Toimintopainikkeet

Maatilan varautuminen -koulutus 27.-28. marraskuuta Rovaniemellä

Maanpuolustuskoulutusyhdistys (MPK) toteuttaa Maatilan varautuminen -kurssin Rovaniemellä Sokos Hotelli Vaakunassa 27.–28. marraskuuta 2018.

Kyseessä on jo kolmas kurssi, jossa pureudutaan poikkeustilanteisiin varautumiseen maatilan näkökulmasta. Aiemmin sama kurssi on järjestetty Rovaniemellä syksyllä 2016 ja Torniossa syksyllä 2017.

Maatila on erityisen herkkä niille häiriötekijöille, jotka kotitalous pystyy vielä jotenkuten sietämään. Ellei varavoimaa ole saatavilla, sähkön katkeaminen useaksi tunniksi tai vielä pahempaa päiväksi tarkoittaa esimerkiksi lypsykarjatilalla toiminnan täydellistä lamaantumista.

Maatilan varautuminen –kurssi pyrkii antamaan rautaisannoksen muun muassa paloturvallisuuteen, eläintautitapauksissa toimimiseen ja varautumisen yleisiin perusteisiin.

Kaksipäiväinen koulutus järjestetään jo kolmannen kerran MTK-Lapin alueella. Se on osallistujille ilmainen ja se rinnastetaan kertausharjoitukseen, joten voit hakea myös sijaisapua.

Ilmoittautuminen on käynnissä ja jatkuu 15. marraskuuta saakka. Jos et ole kurssia vielä käynyt, niin laita nyt ilmoittautumisesi kurssin järjestäjälle Antti Töllille sähköpostitse antti.tolli@mpk.fi

 


Sivun alkuun
 
Tulosta Sähköposti Facebook Twitter Google+ Lisää
Sivu päivitetty: 12.9.2018