ToimintopainikkeetMaataloustuottajain
Lapin liitto MTK-Lappi ry

Ukkoherrantie 15 A 2
96100 Rovaniemi


Puhelin 0400 397 336
www.mtk.fi/lappiaani_kuuluville.jpg

OTA YHTEYTTÄ MEIHIN!

MTK-Lappi on Suomen suurin (kartalla) tuottajaliitto

MTK-Lapin syyskokous pidetään Rovaniemellä

Netti syys 17 1.jpgLapin tuottajaliiton sääntömääräinen syyskokous on torstaina 13. joulukuuta Rovaniemellä. Esillä ovat viralliset asiat, mutta tule ihmeessä kuuntelemaan yleiskeskustelua ja MTK:n valtuuskunnan 1. varapuheenjohtajan Tiina Linnainmaan kokousesitelmää. Ja tietenkin tapaamaan muita viljelijöitä!

Lue lisää

 
 

Lapin Maaseutugaala veti viljelijäväen juhlimaan Tornioon

Lapin_Maaseutugaala_ihmiset_nettiin.jpgGrand Hotel Mustaparran hulppeissa tiloissa pidetty Lapin Maaseutugaala oli yhteisponnistus, joka kannatti tehdä. Juhlahumussa viljelijöitä ja sidosryhmän edustajia kävi noin 180 henkeä. Puheita pidettiin, syötiin hyvin, eri tahoja palkittiin ja lopuksi tanssittiin.

Lue lisää

 
 

Tuottajayhdistysten syyskokoukset pidetään marras-joulukuussa

seminaariin.jpgLapin tuottajaliiton alueen MTK-yhdistysten ja maaseutuyhdistysten sääntömääräiset kokoukset pidetään 7. marraskuuta lähtien. Kokouskierros alkaa MTK-Itä-Lapin kokouksella ja päättyy 13. joulukuuta MTK-Lapin syyskokoukseen Rovaniemelle. Katso oman yhdistyksesi kokousaika ja -paikka linkistä ja lähde mukaan!

Lue lisää

 
 

Peltoporo-ohjeet kattavasti koottuna täältä

Poro_pienempi_nettiin.jpgMTK on koonnut kattavan ohjepaketin porojen aiheuttamien viljelysvahinkojen varalle. MTK-Lapin porosivuilta löytyvät myös linkit paliskuntien yhteystietoihin ja Paliskuntain yhdistyksen nettisivuille.

Lue lisää

 
 


MTK-Lapin uutisiaSivun alkuun
 
Tulosta Sähköposti Facebook Twitter Google+ Lisää
Sivu päivitetty: 10.12.2018