 
Tulosta Sähköposti Facebook Twitter Google+ Lisää
Sivu päivitetty: 16.3.2016