Toimintopainikkeet

TERVETULOA MTK-RUOVEDEN SIVUILLE!

MAAMESS 2019-messut Tartossa 24.4-26.4.2019, vielä muutama paikka vapaana, ilmoittaudu mahdollisimman pian Bussi-Manniselle!

Huom! Ilmoittautumisaikaa jatkettu maanantaihin 18.3 asti.


KEVÄTRETKI TAMPEREELLE 23.3.2019!

Järjestämme yhdessa Ruoveden yrittäjien kanssa kevätretken Tampereelle lauantaina 23.3.2019.

Ohjelmassa latinotanssikurssi tai keilausta valinnan mukaan ja päälle hyvää ruokaa.

Lähtö linja-autoasemalta klo 14.30 ja paluu takaisin noin klo 21-22.

Hinta 40 euroa/hlö. Katso lisää liitteestä.

Ilm. 11.3. mennessä Bussi-Manninen puh. 03 486 4700

tai myynti@bussi-manninen.fi.


Lähde rentoutumaan ja vaihtamaan kuulumisia toisten yrittäjien kanssa!


Kiitämme tuesta OP Ruovesi ja PHPOY.MTK-Ruovesi ry:n yleinen kokous pidettiin torstaina 22.11.2018 Palvelutalo Honkalassa. Kokouksessa lehtori Vesa Vuorinen TAMK:sta piti esityksen Lähiruuan mahdollisuudet kasvuun ja kehitykseen (liittenä Vesa esitys). Liiton vpj. Sirkku Mäkelä kertoi kokouksen päätteeksi MTK:n ajankohtaisista asioista. Johtokuntaan Tuomo Ojasen tilalle valittiin uutena Jaakko Ojanen vuosille 2019-2021.

-----------------------------------------------------------------

1.8.2017

ValoVoimaa Ruovedelle- hanke alkanut!

ValoVoimaa Ruovedelle hanke on alkanut 1.8.2017. ValoVoimaa Ruovedelle-hankkeen projektipäällikkö Sirkku Mäkelä on siirtynyt 1.11.2017 Ruoveden kunnan kehityspäälliköksi. MTK-Ruovesi ry:n johtokunta on hakenut Pirkanmaan ELY-keskukselta muutoksen hankesuunnitelmaan projektipäällikön palkkauksen suhteen siten, että projektipäällikön työpanos ostetaan ostopalveluna ja hankeaikaa jatketaan vuoden 2019 loppuun. Koska hankkeen kokonaisrahoitus ei muutu, hankepäällikön työaika on tarpeen mukaan n. 2 pv/viikko. Ostopalvelu ostetaan toistaiseksi Vuokko Mäenpäältä. Hänet tavoittaa puhelimella 050 526 1185 tai sähköpostilla vuokko.maenpaa@kotipoint.fi.
Kannanotto Ruoveden kunnan elinkeinostrategian päivitykseen

MTK-Ruovesi ry:n johtokunta on kokouksessaan 22.9 ottanut kantaa Ruoveden kunnan elinkeinostrategian päivitykseen. Kannanotto alla olevassa liitteessä.

LÖYDÄ LÄHELTÄ JA NÄYTÖLTÄ-HANKE


MTK-Ruovesi ja Ruoveden Yrittäjät ovat käynnistäneet yhteisen Löydä läheltä ja näytöltä-hankkeen, joka painottuu maaseutuyrittäjyyden ja yhteistyön kehittämiseen sekä paikallisten palvelujen, tuotteiden ja lähiruuan tunnettavuuden lisäämiseen. Päätoimialueena on Ruovesi, mutta joitakin osioita toteutetaan myös Virroilla. Hanketta rahoittaa EU-osarahoitteinen maaseudun kehittämisohjelma 2015-2018. Hanke on alkanut 01.04.2016 ja päättyi 31.05.2017.


MTK-Ruovesi ry:n johtokunta on kokouksessaan 21.04.2016 valinnut hankkeen projektipäälliköksi Sirkku Mäkelän Ruovedeltä. Sirkku Mäkelä on aloittanut työnsä 02.05.2016.


MTK-RUOVESI MUKANA SÄHKÖINEN JÄSENKORTTI PILOTTI-HANKKEESSA

MTK-Ruovesi on yksi viidestä tuottajayhdistyksestä, jonka jäsenet pääsevät kokeilemaan älypuhelimeen ladattavaa sähköistä jäsenkorttia vuoden 2015 aikana. Jäsenet saavat huhtikuun aikana puhelimeensa tekstiviestin (lähettäjän nimi MTKry), jossa on sähköisen jäsenkortin linkki. Jäsenkortti latautuu puhelimeen linkkiä klikkaamalla.

MTK:n uusi sähköinen jäsenkortti tuo jäsenedut, asiantuntijoiden yhteystiedot ja muut hyödylliset palvelut suoraan kännykkääsi. Se kulkee mukanasi yhtä varmasti kuin kännykkäsi ja samalla pääset käsiksi ajankohtaisiin maataloutta ja metsää koskeviin uutisiin.

Kortissa tulee olemaan

  • Kaikille samannäköinen etusivu (kotisivu), jossa näkyvät nimi, jäsennumero ja voimassa oloaika.
  • Koodisivu, jossa on luettavissa QR-koodi.
  • Jäsenille -sivu, josta pääsee jäsenetuihin, reppuun, ajankohtaisiin ja jossa voi myös antaa palautetta jäsenkortista.
  • Sivu, josta pääsee sosiaaliseen mediaan sekä
  • Sivu, jossa tärkeimmät yhteystiedot.

Pilotti toteutetaan yhdessä Intellipocketin kanssa ja sen aikana käyttäjiltä kerätään kokemuksia sähköisen jäsenkortin toimivuudesta. Sähköinen jäsenkortti ei poista pahvikorttia, vaan pahvinen kortti lähetetään kaikille jäsenille

 
 

MAASEUTU-UUTISET

MTK-Ruovesi julkaisi toukokuussa 2014 ensimmäisen Maaseutu-uutiset lehtensä Ruovesilehden liitteenä. Lehti sisälsi yritysesittelyjä, ilmoituksia, tietoa MTK-Ruoveden toiminnasta sekä maaseutupalveluista.

Lehden etusivulla oli asiaa lähiruoasta, Katin kotileipomosta ja Sarvanan tilasta:

Toisella sivulla oli puheenjohtajan tervehdys ja tietoa maaseutupalveluista:


Kolmannella sivulla esiteltiin Ruoveden luontokoulu sekä Moni-Tori:

Takasivulla Ojasten pihaton rakennustyömaa, Hesesteel Oy sekä MTK-Ruoveden toimintaa:


Sivun alkuun
 
Tulosta Sähköposti Facebook Twitter Google+ Lisää
Sivu päivitetty: 15.3.2019