Toimintopainikkeet

Ota yhteyttä!


MTK-Laukaa ry
Muikkuniementie 82
41390 Äijälä

Puheenjohtaja Juhana Jalkanen

p. 0400 665 434

Varapuheenjohtaja Tero Eskonen

p. 045 671 8934


Sihteeri Marianne Huhtala

p. 040 7027 091

marianne.huhtala ( at ) pp.inet.fiMTK-Laukaa

WP_000004.jpg


MTK-Laukaa ja MTK-Lievestuore yhteen

MTK-Laukaa ja MTK-Lievestuore jatkavat 1.1.2017 alkaen MTK-Laukaan nimissä. MTK-Lievestuore purkautuu ja jäsenet siirtyvät automaattisesti toisen yhdistyksen jäseneksi. Päättyvät yhdistyksen varat siirtyvät tuottajaliiton kautta MTK-Laukaalle kuluvan vuoden tilinpäätöksen jälkeen.

Johtokunnan puheenjohtajaksi valittiin Juhana Jalkanen. Muut johtokunnan jäsenet ovat Tero Eskonen, Henna Laulajainen, Tuomo Häkkinen, Sirpa Bågman, Raija Pulkkinen, Maarit Merruntaus, Lari Hassel ja Marianne Huhtala, joka jatkaa yhdistyksen sihteerinä.

Juhana Jalkanen valittiin myös Keski-Suomen tuottajaliiton johtokunnan varapuheenjohtajaksi vuodelle 2017.MTK Keski-Suomi juhlii 11.8. Saarijärvellä

100-vuotiasta järjestöä juhlitaan Keski-Suomessa isosti perjantaina 11.8. alkaen klo 17 Saarijärvellä Kukonhiekassa. Luvassa on juhlaruokaa, juhlavaa ja monipuolista ohjelmaa, tanssimusiikkia Arja Korisevan seurassa sekä pubin nurkassa jammailua toiseen tahtiin. Valmistelut ovat käynnissä jopa 1000 MTK-jäsentä varten!

Ohjelman tarkemman sisällön löydät kesän mittaan täältä.

Järjestämme yhteiskyydityksen Hankasalmen ja Konneveden kanssa. Hyppää linja-autoon tai tule kimppakyydillä! Tarkempaa tietoa linja-autokyydityksestä ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittautumiset tehdään nettiin www.lyyti.fi/laukaaMTK100 (tarvitset jäsenkortistasi jäsennumeron tätä varten) tai maililla sihteerille marianne.huhtala@pp.inet.fi tai tekstiviestillä numeroon 040 7027091.

Uutta! Peurungasta etuja jäsenille

Näytä MTK:n jäsenkorttiasi, niin saat alennusta kylpylälipuista, kuntosalikäynnistä, liikuntaryhmistä, keilailusta. Tarkemmat tiedot löydät tästä linkistä MTK-Keski-Suomen sivuilta.


Holiday Clubin osakkuus kaikilla jäsenillä

Yhdistys on ostanut yhden viikko-osakkeen Vuokatin Katinkullasta ja sen myötä kaikki Laukaan yhdistyksen jäsenet ovat osakkaita Holiday Clubissa. Tämä merkitsee sitä, että kaikki jäsenet saavat osakkaiden omia alennuksia Holiday Clubin lomista. Lue tarkemmin jäsenedut-sivulta.

Toisena uutena jäsenetuna arvotaan yksi lomaosakeviikko Katinkullassa viikolla 45 marraskuun alussa. Koy Katinkultaniemen huoneisto sijaitsee ranta-alueella ja siinä on tilaa 6 + 2 hlölle (67 m2). Hinta on noin 350 e, joka sisältää siivouksen ja liinavaatteet. Huoneiston käyttö arvotaan kevätkokoukseen osallistujien kesken.

Laukaan maataloustuottajien historiikki myynnissä

280-sivuinen historiikki julkistettiin joulukuussa 2010. Kirjan kirjoittaja Riitta Haavisto sai valmiiksi kolmen vuoden laajan kirjoitustyön. Kirja perustuu lukuisiin haastatteluihin, asiakirjoihin ja valokuviin sekä lehtiartikkeleihin vuosien varrelta.

Historiikissa mainitaan useita eri sukuja, jotka ovat merkittävästi vaikuttaneet tuottajayhdistykseen syntyyn ja toimintaan vuosina 1920-2010.

Kirja on myynnissä Vehviläinen Oy:ssä Laukaassa. Kirjan hinta on 38 €. Lisää tietoja kirjan myynnistä sihteeriltä.

 


Sivun alkuun
 
Tulosta Sähköposti Facebook Twitter Google+ Lisää
Sivu päivitetty: 19.5.2017