Toimintopainikkeet

MTK-Lappi on Suomen suurin tuottajaliitto (kartalla)

MTK-Lappi kutsuu kaikki Pellon maaseutunäyttelyyn elokuussa

heinämies ja päivä.jpgLapin tuottajaliitto juhlistaa satavuotiasta MTK:ta 12.-13. elokuuta pidettävässä Pellon maaseutunäyttelyssä. Tuottajien perinteisen lettukahvilan yhteydessä pyritään näyttämään otteita kesäkuisesta 100-vuotisjuhlasta. Tarkemmat tiedot tapauksesta tulevat elokuun puolella.


Lue lisää

 
 

Maatilan varautuminen -koulutus syksyllä Tornioon

alkusammutus netti 1.jpgViime vuonna ensimmäisen kerran Lapissa järjestetty Maatilan varautuminen -koulutus pidetään tulevana syksynä myös Torniossa. Koulutus on marraskuussa ja se rinnastetaan kertausharjoitukseen. Siihen saa siis sijaisapulomitusta. Ohjelma tulee myöhemmin, ilmoittautua voi jo nyt.

Lue lisää

 
 

MTK-Lappi bloggaa juhlavuoden kunniaksi!

Blogi helmikuu 1.jpgLapin tuottajaliiton nettisivuilla ilmestyy tänä vuonna blogitekstejä, jotka ovat eri tuottajayhdistysten ihmisten kirjoittamia. Joukossa on historiaa, muisteloita ja ajatuksia menneiltä vuosilta. Kesäkuun blogitekstin laati MTK-Tornion sihteeri Matti Lankila. Käyhän lukemassa!

Lue lisää

 
 

Peltoporo-ohjeet kattavasti koottuna täältä

netti poropellolla.jpgMTK on koonnut kattavan ohjepaketin porojen aiheuttamien viljelysvahinkojen varalle. MTK-Lapin porosivuilta löytyvät myös linkit paliskuntien yhteystietoihin ja Paliskuntain yhdistyksen nettisivuille.

Lue lisää

 
 


MTK-Lapin uutisiaSivun alkuun
 
Tulosta Sähköposti Facebook Twitter Google+ Lisää
Sivu päivitetty: 19.7.2017