Toimintopainikkeet

Alanavigaatio ja haku

Sisältö

Viljelijämatka Meppenin konehuutokauppaan 16.-19.3.2016

MeppenGER_May2012_210.jpg

9.12.2015

Järjestämme viljelijämatkan/konehuutokauppavierailun Saksan Meppeniin yhteistyössä huutokauppakamari Richie Brosin kanssa.
Matkan ajankohta on 16.-19.3.2016

Ilmoittautumalla ao. Lyyti-linkistä varmistat paikkasi matkalle, matkasi vahvistuu maksettuasi varausmaksun (n. 190 €) 20.1.2016 mennessä.

Ritchie Bros. Auctioneers on maailman johtava raskaan kaluston konehuutokauppojen järjestäjä. Yhtiö on perustettu Kanadassa vuonna 1958 Ritchien veljesten toimesta ja tänä päivänä yhtiö järjestää lähes 350 huutokauppaa vuosittain ympäri maailman. Huutokaupoissa myydään maanrakennus- ja maatalouskoneita, kaivoskalustoa sekä kuorma-autoja. Yhtiö on pitänyt huutokauppojaan myös Suomessa vuodesta 2013.

MTK:n jäsenillä on mahdollisuus kokea suuren maailman kansainvälinen huutokauppa ja lähteä opastetulle huutokauppamatkalle Meppenin maataloushuutokauppaan Saksaan. Oppaana matkalla toimivat Ritchie Brosin suomalaiset työntekijät auttaen ja opastaen huutokaupan saloihin.

Meppenin maataloushuutokauppa järjestetään kolme kertaa vuodessa ja kevään ensimmäinen huutokauppa maaliskuussa on odotettu tapahtuma. Huutokauppa kerää yhteen yli 2,000 huutajaa ympäri maailman kilpailemaan myytävistä kohteista. Huutokaupan valikoimaan kuuluvat yleisimmin traktorit, puimurit, noukinvaunut, maatalouskurottajat, traktorikuormaajat ja erilaiset metsäkoneet. Myytävät kohteet listautuvat internet-sivuillemme ennen huutokauppaa ja myös matkalle lähtijät voivat osallistua huutokauppaan ostajana. Jokainen kohde Ritchie Bros. Huutokaupassa myydään ilman pohjahintaa ja korkeimmalle tarjoajalle huutokauppapäivänä. Ritchie Bros.in kautta saa koneet helposti vaikka kotiovelle saakka.

 

https://www.lyyti.in/Viljelijamatka_Meppenin_konehuutokauppaan_161932016_7135

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 20.1.2015

Yhtiön kotisivuilta löytyy tietoa huutokaupoista sekä myyntituloksia menneistä huutokaupoista www.rbauction.com

Lisätietoja matkasta Ritchie Bros.in puolelta antaa myös
Suomen aluepäällikkö Matleena Melasaari, 040 530 9593, mmelasaari( at) rbauction.com

Huutokauppatunnelmaan voi virittäytyä vaikka oheisen videon parissa: https://www.youtube.com/watch?v=jqDxOwbL2Fo


MeppenGER_May2012_123.jpg


 
Sivun alkuun
 
Tulosta Sähköposti Facebook Twitter Google+ Lisää