Toimintopainikkeet

MTK-Lappi on suurin tuottajaliitto (kartalla)

Simolainen Juha Marttila jatkaa MTK:n ohjaksissa

marttila.jpgMTK:n valtuuskunta uusi jälleen Juha Marttilan pestin MTK:n 1. puheenjohtajana. Valinta oli yksimielinen. Myös Mauno Ylinen ja Markus Eerola jatkavat puheenjohtajistossa. Onnea Juha!

Lue lisää

 
 

Vuoden 2016 viimeinen Jänkäviesti - ole hyvä!

Kuva Jankaviesti.JPGMTK-Lapin järjestölehti Jänkäviestin numero 4/2016 ilmestyi 18.11. Lehti ruotii vielä kerran marraskuun alussa järjestettyä historiallista Maatilojen varautuminen -koulutusta. Lisäksi aiheina ovat MTK:n tuleva juhlavuosi ja Lapin Manujen reissu Maaseutunuorten syysparlamenttiin. Lue ihmeessä!

Lue lisää

 
 

Tuottajayhdistysten syyskokouksia joulukuulle saakka

alkusammutus netti 1.jpgMTK-Lapin tuottajayhdistysten syyskokoukset pidetään lokakuun ja joulukuun välillä. Kokouksen yhteydessä järjestetään LähiTapiolan ja pelastuslaitosten luotsaama alkusammutuskoulutus. Kysy oman yhdistyksesi väeltä, järjestetäänkö koulutus juuri sinun paikkakunnallasi. Kokousajat ja -paikat ovat linkin takana.

Lue lisää

 
 

Peltoporo-ohjeet ovat taas ajankohtaisia - lue kattava paketti

netti poropellolla.jpgMTK on koonnut kattavan ohjepaketin porojen aiheuttamien viljelysvahinkojen varalle. MTK-Lapin porosivuilta löytyvät myös linkit paliskuntien yhteystietoihin ja Paliskuntain yhdistyksen nettisivuille.

Lue lisää

 
 


Muuta ajankohtaistaSivun alkuun
 
Tulosta Sähköposti Facebook Twitter Google+ Lisää
Sivu päivitetty: 24.11.2016