Toimintopainikkeet

Tervetuloa MTK-Sysmän sivuille!

MTK-Sysmä on paikallinen ammatti- ja etujärjestösi

MTK-Sysmä on jäsentensä paikallinen talouspoliittinen ammatti- ja etujärjestö, jonka tarkoituksena on parantaa jäsenkunnan yleistä ammatillista ja taloudellista sekä sosiaalista ja yhteiskunnallista asemaa, sekä edistää niin maaseutukulttuuria kuin muita jäsenistön yhteisiä pyrkimyksiä.

Vastaa MTK:n jäsenkyselyyn verkossa

MTK kartoittaa jäsenistön käsityksiä ja arvioita MTK:sta ja sen työstä jäsenkyselyllä. Kyselyn tuloksia käytetään MTK:n strategiatyössä. Uusi strategialinjaus hyväksytään MTK:n juhlaliittokokouksessa järjestön täyttäessä 100 vuotta vuonna 2017.

Kysymyksiin voivat vastata kaikki MTK:n jäsenet. Vastaajien henkilöllisyys ei käy ilmi kyselystä. Kyselyssä pyydetään kuitenkin vastaajien yhteystietoja, jotta kyselyn raportti voidaan lähettää vastaajille. Vastaus lähetetään kaikille vastaajille sähköpostitse. Kyselyyn pääsee vastaamaan alla olevasta linkistä. Vastausaikaa on 31.10.2015 saakka. Tervetuloa vastaamaan!

http://uutiskirje.mtk.fi/g/u/1212874/42960163/708737/3660/1255/3/

Tervetuloa Farmariin MTKn osastoille 2.-4.7.2015 Joensuussa

Lue lisää osastojen tapahtumista www.mtk.fi/farmari

Päivi Rönnistä MTK-Hämeen toiminnanjohtaja

MTK Hämeen johtokunta on nimittänyt agronomi, MMM Päivi Rönnin MTK Hämeen toiminnanjohtajaksi. Hän aloittaa tehtävässään 20.7.2015.

MTK Hämeen nykyinen toiminnanjohtaja Jukka-Pekka Kataja siirtyy ministeri Kimmo Tiilikaisen erityisavustajaksi.

Jäsenmatka Italiaan 27.-31.10.2015

MTK Hämeen, MTK-Kaakkois-Suomen ja MTK-Uusimaan yhteinen jäsenmatka Italiaan 27.-31.10.2015. Matkan järjestää Trio Travels Ltd Oy.

Ohjelmassa mm. EXPO 2015 Milanossa, maaseutuohjelmaa ja retki Venetsiaan. Matkaohjelman ja ilmoittautumisohjeet löydät oheisesta linkistä.

Sähköinen jäsenkortti

Sähköinen jäsenkortti on ollut käytössä nyt noin kuukauden verran. Mikäli et ole muistanut tai huomannut ladata sähköistä jäsenkorttia puhelimeesi, ilmoita siitä MTK:n järjestöryhmään, (tuija.rantalainen@mtk.fi) niin lähetämme sinulle linkin uudestaan.

Valitettavasti Google Mapsia ei saada toimimaan siten, että se näyttäisi lähimmän toimipaikan. Asiasta olemme olleet useamman kerran yhteydessä Googleen.

MTK-Sysmä mukana sähköisen jäsenkortin pilotissa

MTK on päättänyt pilotoida sähköistä jäsenkorttia vuonna 2015 viidessä tuottajayhdistyksessä. Jäsenkorttisovelluksen MTK:lle tuottaa Intellipocket. MTK-Sysmä on yksi hankkeeseen valituista yhdistyksistä.

Huhtikuun puolessa välissä jäsenet, joilla on kännykkänumero jäsenrekisterissä saavat MTK:lta tekstiviestin, jota klikkaamalla jäsenkortti ladataan puhelimeen ja asennetaan aloitusnäyttöön. Sovelluksen latausvaiheessa tarvitaan nettiyhteys puhelimessa, muutoin jäsenkortti toimii myös offline -tilassa.

Pilotti kestää 6 kk ja siitä kerätään palaute, jota käytetetään kun päätetään sähköisen jäsenkortin jatkosta.

Sähköinen jäsenkortti EI poista pahvikorttia vaan tulee sen rinnalle

Sivun alkuun
 
Tulosta Sähköposti Facebook Twitter Google+ Lisää
Sivu päivitetty: 6.10.2015