Toimintopainikkeet

Kesäkissa Pirkanmaalla!

15.8.2014

Vuosi 2014 on MTK:ssa valtakunnallinen Maaseutunuorten teemavuosi, Intohimon vuosi. Teemavuoden hengessä kesäistä tunnelmaa luo Maaseutunuorten Kesäkissa. OKRA:n julkistuksen jälkeen tämä Maaseutunuorten vaaleanpunainen maskottitraktori on lähtenyt pitkälle maakuntakiertueelle. Kesäkissa vierailee jokaisen MTK-liiton alueella erilaisissa tapahtumissa ja päättää matkansa lokakuussa KoneAgriaan.

WP_20140704_007.jpgAlta löytyvän ohjelman mukaan voit bongata Kesäkissan Pirkanmaalla:

Perjantai 29.8: Orivesi, Taiteiden Yö – yhteyshenkilöt Juha-Matti Talvio ja Heikki Salomaa (p. 040-718 8292)

Lauantai 30.8:Vesilahti, Maaseutuväen Elonkorjuutapahtuma,
Narvan lava klo 16:30 alkaen – yhteyshenkilöt Olli Tuominen ja Lauri Tanni
(p. 040-554 8204)

Kesäkissan matka jatkuu maanantaina 1.8 Vesilahden ylä-asteen kautta kohti Valtran toimipistettä Pirkkalaan. Tämän jälkeen traktori siirtyy kohti Etelä-Pohjanmaata ja on seuraavan kerran esillä Seinäjoella Törnäväsalissa viljelijöiden kuulemistilaisuudessa 4.9.

Kaikissa maskottitraktorimme tapahtumissa, on mukana myös paikalla alueen omia maaseutunuoria kertomassa toiminnastaan ja vastailemassa kiinnostuneiden kysymyksiin. Olette kaikki intohimoisesti tervetulleita tutustumaan sekä huippuvarusteltuun traktoriin, että myös toimintaamme!

Oheisen liitteen mukana myös kutsu kaikille halukkaille nuorille ja nuorenmielisille osallistumaan saunomisen, tanssimisen, huumorin ja virvokkeiden merkeissä Vesilahden, Lempäälän ja Viialan järjestämään elonkorjuutapahtumaan. Mukana myös MTK:n valtuuskunnan puheenjohtaja Tommi Lunttila. Paikan päälle kannattaa tulla kauempaakin ja kokea kesäkissan paljun tuoma lämpö hyvässä seurassa!

Lisää Kesäkissasta ja Maaseutunuorista täältä!

 
Sivun alkuun
 
Tulosta Sähköposti Facebook Twitter Google+ Lisää