Toimintopainikkeet

Alanavigaatio ja haku

Sisältö

Palkka ajallaan - kutsu MTK-Pirkanmaan jäsenistölle!

340_mielenilm.jpg

14.11.2014

Saatetaan joukolla ministeri Orpo Maviin 25.11. klo 9.00.

Olemme kaikki tyrmistyneinä kuulleet ennakkotietoja, joiden mukaan merkittävä osa vuoden 2015 tukimaksatuksista siirtyisi seuraavan vuoden puolelle. Pahimmillaan tämä tarkoittaa lähes 600 miljoonaa euroa eli yli kolmannesta kokonaistuen määrästä. Markkinahintojen alhaisen tason ja tukien alenemisen lisäksi tämä on isku vyön alle. Emme tätä voi hyväksyä, vaan vaadimme tukien eli palkkamme maksamista ajallaan.

Saatetaan joukolla ministeri Orpo Maviin 25.11. klo 9.00.
Kokoonnumme Seinäjoelle maaseutuviraston edustalle (Alvar Aallonkatu 5, Seinäjoki) tiistaina 25.11. klo 9.00 alkaen.
Odotamme paikalle maa- ja metsätalousministeri Petteri Orpoa, joka menee neuvottelemaan tukimaksatuksista Maviin. Ministerin juna saapuu Seinäjoelle klo 9.20, jonne myös tarvitaan vastaanottajia.

Odotamme Mavin edustalla kunnes tapaaminen on ohi ja kuullaan ministerin kuulumiset mitä neuvotteluissa sovittiin. Tilaisuuden odotetaan päättyvän aamupäivän aikana.
Ota asusteeksi lämpimät varusteet ja mahdollisuuksiesi mukaan kylttejä, joissa vedotaan palkan ajallaan maksun puolesta tai muuta tähän tavoitteeseen sopivaa. Hernesoppaa ja muuta särvintä on varattu.

Ilmoittautuneita tuli sen verran rajoitetusti ettemme yhteiskuljetusta järjestä vaan paikalle saapuu yksittäisiä autokuntia eri MTK-yhdistyksien alueilta.

Tervetuloa!

 
Sivun alkuun
 
Tulosta Sähköposti Facebook Twitter Google+ Lisää