Toimintopainikkeet

MTK edusti vahvasti Tervolan messuilla


28.8.2018

MTK-Alakemijoen Kahavila veti hyvin väkeä elokuun viimeisenä viikonloppuna pidetyillä Maaseudulta Käsin -messuilla. Kävijöitä oli aikatavalla ympäri Lappia, vaikka rehunteko on moninpaikoin vielä kesken. Tuottajayhdistysten jäsenten kesken arvottiin sunnuntaina Lakkapään 150 euron lahjakortti. Sen voitti Maarit Mesilaakso Ylitorniolta. Onnea!

Tervolan_messut2018_muokattu_netti_1.jpgMTK on perinteisesti osallistunut Tervolan messuille MTK-Alakemijoen ja MTK-Lapin voimin. Tänäkin vuonna Alakemijoen tuottajat talkoilivat Kahavilan pystyyn ja pyörittivät sitä kaksi päivää messuhulinoissa. 

Tervolan_messut2018_muokattu_netti_2.jpg

Vaikka messujen kävijämäärä ei tänä vuonna päätä huimannut, riitti Kahavilassa vipinää pitkin molempia päiviä, välillä ruuhkaksi asti. 

MTK-Lapilta paikalla molempina päivinä olivat puheenjohtaja Marko Repo ja toiminnanjohtaja Kaija Kinnunen. Messut ovat aina hyvä mahdollisuus ylläpitää ja uudistaa sidosryhmäyhteistyötä ja kuulla tuottajien ajatuksia. Kahavilassa nähtiinkin monia yhteistyökumppaneita ja päättäjiä vohvelien kimpussa.

Tervolan_messut2018_muokattu_netti_3.jpg
Kahavilan tarkoituksena on tietekin välittää tietoa suomalaisesta ruuantuotannosta ja olla esillä kuluttajille. Siksi kaikki Kahavilassa kävijät ovat MTK:lle tärkeitä. Kiitos, kun kävitte!

 
Sivun alkuun
 
Tulosta Sähköposti Facebook Twitter Google+ Lisää