Toimintopainikkeet

Hyvinvointi- ja virkistyspäivä 1.11.2017 Ikaalisissa

Parina viime vuonna suuren suosion saanut Hyvinvointipäivä saa jatkoa: tarjolla eväitä omaan ja läheisten hyvinvointiin, kannustavaa kuntotestausta, mielenkiintoisia luentoja, elävää musiikkia ja huumoria, minimessut, joilla paljon hyvinvointi- ja talousvinkkejä sekä keskustelua ja yhdessäoloa.

Hyvinvointipäivä marraskuu 2016.jpg

Päivän päätteeksi voit pulahtaa altaaseen, rentoutua taukojumpassa, osallistua leikkimielisille tarkkuusrasteille tai kiskaista keiloille kyytiä. Hyvinvointipäivän ohjelma on laadittu Sinun jaksamisesi puolesta, viljelijä tai viljelijän läheinen.

Osanottajille maksuttoman päivän lounaineen ja aktiviteetteineen järjestävät MTK-Satakunnan ja MTK-Pirkanmaan ”Varavoimaa farmarille” -hanke Melan ja lukuisten yhteistyökumppanien kanssa yhteistyössä. Minimessuilla saat heidän osastoiltaan oivallista tietoa hyvinvoinnista sekä talous- ja vakuutusasioista.


Ilmoittaudu nopeasti, sillä paikkoja on rajoitetusti! Ilmoittautumiset ja vuorojen varaukset ensisijaisesti sähköisesti Lyyti-linkistä: www.lyyti.in/hyvinvointipaiva2017 tai puhelimitse 020 413 3540 /MTK-Satakunta, 020 413 3463/MTK-Pirkanmaa.

Lämpimästi tervetuloa Hyvinvointi- ja virkistyspäivään!MTK Pirkanmaa Satakunta Varavoimaa logo.jpglippu_ja_rahaston_nimi_ (2).jpg


Yhteistyössä Mela, Maaseudun tukihenkilöverkko, Kunnossa kaiken ikää, työterveyshuollot, Miessakit ry, Porin ensi- ja turvakotiyhdistys, DIDIVE-hanke, LähiTapiola, OP-ryhmä, ProAgria, Ikaalisten kylpylä.

Sivun alkuun
 
Tulosta Sähköposti Facebook Twitter Google+ Lisää
Sivu päivitetty: 29.9.2017