Toimintopainikkeet

MTK-Aitolahti, yksi Tampereelta

Aitolahtelainen professori Rurik Pihkala on ollut perustamassa tuottajajärjestöä Suomeen. Olimme silloin messukyläläisiä, Aitolahden kunta perustettiin myöhemmin. Nykyisin niin Messukylän, Aitolahden kuin Teiskonkin asukkaat voivat sanoa, että ollaan "Tampereelta nääs". MTK-Aitolahti on näin ollen yksi tuottajajärjestön vanhimpia yhdistyksiä.   


.

Levin mökki
Yhdistyksen Levin mökki

 Levin mökki


  • MTK-Aitolahden Levin mökki - Rakkamännikkö - Kittilän Kelorakassa tarjoaa rauhalliset puitteet nauttia Lapin luonnosta. Mökki sijaitsee Levin ympärystien varrella, rauhallisessa rinnemaastossa. Mökissä on tupakeittiö ja kaksi makuuhuonetta sekä sähkölämmitteinen sauna. Mökkiin mahtuu hyvin majoittumaan 4-5 henkilöä. Valaistulle ladulle on mökiltä matkaa vajaa 200 metriä ja laskettelurinteille tietä pitkin vajaa viisi kilometriä. Rinnebussin reitille, Levin ympärystielle, on matkaa reilut 100 metriä. Mökin pihapiirissä on puulämmitteinen pihasauna sekä kota, jossa voi paistaa makkaraa ja keitellä nokipannukahvit. 

  • Mökkiä vuokrataan MTK:n jäsenille ja yksityishenkilöille, jotka joku jäsenistöstä tuntee hyvin, sesonkiaikaan viikoksi kerrallaan.
  • Sesonkiaikaan (viikot 8-17, vaihtopäivä lauantai, kello 12) mökin vuokra on MTK:n jäsenille 300€/viikko, ei-jäsenille 400€/viikko.
  • Sesonkiajan ulkopuolella vuokra on jäsenille 250€/viikko, ei-jäsenille 350€/viikko, vaihtopäivä lauantai, kello 12. 

    Sesonkiajan ulkopuolella on mökkiä mahdollista vuokrata myös lyhyemmäksi ajaksi; yksi (1)  vuorokausi kerrallaan hintaan 50€ (jäsenet) ja 60€ (ei-jäsenet). Lyhyemmät vuokrausajat ovat mahdollisia, mikäli mökillä ei ole kyseisenä viikkona viikkovuokralaista.

      Varaukset: Satu-Maaria Ahopelto
     
p.0500 940125, satu-maaria.ahopelto(at)proagria.fi

   

                

 


                               

 Sivun alkuun
 
Tulosta Sähköposti Facebook Twitter Google+ Lisää
Sivu päivitetty: 8.11.2018