Toimintopainikkeet

MTK-Lappi on Suomen suurin tuottajaliitto (kartalla)

Ilmoittaudu Kevätriehaan ja MTK 1 Juhlaseminaariin!

Jankis nuorten ryhma.jpgOn enää viikko aikaa ilmoittautua kevään jykevimpään tapahtumaan eli Levillä järjestettävään yhdistettyyn Lapin maaseutunuorten Kevätriehaan ja MTK 1 Juhlaseminaariin. Linkin helppoon ja nopeaan ilmoittautumiseen löydät, kun klikkaat uutisen auki (lue lisää). Ilmoittautuminen päättyy 26.3.


Lue lisää

 
 

Lappi bloggaa MTK 100 vuotta -juhlan kunniaksi!

Blogi helmikuu 1.jpgMTK-Lapin alueelta julkaistaan vuoden 2017 aikana joka kuukausi uusi blogiteksti, joka peilaa satavuotiaan MTK:n ja Lapin alueen tuottajien arkea ja historiaa. Helmikuun bloggarina on MTK-Tunturi-Lapin sihteeri Sari Keskitalo, joka kertoo Enontekiön seudun maatalouden kehityksestä ja yhdistystoiminnasta.

Lue lisää

 
 

Vuoden ensimmäinen Jänkäviesti on julkaistu

Kuva Jankaviesti.JPGMTK-Lapin järjestölehti Jänkäviestin tämän vuoden ensimmäinen numero on nyt netissä. Lehti julkaistaan vuoden 2017 aikana neljä kertaa ja aina myös paperiversiona. Se tulee jokaiseen jäsentalouteen jaettavan Mainion välissä liitteenä. Numero 1/2017 käsittelee mm. liha-asiaa.

Lue lisää

 
 

MTK-Lapin alueen kokouskierros käyntiin maaliskuussa

kokous.jpgLapin tuottajayhdistykset pitävät sääntömääräiset kevätkokouksensa maalis-huhtikuun aikana. Myös MTK-Lapin kevätkokous on tänä vuonna jo huhtikuun puolella. Käy katsomassa oman yhdistyksesi kokouspäivä ja lähde kokoukseen! 


Lue lisää

 
 

Peltoporo-ohjeet ovat talvellakin ajankohtaisia

netti poropellolla.jpgMTK on koonnut kattavan ohjepaketin porojen aiheuttamien viljelysvahinkojen varalle. MTK-Lapin porosivuilta löytyvät myös linkit paliskuntien yhteystietoihin ja Paliskuntain yhdistyksen nettisivuille.

Lue lisää

 
 


Muuta ajankohtaistaSivun alkuun
 
Tulosta Sähköposti Facebook Twitter Google+ Lisää
Sivu päivitetty: 18.3.2017