Toimintopainikkeet

Teemme työtä pohjoiskarjalaisten maanviljelijöiden asialla maataloutta ja yrittäjyyttä edistäen samalla maaseutua kehittäen.

AMTK:n vaalipaneeli Kolilla 7.2.2019 klo 9:45-11:30

MTK:n vaalipaneeli Kolilla pidetään

torstaina 7.2.2019 klo 9.45 - 11.30, Kolin luontokeskus Ukon auditoriossa,  Ylä-Kolintie 39, 83960 Koli, www.luontoon.fi/kolinluontokeskus

Paneeliin osallistuvat eduskuntavaaliehdokkaat:

 • Kati Partanen, kesk.
 • Markku Eestilä, kok.
 • Seppo Eskelinen, sd
 • Jukka Mikkonen, sin.
 • Jouni Koskela, kd
 • Minna Reijonen, PS
 • Kimmo Perkkiö, vihr.
 • Antti Saarelainen, vas

Paneelin keskeisimpiä aiheita ovat maa- ja metsätalous, elintarviketalous, ympäristö- ja ilmastoasiat, infraan liittyvät kysymykset jne.

Paneelin vetäjänä toimii Maaseudun Tulevaisuuden päätoimittaja Jouni Kemppainen.

Tilaisuus on avoin yleisötilaisuus.

Järjestäjinä toimivat Itä- ja Keski-Suomen MTK - liitot.

Tervetuloa!

 
 


Maatilatalouden veropäivä 4.2.2019 klo 9-14:30


MTK-Pohjois-Karjala järjestää maatilatalouden veropäivän

maanantaina 4.2.2019 klo 9.00 – 14.30

Pohjois-Karjalan Kirjapainon/Karjalaisen auditoriossa, Kosti Aaltosen tie 9, Joensuu

 • Ajankohtaista verotuksesta, verojohtaja Timo Sipilä, MTK
 • Maatalousyrittäjän veroinfo (etänä), johtava veroasiantuntija Markku Kovalainen

Lounas omakustanteinen. Ilmoittautuminen viimeistään 29.1.2019: sirpa.kukkonen( at )mtk.fi, 0400695398, http://www.eduksi.pkky.fi/ajuri/

Tilaisuus on MTK – yhdistysten jäsenille ilmainen. Muille 100 euroa/henkilö.

Tervetuloa!


 
 


MTK-Pohjois-Karjalan syyskokous 30.11.2018 klo 13 alkaen Lomakeskus Huhmari, Polvijärvi

Maataloustuottajain Pohjois-Karjalan liitto MTK-Pohjois-Karjala r.y:n sääntömääräinen syyskokous pidettiin perjantaina 30.11.2018 klo 13 alkaen Lomakeskus Huhmari, Huhmarisentie 43, Polvijärvi.

Johtokuntaan valittiin jatkamaan Suvi Juopperi (Juuka) sekä uutena Marita Miettinen (Kiihtelysvaara) ja Jari Paakkunainen (Keski-Karjala (Kesälahti). MTK:n valtuuskuntaan valittiin jatkamaan varsinainen jäsen Kalle Myllynen (Pielinen (Nurmes)) ja varajäsen Suvi Peiponen (Lieksa). Puheenjohtajina jatkavat puheenjohtaja Jouni Mäkisalo (Joensuun Seutu) ja varapuheenjohtaja Osmo Koponen (Viinijärvi).

Kokousesitelmän piti ympäristöjohtaja Liisa Pietola MTK:sta. Kokouksessa oli myös huomionosoituksia.

liiton_syyskokous_otsakorvensaatio.jpg
Otsakorven Säätiö palkitsi nuoria maaseutuyrittäjiä Kymenlaaksossa, Etelä- ja Pohjois-Karjalassa. Pohjois-Karjalassa palkittiin maitotilayrittäjäpariskunta Sanna ja Aki Hajunen. Kuvassa vas. Aki Harjunen, toiminnanjohtaja Mari Kurkan Otsakorven Säätiö, Sanna Harjunen sekä Eila Piippo Otsakorven Säätiöliiton_syyskokous_pielisenkarjalan kehittajat.jpg
Liiton kokouksessa palkittiin kunniakirjalla Pielisen Karjalan kehittäjät -ryhmä. Kuvassa Kalle Myllynen ja Jukka Mikkonen


 
 

 
 


MTK:n liittojen puheenjohtajat kriisikokouksessa

MTK:n liittojen puheenjohtajat kokoontuivat kriisikokoukseen kuivuuden runtelemaan Satakuntaan 1.8. ja vaativat pikaisia toimenpiteitä maatilojen talousahdingon ratkaisemiseksi. Suomen maatalouden kannattavuus on heikentynyt jo usean vuoden ajan. Viime vuonna suoranaisen kadon aiheutti märkyys ja kylmyys, tämän vuoden vitsauksena ovat kuivuus ja kuumuus. Ruotsissa yksittäiset kunnat ja kauppa ovat sitoutuneet markkinoimaan ruotsalaisia tuotteita ja tukemaan näin viljelijää. MTK-liittojen puheenjohtajat vaativat kaupparyhmien johtajilta pikaisia linjauksia siitä, miten kauppa kantaa vastuunsa suomalaisen ruuan tulevaisuudesta.

Suomen maatalouden kannattavuus on heikentynyt jo usean vuoden ajan. Viime vuonna suoranaisen kadon aiheutti märkyys ja kylmyys, tämän vuoden vitsauksena ovat kuivuus ja kuumuus. Normaalisti markkinataloudessa kustannusten nousu ja huono sato kompensoituu hintojen nousulla, Suomen ainutlaatuisilla ruokamarkkinoilla tämä ei kuitenkaan toteudu. Kauppa on valinnut tien, jossa maailman laadukkaimman ruoan ainoa markkinointikeino on halpuutus. Suomalaista maailman parasta voita myydään Euroopan alhaisimpaan hintaan ja Suomalaisen hiehon fileellä kävivät tanskalaiset pokkaamassa maailman parhaan pihvin palkinnon. Tästä huolimatta tuottajahintamme jää reilusti jälkeen vaikkapa Ruotsin hintatasosta.

Ruotsissa vallitsee samanlaiset kuumat ja kuivat olosuhteet kuin Suomessa, pakkoteurastukset ovat käsillä rehun saatavuuden ollessa vaakalaudalla. Ruotsissa yksittäiset kunnat ja kauppa sitoutuvat markkinoimaan ruotsalaisia tuotteita ja tukemaan näin viljelijää. Tämän lisäksi Ruotsissa on päädytty kansallisesti tukemaan vaikeassa tilanteessa olevia viljelijöitä 117 miljoonalla eurolla.


Vaadimme kaupparyhmien johtajilta pikaisia linjauksia siitä, miten kauppa kantaa vastuunsa suomalaisen ruuan tulevaisuudesta. Toimenpiteisiin on ryhdyttävä nopeasti, myöskään suomalaisella kaupalla ei ole tulevaisuutta ilman kotimaista ruuantuotantoa. Ainoastaan hinnalla kilpaileva kauppa tuhoaa suomalaisen elintarviketuotannon.

Kilpailuasetelma ei ole reilu, Suomen tuottajahintoja poljetaan jatkuvasti tuomalla maahan ruokaa, jonka tuottaminen ei olisi Suomessa sallittua. On korkea aika estää lainsäädännöllä sellaisten elintarvikkeiden maahantuonti, jotka eivät täytä suomalaiselle tuotannolle asetettuja kriteereitä. Tällaisia ovat esimerkiksi kanoilla nokkien typistäminen, sioilla saparoiden katkaiseminen ja viljoilla glyfosaatilla pakkotuleennuttaminen.


Suhteutettuna tulotasoomme ruoka on Suomessa Euroopan keskihinnan alapuolella. Hintoihin täytyy saada korotusta ja sen täytyy nyt siirtyä lyhentymättömänä alkutuotantoon.  

Lisätietoja:

Johanna Kankaanpää, puheenjohtaja, MTK-Etelä-Pohjanmaa

puh. 040 720 4322, johanna.kankaanpaa(at)mtk.fi

Eerikki Viljanen, puheenjohtaja, MTK:n valtuuskunta

puh. 050 525 2727, eerikki.viljanen(at)mtk.fi.

 
 


Viljatori – viljan sähköinen kauppapaikka on avattu

Viljatori.fi on verkkopalvelu, jossa viljelijät voivat myydä satoansa haluamissaan erissä helposti ja luotettavasti, parhaaseen markkinahintaan. Ostajina kauppapaikalla ovat viljaa käyttävä teollisuus ja kotieläintilat. Viljakaupan perinteiset käytännöt uudistava kauppapaikka on laatuaan ensimmäinen maailmassa. Viljatori avattiin 30.5.2018.

– Viljatorissa on kaksi erilaista tapaa tehdä kauppaa, sopimuskauppa ja tarjouskauppa. Sopimuskaupassa voi tehdä viljelysopimuksia ja viljelysopimuksen alla myyntejä ja ostoja. Lisäksi viljelijät voivat saada suoria ostotarjouksia teollisuudelta tai kotieläintiloilta, sanoo MTK:n toiminnanjohtaja Antti Sahi.

Viljatorista on monenlaista hyötyä viljelijälle

Viljatorilla viljaerät saa myytyä tehokkaasti kun useampi ostaja tavoitetaan kerralla. Erikoiserien ostajien tavoittaminen helpottuu, ja sopimuskaupan myötä viljelijän tulovirtojen ennustettavuus paranee. Myyjällä on mahdollisuus myydä viljaa pienissäkin erissä.

– Tarjouskaupassa myyntitoimeksiantoon määritellään viljalaji, lajike, laatu ja tilahinta. Viljan kuljetusvaihtoehtoina on viljelijän oma kuljetus tai joku viljaa kuljettavista logistiikkayrityksistä. Kaupankäyntialusta yhdistää toisiinsa sopivat myynti- ja ostotoimeksiannot automaattisesti, kertoo MTK:n vilja-asiamies Max Schulman.

Viljatori mahdollistaa kaupankäynnin ilman ylimääräisiä välikäsiä, jolloin viljasta saa parhaan mahdollisen hinnan. Näin kaupankäyntikustannukset pysyvät alhaisina ja myynnin tuotto kasvaa. Sähköisessä ympäristössä hinnan seuranta helpottuu ja toimitusketju tehostuu. Myyjällä on myös parempi mahdollisuus itse vaikuttaa viljan hintaan.

Viljatorilla omien myyntitoimeksiantojen tekeminen ja seuranta on helppoa. Viljelysopimuksia on helppo hallita ja seurata, ja kattavat hintatiedot markkinatilanteesta ja toteutuneista kaupoista löytyvät saman palvelun alta. Näin myös kaupankäynnin läpinäkyvyys lisääntyy.

Viljan laadulla voi vaikuttaa hintaan ja menekkiin, kun paremmasta laadusta saa paremman hinnan. Palvelussa on mahdollisuus vaikuttaa oman sadon laatuun markkinatilanteen mukaan. Näin kaiken laatuiselle viljalle löytyy ostaja.

Viljatori.fi on MTK:n, SLC:n sekä Agroxin, Altian, Atrian, HK Scanin, Raision ja Valion yhdessä rakentama palvelu. Käyttäjiksi Viljatoriin voivat liittyä kaikki vilja-alan toimijat. Liittyminen on maksutonta.

Lisätietoja:
maatalousjohtaja Johan Åberg, MTK ry,  puh. 040 5233 864
vilja-asiamies Max Schulman, MTK ry, puh. 040 825 2112
toiminnanjohtaja Jonas Laxåback, SLC , puh. 040 940 2734

 
 

Grϋne Woche -messut 2019

MTK on pääyhteistyökumppani tammikuussa 2019 järjestettävillä Grϋne Woche -messuilla Berliinissä. Grϋne Woche on maailman suurin ruoka-alan messutapahtuma, johon toivotaan nyt mukaan yrittäjiä niin ruoka- kuin matkailu- ja käsityöalaltakin.

Ota yhteyttä

 • toiminnanjohtaja Vilho Pasanen 040 550 4848, vilho.pasanen( at )mtk.fi tai
 • ruokakulttuuriasiamies Anni-Mari Syväniemi 050 511 8909, anni-mari.syvaniemi( at )mtk.fi

Jäsenmatkatarjous

Kontikin jäsenmatkatarjous Grϋne Wocheen alla olevassa pdf:ssä.

 
 
Maaseutunuorten kesätapahtuma 29.6.2018

MTK-Pohjois-Karjalan maaseutunuoret järjestävät koko perheen tapahtumapäivän Outokummun Vanhalla Kaivoksella, osoite: Kaivosmiehenpolku 2, 83500 Outokumpu. 

Ohjelma:

Päivällä klo 11.00 alkaen
Koko perheen tapahtumapäivä Outokummun Vanhalla Kaivoksella
Kaivosmiehenpolku 2, 83500 Outokumpu

Löytöretki Vuorenhaltian luo: tarinan ympärille rakentuva lasten opastettu kaivoskierros, jolle aikuisetkin ovat tervetulleita  * kesto noin 1h

Leikkiaikaa lapsille Lasten Kaivoksella 
* tutustutaan oman leikin ja kokemisen avulla kaivosmaailmaan
* sijaitsee sekä sisä- että ulkotiloissa

Kaivosalueella paljon nähtävää, näyttelyitä, kaivospuoti yms.

Kotiruokalounas noutopöydästä.

klo. 14.00 - 16.00 mahdollisuus pelata frisbeegolfia,
jonka jälkeen siirtyminen Aurinkorinteen mökille virittäytymään iltaohjelmaa varten

Päiväohjelman hinta: 7 €/aikuiset, 5 € lapset 2-13 vuotta

Illalla: klo 19.00 alkaen

Drinkkikoulu Aurinkorinteen mökillä
Rikkarannantie 126, 83500, Outokumpu

Illan aikana kuullaan cocktailien historiaa, opitaan valmistusmenetelmiä ja pieniä valmistusteknisiä jippoja sekä tietenkin maistellaan hyviä drinkkejä. Jokainen osallistuja pääsee valmistamaan opastetusti 2 cocktailia ja tietenkin nauttimaan ne.

Ilta jatkuu saunoen, grillaten ja vesisateesta fiilistellen, niin kenelläkään ei olepellolle kiire!

YÖPYMISMAHDOLLISUUS 10 nopeimmalle    

Iltaohjelman hinta: 15 €/drinkkikoulu, 20 €/majoitus                   

ILMOITTAUTUMISET päivään, iltaan tai molempiin ohjelmiin:

https://www.lyyti.in/maaseutunuorten_kesatapahtuma18

Suville 0400 761 081, suvi.peiponen( at )mtk.fi

Tapahtuma on tarkoitettu ensisijaisesti MTK-yhdistysten jäsenille perheineen, jos et ole jäsen ilmoittaudu suoraan Suville, niin pääset mukaan

 
 

Jäsenmatka ei toteudu!

MTK-Pohjois-Karjalan, Pohjois-Savon ja Keski-Suomen liittojen yhteinen jäsenmatka Pohjois-Italian Gardajärvelle 15.-19.10.2018 (ma-pe)


Matkamme vie meidät jylhiin vuoristomaisemiin Pohjois-Italian Dolomiiteille. Matkamme suuntautuu Italian suurimman järven Gardan ympäristöön. Tutustumme paikalliseen kulttuuriin ja luontoon sekä kuulemme kuinka paikallisväestö harjoittaa maa- ja metsätaloutta sekä maatilamatkailua ja viininviljelyä haastavissa vuoristo-olosuhteissa tänä päivänä.

Matkaohjelma: liitteenä tarkempi kuvaus

15.10. Maanantai: matkustuspäivä
16.10. Tiistai: tutustumista lähialueeseen, Varone-Tenno-Viinitila, Riva
17.10. Keskiviikko: Gardajärven oliiviöljyä ja viiniä - sianlihatuotantoa (tai muu karjatila)
18.10. Torstai: Retki Malcesineen ja Monte Baldolle
19.10. Perjantai: kotimatka

Finnairin lennot

15.10. AY 380

Kuopio-Helsinki

06:15

07:00

15.10. AY 1751

Helsinki-Milano

08:00

10:05

19.10. AY 1756

Milano – Helsinki

19:00

22:55

19.10. AY 379

Helsinki-Kuopio

23:40

00:30 +1

Majoitus

VILLA GIULIANA***, Via Belluno 12, 38066 Riva del Garda, fraz. Restel de Fer, tel. +39 0464 553 338

Lisätietoa: www.hotelvillagiuliana.it

Keskustan alueella, n. 200 m järven rannasta ja San Niccolón venesatamasta sijaitseva turistiluokan hotelli. Sijainti rauhallisella alueella, Rivan vanhaan keskustaan noin 1,8km. Hotellissa vastaanotto, yleiset tilat, baari, ravintola hotellin asiakkaille, taverna, hissi, uima-allas ja puutarha sekä parkkipaikka. Buffet-aamiainen, myös leikkeleitä. Hotellissa 52 huonetta. Huoneissa puhelin, tv, suihku/amme + wc, fööni, tallelokero, hotellin yleisissä tiloissa ilmastointi. Osassa huoneista parveke. Bussit pääsevät hotellille Via Longa –tietä pitkin, ei Via Bellunoa.

Matkakohde: Pohjois-Italia
Matkan ajankohta 15.-19.10. 2018
Matkan hinta

 • 1588€/hlö MTK:n ja MHY:n jäsenet ja perheenjäsenet
 • 1688€/hlö ei jäsenhinta
 • 1468€/hlö hinta Helsingistä alkaen ilman liityntälentoja
 • (Hinnat edellyttävät minimi 22 hengen ryhmäkokoa)

Matkan hintaan sisältyy                 

 • Finnairin lennot Helsinki-Milano-Helsinki turistiluokassa lentoveroineen
 • menopaluu liityntälennot Helsinkiin Kuopiosta
 • majoitus 3 * hotellissa jaetussa 2-hengen huoneessa aamiaisineen
 • ohjelman mukaiset kuljetukset ja palvelut
 • ateriat: 1 lounas ja 4 illallista (läksiäisillallinen sis. ruokajuomat 2 kaatoa viiniä/olutta tai alkoholitonta)
 • suomalaisen matkanjohtajan ja oppaan palvelut kohteessa
 • paikallisten asiantuntijoiden kohde-esittelyt eri tutustumiskohteissa

Lisämaksusta               

 • yhden hengen huone 130 €/hlö. Ilman huonekaveria matkustavan on varattava yhden hengen huone
 • ennakkoon varatut istumapaikat
 • muut palvelut

Käytämme kokonaishinnoittelua, jolloin matkan hintaan sisältyy kaikki oleellinen. Hintaan ei lisätä toimitus- tai palvelumaksuja. Hinnat sisältävät verot.                                                                                                                                                                                                         

Ilmoittautumiset

Kon-Tikin toimistolle:

Maksuehto
Ennakkomaksu 300 € / hlö, varauksen yhteydessä. Loppumaksu 6 viikkoa ennen matkan alkua.


MTK-Pohjois-Karjalan kevätkokous 27.4.2018

Maataloustuottajain Pohjois-Karjalan Liitto MTK - Pohjois-Karjala r.y:n sääntömääräinen kevätkokous pidettiin perjantaina 27. huhtikuuta 2018 alkaen klo 10.00 Karjalaisen auditoriossa, Kosti Aaltosen tie 9, Joensuu

Kokouksessa käsiteltiin sääntöjen 11 §:n kevätkokoukselle määräämät asiat sekä valittiin Suvi Peiponen varajäseneksi eroa pyytäneen Anu Haapalaisen tilalle MTK:n valtuuskuntaan toimikaudeksi 2018. Kokouksessa edunvalvonnan ajankohtaiskatsauksen piti MTK:n maatalousjohtaja Johan Åberg.

Kokouksessa oli myös huomionosoituksia:

 • MTK:n ansiomerkki luovutettiin Pasi Hartikaiselle
 • MTK-yhdistysten toimintakilpailun voitti MTK-Juuka, toinen oli MTK-Keski-Karjala ja kolmas MTK-Joensuun Seutu
 • Huomioitiin vuoden 2017 Helmi -kilpailuun osallistujia, MTK-Juuka, MTK-Pielinen, MTK-Liperi ja MTK-Viinijärvi
 • Maatalousalan työssäoppimistilana palkittiin PikkuKili Lieksasta
 • Liperin lomatoimen vuoden lomittajana palkittiin Eelis Nupponen
 
 

MTK-yhdistysten kevätkokouskierros 19.3.-13.4.2018

MTK-yhdistysten kevätkokouskierros alkoi MTK-Kiihtelysvaaran kokouksella 19.3. Vaara-Karjalan Op:n Kiihtelysvaaran kokoustiloissa. Kokouksissa käsiteltiin sääntöjen 10 §:n määräämät asiat; mm. hyväksyttiin toimintakertomus ja vahvistettiin tilinpäätös vuodelta 2017. Tarkempi kokousaikataulu löytyy täältä

 
 

Paalitaidekilpailu

MTK-Pohjois-Karjalan 100. toimintavuoden yhtenä tapahtumana oli MTK-yhdistysten jäsenille Paalitaidekilpailu. Yhteistyökumppaneina olivat Osuuskunta ItäMaito, Lihakunta ja MSL.

Kilpailuun osallistui 4 eri kilpailijaa. Voittajana Aino ja Hanna Tanskasen luoma taideteos. Kunniamainninan saivat seuraavat osallistujat:
- Suvi Mäkisalo ja Viivi Salminen
- Sirpa ja Jouni Romppanen, Liisa Kuusipalo ja Timo Roschier
- Mikko Lehvonen

Kilpailun taideteosten kuvat löytyvät Paalitaide-kilpailun sivulta

Kiitos kilpailuun osallistujille ja yhteistyökumppaneille. Kilpailun jatkosta tiedotetaan myöhemmin.

 
 


Maatilatalouden veropäivä 2.2.2018 klo 9-15, Joensuu

MTK-Pohjois-Karjalan järjesti maatilatalouden veropäivan 2.2.2018 klo 9-15. Joensuu. Paikka: Karjalaisen auditorio, Kosti Aaltosen tie 9.

Veropäivän luennoitsijana oli Tilitoimisto Jorma Pitkänen. Ruokailu ja kahvi omakustanteinen. Koulutus oli MTK-yhdistysten jäsenille ilmainen, MUILLE 100 €.


 
 

Vipuvoimaa viljelijälle-hanke on aloittanut toimintansa 1.3.2017 (ESR-hanke)

eu[1].jpgESR-lippu.jpg

MTK-P
ohjois-Karjala on saanut maatalousyrittäjien avuksi rahoituksen Vipuvoimaa viljelijälle-hankkelle.
Asiantuntija-apua on tarjolla maatilayritysten ja yrittäjien talouden ja jaksamisen avuksi. Pohjois-Karjalan ELY-keskuksen ESR-rahastosta myöntämä hanke on ajalle 1.2.2017- 31.1.2019 sen rahoitukseen osallistuvat lisäksi kaikki Pohjois-Karjalan kunnat, ja yksityisrahoitukseen ovat lupautuneet Osuuskunta Itä-Maito, Arla Oy Itä-Suomi, Osuuskunta Maitomaa, Osuuskunta Lihakunta, Pohjois-Karjalan osuuspankit ja LähiTapiola Itä.

Toiminta hankeessa on luottamuksellista  ja yhteydenotot hankkeen ulkopuolisille asiantuntijoille aina asiakkaan luvalla.
Huom! Avun saannin ehtona ei ole MTK:n jäsenyys. Vipuvoimaa viljelijälle-hanke tekee yhteistyötä Melan Välitä viljelijästä-hankkeen kanssa.

MTK-Pohjois-Karjalan johtokunta on valinnut projektipäälliköksi Maija Kakriaisen, agronomi, työnohjaajaSTOry ja hän on siirtynyt kokonaan hankkeen palvelukseen järjestöagronomin toimesta 1.3.2017 alkaen.
Ota yhteyttä; etsitään yhdessä avunkanavia talouteen, tuottavuuteen ja omaan jaksamiseen liittyvissä asioissa: 
Maija Kakriainen, p. 0405758813, sähköposti: maija.kakriainen(at)mtk.fi

Vipuvoimaa viljelijälle-hankkeen esite on ladattavissa linkistä.


 
 


Sähköinen jäsenkortti tuo MTK-tietopaketin taskuusi

MTK:n jäsenet voivat ladata sähköisen jäsenkortin matkapuhelimeensa jäsenverkko Repusta. Sähköisellä jäsenkortilla varmistat, että jäsenedut ovat aina taskussa mukana. Luet helposti ajankohtaiset uutiset ja blogit sekä sosiaalisten kanavien kuumimmat puheenaiheet.

Saat tilattua sähköisen jäsenkortin nettiosoitteesta: www.mtk.fi/omattiedot. Sivulle kirjaudutaan Reppu-tunnuksilla eli jäsennumerolla ja salasanalla. Jäsenmaksu tulee olla maksettu ennen tilausta. Klikkaa sivulla ”Tilaa e-kortti” –painiketta, minkä jälkeen saat matkapuhelimeesi tekstiviestillä latauslinkin, jota kautta jäsenkortti asennetaan matkapuhelimeen. Latauslinkkiä näpäyttämällä jäsenkortti asentuu lähes kaikkiin nykyaikaisiin matkapuhelimiin.

Tuetut puhelinten käyttöjärjestelmät ovat Android (versiosta 2 ylöspäin), iOS (iPhone) ja Windows Phone (versiosta 8 ylöspäin). Jäsenkorttia ei löydy matkapuhelinvalmistajien sovelluskaupoista. Sen asentaminen sekä käyttö vaativat toimivan nettiyhteyden.

 
 


MTK-Pohjois-Karjalan toimisto muutti

MTK-Pohjois-Karjalan toimisto muutti toisiin toimitiloihin 19.12.2011 osoitteeseen Siltakatu 20 A 21 B, 80100 Joensuu. Meidät tavoittaa uudesta paikasta 20.12.2011 alkaen.

 
 


 Esityksiä,annettuja lausuntoja, kannanottoja

Sivun alkuun
 
Tulosta Sähköposti Facebook Twitter Google+ Lisää
Sivu päivitetty: 1.2.2019