Toimintopainikkeet

AJANKOHTAISTA

Peltotyöhuilingit 23.8.2018

Tervetuloa kaikille Voimaa arkeen -hankkeen peltotyöhuilinkeihin Vieremän Nissilän Linnanharjun metsäpolulle keskiviikkona 23.8.2018 klo 11-15.

Tarkoituksena on viettää rento iltapäivä, jossa voi valinnan mukaan paistella makkaraa ja jutella muiden kanssa tai lähteä Niinan johdolla kiertämään luontopolku jonka jälkeen pääsee makkaranpaistoon. Lenkin mitta on alle viisi kilometriä joten matkan pituutta ei kannata pelätä. Liikutaan rauhalliseen tahtiin luontoa ihaillen. Paikka on todella upea, matkan varrella pääsee lukemaan jääkauden aikaisista muutoksista ja ympäristön kasveista tietoa tauluilta.

Kyydityksiä on tarkoitus järjestellä kimppakyytityyliin, kokoontuminen Vieremällä ennen lähtöä arviolta 10.15. Laita ilmoittautumisen mukana tietoa, mikäli tarvitset paikan päälle kyydin Vieremältä tai Iisalmesta. Laitathan tietoa myös mikäli sinun kyytiisi mahtuu matkustajia.

Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille viljelijöille sekä muille maaseudun yrittäjille. Kävelysauvat mukaan.


Ilmoittautumiset 20.8 mennessä Lyytin kautta:

(www.lyyti.in/peltotyohuilingit)

tai Niinalle 044-705 0402, sähköpostilla niina.suorsa(at)mtk.fi

Reittiohjekartta Linnanharjulle

Teatteriin; Täällä Pohjantähden alla


Ylä-Savon MTK-yhdistysten yhteinen teatteri-ilta Koljonvirta Teatterissa Iisalmessa 13.7. klo 19. Näytelmänä tänä vuonna Täällä Pohjantähden Alla.

Jäsenhintainen lippu 20  ja MTK tarjoaa väliajalla kahvit.

Ilmoittautumiset ja lippujen maksu 25.6. mennessä. Liput maksetaan tilille FI2750683740000577 (MTK Iisalmi ry) viitteeksi oma nimi, jäsennumero ja kunta.

Ilmoittautumiset Jaana Piippo 040 7233475 piippo10@gmail.com.Johtokunta pysyi entisellään, sihteeri vaihtui

MTK Iisalmen johtokunnan puheenjohtajana jatkaa Perttu Sirviö ja varapuheenjohtajana Arto Haatainen. Sihteeriksi pyydettiin Jaana Piippo, joka toimii myös MTK Lapinlahden sihteerinä.

Ajantasaiset tiedot Iisalmen Maaseutunuorten toiminnasta

Liity Facebookissa ryhmään Iisalmen Maaseutunuoret, joissa päivitetty tieto toiminnasta. Tervetuloa mukaan toimintaan ja ideointiin!


Onhan työterveyshuolto kunnossa, iisalmelainen maatalousyrittäjä? 

Lue lisää

Puheenjohtajan nuijaan tarttui Perttu Sirviö

Vuodesta 1998 lähtien MTK Iisalmen puheenjohtajana toiminut Jaakko Ryymin luovutti  puheenjohtajuuden Perttu Sirviölle, jonka syyskokous valitsi tehtävään yksimielisesti jo useana vuonna peräkkäin.

Perttu ja puolisonsa Henna ovat yrittäjinä 90 lehmän maitotilalla Kirmalla.


Jäsenetuna Rokualle tai Vuokattiin lomailemaan!

MTK Iisalmen jäsenille vuokrattavissa etuhintaan Pekka Sirviön säätiön lomaosake Rokuan kylpylän läheisyydessä, sekä lomaosake ja lomahuoneisto Vuokatissa. 

Lisätiedot ja nettivaraukset säätiön kotisivuilla http://pekkasirvionsaatio.fi -> yläpalkista Lomakohteet

Rokuan lomaosakkeen hinta on 30 €/vrk. Villas Katinkullan Spa1 ja Spa2 hinta on 190 €/vk + 70 € siivosmaksu. Hinnastot löytyvät kohteittain paikan säännöistä. Lisäksi jokaisessa on kohteessa on muita alennuksia paikan palveluista, lisätiedot löytyvät lomaosakkeiden sivuilta. 


Eu-avustajien käyttö

Päätitkö ulkoistaa tilasi tukihaun?

Katso EU-avustajien yhteystiedot vasemman palstan valikosta kohdasta yhteystiedot

 

Jäsenedut

Katso uudet etusi Jäsenedut-valikosta!

Sivun alkuun
 
Tulosta Sähköposti Facebook Twitter Google+ Lisää
Sivu päivitetty: 27.6.2018