Toimintopainikkeet

MTK-Lappi on Suomen suurin tuottajaliitto (kartalla)

MTK-Lapin SYYSKYLPY pidetään tänä vuonna Rovaniemellä

kylpy3.jpgPerinteinen kesäkauden päättäjäistapahtuma eli SYYSKYLPY on tänä syksynä pari viikkoa myöhässä, kuten oli koko kesä ja kasvukausi töineen. Syyskuun viimeisenä lauantaina kuitenkin saunotaan taas yhdessä. Ohjeet ja tiedot linkistä.

Lue lisää

 
 

Tuottajayhdistysten syyspäivät lokakuun alussa Saariselällä

netti Salla pj 1.jpgIlmoittautuminen jokasyksyiseen tuottajayhdistysten syyspäiville on käynnissä.Tällä kertaa kokoonnumme Saariselälle 4.-5. lokakuuta. Päivät olivat aiemmin lähinna johtokuntien toimijoille, nyt tervetulleita ovat kaikki tuottajayhdistystoiminnasta kiinnostuneet.

Lue lisää

 
 

Maatilan varautuminen -koulutus marraskuussa Torniossa

alkusammutus netti 1.jpgViime vuonna ensimmäisen kerran Lapissa järjestetty Maatilan varautuminen -koulutus pidetään marraskuussa myös Torniossa. Koulutus on marraskuussa ja se rinnastetaan kertausharjoitukseen. Siihen saa siis sijaisapulomitusta. Ilmoittautuminen on käynnissä.

Lue lisää

 
 

Peltoporo-ohjeet kattavasti koottuna täältä

netti poropellolla.jpgMTK on koonnut kattavan ohjepaketin porojen aiheuttamien viljelysvahinkojen varalle. MTK-Lapin porosivuilta löytyvät myös linkit paliskuntien yhteystietoihin ja Paliskuntain yhdistyksen nettisivuille.

Lue lisää

 
 


MTK-Lapin uutisiaSivun alkuun
 
Tulosta Sähköposti Facebook Twitter Google+ Lisää
Sivu päivitetty: 20.9.2017