Toimintopainikkeet

MTK-Lappi on Suomen suurin tuottajaliitto (kartalla)

Lapin tuottajaliiton kevätkokous pidetään Tervolan Louella

netti syyskokous 15.jpgMTK-Lapin sääntömääräinen kevätkokous on torstaina 27. huhtikuuta kello 11 alkaen Ammattiopisto Lappian Louen yksikössä Tervolassa. Kokouksessa palkitaan myös vuoden työssäoppimispaikka ja kokousväelle tarjotaan mahdollisuus tutustua koulutilaan kokouksen jälkeen.

Lue lisää

 
 

Vuoden ensimmäinen Jänkäviesti on julkaistu

Kuva Jankaviesti.JPGMTK-Lapin järjestölehti Jänkäviestin tämän vuoden ensimmäinen numero on nyt netissä. Lehti julkaistaan vuoden 2017 aikana neljä kertaa ja aina myös paperiversiona. Se tulee jokaiseen jäsentalouteen jaettavan Mainion välissä liitteenä. Numero 1/2017 käsittelee mm. liha-asiaa.

Lue lisää

 
 

MTK-Lapin alueen kokouskierros käyntiin maaliskuussa

kokous.jpgLapin tuottajayhdistykset pitävät sääntömääräiset kevätkokouksensa maalis-huhtikuun aikana. Myös MTK-Lapin kevätkokous on tänä vuonna jo huhtikuun puolella. Käy katsomassa oman yhdistyksesi kokouspäivä ja lähde kokoukseen! 


Lue lisää

 
 

Peltoporo-ohjeet ovat talvellakin ajankohtaisia

netti poropellolla.jpgMTK on koonnut kattavan ohjepaketin porojen aiheuttamien viljelysvahinkojen varalle. MTK-Lapin porosivuilta löytyvät myös linkit paliskuntien yhteystietoihin ja Paliskuntain yhdistyksen nettisivuille.

Lue lisää

 
 


Muuta ajankohtaistaSivun alkuun
 
Tulosta Sähköposti Facebook Twitter Google+ Lisää
Sivu päivitetty: 24.4.2017