Toimintopainikkeet

Alanavigaatio ja haku

Sisältö

Haemme Varavoimaa Farmarille II -hankkeeseen kahta hankepäällikköä ja osa-aikaista hankekoordinaattoria.


27.8.2015

MTK-Satakunta ja MTK-Pirkanmaa ovat maa- ja metsätilojen, maaseudun ja maaseutuyritysten maakunnallisia etujärjestöjä, joiden toiminnan painopiste on jäsentensä taloudellisen menestymisen ja hyvinvoinnin edistäminen.

MTK–Satakunta ja MTK-Pirkanmaa ovat käynnistämässä maatilayrittäjien jaksamiseen, työkyvyn ylläpitämiseen ja talouden tasapainottamiseen liittyvän Varavoimaa Farmarille II–hankkeen osana EU-osarahoitteista maaseudun kehittämisohjelmaa 2015-2018. Avoinna olevat määräaikaiset paikat täytetään syystalvella 2015, sitten kun hankepäätös on saatu. Hankeaika päättyy vuoden 2018 lopussa.

Haettavien työntekijöiden toimipaikka on joko Pori tai Tampere. Hakemuksessa tulee käydä ilmi hakeeko vain toiseen vai molempiin toimipisteisiin. Kaikilla työntekijöillä tulee olla valmius matkustaa omalla autolla koko hankealueella kuitenkin niin, että toinen projektipäälliköistä toimii pääosin Pirkanmaan ja toinen Satakunnan alueella.

Hankepäälliköt ovat yhteydessä maatilayrittäjiin sekä tukevat ja auttavat heitä jaksamiseen, työkykyyn ja talouteen liittyvissä vaikeuksissa yhdessä yhteistyökumppanien kanssa.  He hoitavat aiheeseen liittyvää tiedotusta ja järjestävät tilaisuuksia sekä ovat tiiviissä yhteistyössä muiden auttavien tahojen kanssa.

Hakijalta edellytetään maatilatalouden tuntemusta. Valittavan henkilön tulee olla helposti lähestyttävä ja luotettava sekä omata tehtävään soveltuva koulutus ja työkokemus maatalouden, sosiaali- ja terveysalan tai ihmissuhdetyön aloilta.  Terapiatyön tai työnohjauksen koulutus ja työkokemus katsotaan eduksi.

Tehtävä vaatii hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, yleistä elämänkokemusta, oma-aloitteisuutta, rohkeutta ottaa kontakteja sekä kykyä kohdata ja käsitellä kipeitäkin asioita. Eduksi lasketaan hakijan kokemus EU–hanketoiminnasta ja maatalouden talous- ja rahoitusasioista.

Hankekoordinaattori (50 %:n työaika) avustaa projektipäälliköitä. Hänen työnsä keskittyy tiedottamiseen ja hankehallinnointiin, mutta työhön kuuluu myös avustamista maatilojen vaikeuksissa. Työ edellyttää hyviä sähköisen ym. viestinnän taitoja. Eduksi katsotaan maatilatalouden, sosiaali- ja terveysalojen sekä EU-hanketoiminnan koulutus ja työkokemus.

MTK-Satakunnalle osoitetut hakemukset palkkatoivomuksineen pyydetään toimittamaan perjantaihin 11.9. klo 16.00 mennessä sähköpostiosoitteeseen markku.parssinen@mtk.fi tai kirjallisena MTK-Satakunta, Itsenäisyydenkatu 35 A 6. krs, 28130 Pori. Lisätietoja tehtävästä antavat MTK-Satakunnan toiminnanjohtaja Markku Pärssinen puh. 0400 221 948 ja MTK-Pirkanmaan toiminnanjohtaja Visa Merikoski puh. 050 1514.

 


Sat_pir_logo.jpglippu_ja_rahaston_nimi_.jpg


 
Sivun alkuun
 
Tulosta Sähköposti Facebook Twitter Google+ Lisää