Toimintopainikkeet

Lihaseminaari 1.11.2017


11.10.2017

Tervetuloa MTK lihavaliokunnan järjestämään lihaseminaariin 1.11.2017 klo 9.00-16.30 
Hotelli Presidentti, Eteläinen Rautatienkatu 4, Helsinki

Aiheina mm:
- Lihatilojen kannattavuus on edelleen surkea, löydämmekö lääkkeitä 
parempaan?
- Lihaketjussa on rahaa, mutta tuottajalle jää vain muruset. Voiko tätä korjata?
- Maailman parhaan lihan vientiä pitää lisätä nopeasti

Seminaarin juontaa Maaseudun Tulevaisuuden päätoimittaja Jouni Kemppainen

Ohjelma

9.00 Aamukahvi
9.30 Seminaarin avaus
        puheenjohtaja Mauno Ylinen, MTK:n lihavaliokunta
9.45 Lihatilojen taloudellinen tilanne
        toimitusjohtaja Osmo Autio, Atiomat Oy
10.30 Kehittyvien lihatilojen rahoitus
          johtaja Timo Kalliomäki, Nordea
11.00 Arvon jakaantuminen lihaketjussa
          tutkimusprofessori Jyrki Niemi, Luke
11.30 Keskustelu

12.00 Lounas

13.00 Lihaketjun arvon jakaantuminen ja viennin kehittäminen
          maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä
          Ministerin kysymyssauna
14.00 Suomalaisten tilojen kilpailukyky Itämeren alueella
          erikoistutkija Csaba Jansik, Luke
14.25 Suomalaisen lihaketjun kilpailukyky
          tutkimuspäällikkö Antti-Jussi Tahvanainen, Etla
14.50 Keskustelu kilpailukyvystä
15.00 Turvallista lihaa Suomesta maailmalle
           johtaja Thimjos Ninios, Evira
15.20 Kuinka lihamarkkinoita avataan
           johtaja Esa Wrang, Finpro
15.45 Keskustelu viennistä
16.00 Yhteenveto ja toimenpiteet
           puheenjohtaja Juha Marttila, MTK
16.30 Seminaari päättyy

Ilmoittaudu viimeistään pe 20.10.2017 tästä linkistä: 
https://www.lyyti.in/lihaseminaari

Lisätietoja: kotieläinasiamies Jukka Rantala,
MTK, jukka.rantala@mtk.fi, 040 715 8710

Lämpimästi tervetuloa!
Mauno Ylinen Lihavaliokunnan puheenjohtaja, 
MTK:n johtokunnan 2. puheenjohtaja




 
Sivun alkuun
 
Tulosta Sähköposti Facebook Twitter Google+ Lisää