Toimintopainikkeet

Maaseutunuoret toimivat

Tulevia Maaseutunuorten tapahtumia Hämeen alueella löydät MTK Hämeen tapahtumakalenterista ja Eteläisten liittojen maaseutunuorten FB-sivuilta

Maaseutunuoret - nuoret ja lupaavat

Maaseutunuoret ovat alle 35-vuotiaita MTK:n jäseniä; nuorta vimmaa, asioita liikkeelle laittava voima. Maaseutunuoret ovat tekeväisten ihmisten porukka, johon kaikki ovat tervetulleita mukaan. Yhdistävänä tekijänä maaseutunuorilla on halu vaikuttaa maaseudun asioihin. Toiminnassa on mukana maataloustuottajia, maaseututyrittäjiä, yhteistyökumppaneita, alan opiskelijoita.

Useissa tuottajayhdistyksissä on maaseutunuorten kerhoja ja liitoissa sekä Keskusliitossa on maaseutunuorten valiokunnat. Valiokunnissa paneudutaan maaseudun ajankohtaisiin kysymyksiin etenkin nuorten näkökulmasta, nostetaan esiin nuorten näkökulmia ajankohtaisiin asioihin ja viedään niitä eteenpäin järjestössä. Kerhoissa toiminta on hauskaa yhdessäoloa, ammattiasioita ja kouluttautumista järjestötyöhön. Haluamme kehittää maaseutunuorten näkyvyyttä, toiminnan avoimuutta, viestintää ja koulutusta.

Maaseutunuoret tekevät opinto- ja tutustumismatkoja ja järjestävät juhlia ja tapahtumia. Näitä ovat MTK-Keskusliiton järjestämät, maaseutunuorille suunnatut tapahtumat ja liittojen ja yhdistysten sekä kerhojen toteuttamat tapahtumat. Hämeen alueen tapahtumat löydät tapahtumakalenterista.Ole mukana menossa!

Kuinka pääsen mukaan?

Jos olet jo MTK:n jäsen: liity vain toimintaan mukaan! Etkö ole vielä jäsen? Liity jäseneksi täällä.

Kurkkaa Maaseutunuorten omat kotisivut: www.maaseutunuoret.fi

Liity Maaseutunuoret -ryhmään ja Eteläisten liittojen omaan ryhmään Facebookissa

Maaseutunuorten valiokunta

MTK Hämeellä on MTK Uudenmaan ja NSP:n kanssa yhteinen maaseutunuorten valiokunta, joka kokoontuu noin neljä kertaa vuodessa.

Hämeen edustajat valiokunnassa vuonna 2018:
Olli Cavén Hauho (pj), 050 332 0555, olli.caven[ at ]hotmail.com
Henri Jussila Kalvola, 0407478412, jussila.henri[ at ]luukku.com
Aino-Maria Mänki Lounais-Häme, 050 374 8924, ainomaria.manki[ at ]gmail.com
Heidi Siivonen Loppi, 040 568 8802, heidi.siivonen[ at ] hotmail.fi                   Janne Riihimäki Hartola, 044 2901118, janne_riihimaki[ at ]hotmail.com
Elina Nummela Kärkölä, 040 823 6615, elina.nummela[ at ]phnet.fi

Valiokunnan sihteerinä toimii MTK Uusimaan maaseutunuorten asiamies Johan Staffas, johan.staffas ( at) mtk.fi, p. 050-5123728

MTK Hämeen maaseutunuorten asiamiehenä toimii 2.1.2018 alkaen Susanna Valtonen (MTK Häme), susanna.valtonen[ at ]mtk.fi, p. 040 588 0500.

Sivun alkuun
 
Tulosta Sähköposti Facebook Twitter Google+ Lisää
Sivu päivitetty: 31.10.2018