Toimintopainikkeet

MTK-Lappi on suurin tuottajaliitto (kartalla)

Maaseutuohjelma on mahdollisuus kaikille yrittäjille!

seminaariin.jpgTervolassa elokuun viimeisenä viikonloppuna pidettävillä Maaseudulta käsin -messuilla järjestetään mielenkiintoinen maaseutuohjelman mahdollisuuksia käsittelevä seminaari. Tule kuuntelemaan ja keskustelemaan lauantaina! MTK-Lappi on mukana seminaarin järjestäjänä.

Lue lisää

 
 

Varaudu maatilaa uhkaaviin kriiseihin ennakolta

kylvo_140.JPGKesä on kiireistä aikaa maatiloille. Samalla luonnonolosuhteet voivat aiheuttaa hankaluuksia esimerkiksi ukkosen muodossa. Erilaisiin kriiseihin voi varautua ennakolta. MTK on laatinut varautumisoppaan ja kouluttaa marraskuussa jäseniään varautumaan kriiseihin käytännössä.

Lue lisää

 
 

Äänestä Suomen kansallisruoka - aikaa syyskuun loppuun asti

karitsa_345.jpgOnko se rössipottu, vai muikkukukko? Vai kenties poronkäristys tai lihavelli? Äänestä suosikkiruokasi Suomen kansallisruuaksi! MTK on mukana valitsemassa kansallisruokaa, joka tulee olemaan lahja 100-vuotiaalle Suomelle. Äänestyksestä on lisää linkin takana.

Lue lisää

 
 

Peltoporo-ohjeet ovat taas ajankohtaisia - lue kattava paketti

netti poropellolla.jpgMTK on koonnut kattavan ohjepaketin porojen aiheuttamien viljelysvahinkojen varalle. MTK-Lapin porosivuilta löytyvät myös linkit paliskuntien yhteystietoihin ja Paliskuntain yhdistyksen nettisivuille.

Lue lisää

 
 


Muuta ajankohtaistaSivun alkuun
 
Tulosta Sähköposti Facebook Twitter Google+ Lisää
Sivu päivitetty: 23.8.2016