Toimintopainikkeet

Alanavigaatio ja haku

Sisältö

Hyvinvointipäivä 15.10. Ikaalisissa

Tyohyvinvointipaivat2014.jpg

25.8.2015


Mela, MTK-Satakunta ja MTK-Pirkanmaa sekä Varavoimaa Farmarille -hanke järjestävät yhteistyökumppaneiden kanssa maksuttoman Hyvinvointipäivän, jossa pyritään löytämään keinoja vastata kuluvan vuoden haasteisiin. Hyvinvointipäivillä etsitään keinoja talouden riskien hallintaan ja maksuvalmiuden ylläpitämiseen. Toisena tärkeänä teemana käsitellään sitä, millaisia työkaluja meillä on hallita henkistä kuormitusta ja luoda uskoa tulevaan.

Paikalla on pankkien ja vakuutuslaitosten edustajia vastaamassa siihen, millaisia keinoja he tarjoavat tällä hetkellä maatilan talouden avuksi. Myös ProAgrian asiantuntija on kertomassa talouden hallinnasta ja suunnittelusta ja Varavoimaa farmarille -hankevastaavat esittelevät, millaista apua palvelu viljelijöille tarjoaa.

Suosittu Onnellisuusprofessori antaa eväitä stressiin ja muutoksiin

Henkisen kuormituksen hallintaan opastaa kuuluisa ja pidetty esiintyjä ”Onnellisuusprofessori” Markku Ojanen, jolla on myös omaa viljelijäkokemusta. Lisäksi tilaisuudessa esitellään paljon suosiota saavuttanut oman stressin mittaamiseen tarkoitettu apuväline, FirstBeat-sykeanalyysi ja arvotaan ilmainen FirstBeat-mittaus.

Minimessuosastoilta konkreettista apua

Hyvinvointipäivien yhteydessä pidetään myös minimessut, joissa on mahdollisuus tutustua  yhteistyökumppaneiden osastoihin. Osastoilla on paljon tietoa, testauksia,  mittauksia ja arvontoja talouteen ja hyvinvointiin liittyen.

Ensimmäiset ilmoittautujat ilmaiseksi kylpylään, keilaamaan, jousiammuntaan ja jumppaan

  • tilaisuuden jälkeen yrittäjillä on mahdollisuus virkistäytyä Ikaalisten kylpylässä. Viisikymmentä ensiksi ilmoittautunutta saavat osallistua ilmaiseksi keilailuun, jousiammuntaan, jumppaan tai kylpyläpalveluihin
  • päivä on tarkoitettu kaikille viljelijöille perheenjäsenineen sekä viljelijöiden parissa työskenteleville
  • kannattaa ilmoittautua heti ja viimeistään 15.9.2015! Ohjelma ja ilmoittautumisohjeet liitteenä ao. linkistä
 


Lämpimästi tervetuloa!

ilmoittautumiset myös MTK-Satakunta, puh. 020 413 3540 tai MTK-Pirkanmaa, 020 413 3463

 
Sivun alkuun
 
Tulosta Sähköposti Facebook Twitter Google+ Lisää