Toimintopainikkeet

MTK-Keski-Suomen hanketoiminta

MTK-Keski-Suomi ry tekee maatalouden ja maaseudun kehittämistyötä EU-rahoitteisen hanketoiminnan kautta. MTK-Keski-Suomi on mukana myös muiden organisaatioiden hankkeiden suunnittelussa ja ohjausryhmätyöskentelyssä. Hanketyöllä luomme alueemme maatilayrityksille valmiuksia toimia ja kehittyä nyt ja tulevaisuudessa.

TOIVO - TIEDONVÄLITYSHANKE

Toteutusaika 1.2.2016 - 31.12.2018
Hankenumero 16932

Toivo-hanke välittää ja tuottaa ajantasaista tietoa maaseutuyritysten jatkuvuuden turvaamiseksi, osaamisen ja toimintakyvyn turvaamiseksi sekä yritystoiminnan kehittymisen tueksi.

Hankkeessa järjestetään tiedonvälitystilaisuuksia eri teemoilla, tuotetaan infomateriaalia sekä järjestetään kampanjoita.[Lue lisää]

Tavoitteena on parantaa keskisuomalaisten maatilojen kilpailukykyä ja elinkelpoisuutta panostamalla seuraaviin kehityskohteisiin:

Hankkeen ajankohtaiset myös FacebookissaHankkeen ajankohtainen toiminta ja tapahtumat löytyvät myös aitomaaseutu.fi -kalenterista

https://www.aitomaaseutu.fi/kalenteri

Projektipäällikkö:

Pertti Ruuska
040 551 5769
pertti.ruuska( at )mtk.fi

 
 

Toivo-tiedonvälityshanke julkistanut selvityksen Keski-Suomen maatalouden kehitysnäkymistä

Mihin suuntaan kulkee Keski-Suomen maatalous? Toivo-tiedonvälitys -hanke on julkaissut aiheeseen liittyvän ajankohtaiskatsauksen ja kehitysnäkymät kyselyn tulokset.

 
 

Maaliskuussa 2017 Toivo-hanke selvittää Keski-Suomen maatalouden kehitysnäkymiä maatiloille kohdistetulla kyselyllä

Toivomme, että annat kyselyyn oman vastauksesi 13.3.2017 mennessä, jotta saamme hyvän kokonaiskuvan maakuntamme maatilojen näkymistä.

Kyselyn toteuttaa Suomen Gallup Elintarviketieto Oy

Vastaamaan pääsette suoraan oheisen linkin http://www.gallupnet.fi/maatila kautta.

Voitte tutustua etukäteen lomakkeeseen tästä: http://www.gallupnet.fi/maatila/221100530_kysymyslomake.pdf


 
 

Päättyneitä hankkeita

Tarkka vaaka_pieni_netti_ilmankehys.jpgTARKKA! -Hanke päättyi 30.4.2015. Hankkeen tavoitteena oli kehittää Keski-Suomen maataloutta edistämällä sukupolvenvaihdoksia ja yritysten yhteistyötä sekä parantamalla ympäristöosaamista. Hankkeen kehittämistyöllä pidettiin myös esillä maatalouselinkeinon merkitystä maakunnassamme. >Lue lisää

lippu_ja_rahaston_nimi_pieni_netti.jpg

 
 
Takypluslogo_netti.jpg

Täky-koulutushanke toimi vuosina 2008-2012. >Lue lisää

 
 
476
475


18.6.2018

Sivun alkuun
 
Tulosta Sähköposti Facebook Twitter Google+ Lisää
Sivu päivitetty: 18.6.2018