Toimintopainikkeet

MTK-KuusjokiMTK-Kuusjoki on maanviljelijöiden, metsänomistajien ja maaseutuyrittäjien paikallinen etujärjestö ja vaikuttaja.

Tervetuloa Kuusjoen tuottajien sivustolle!

MTK-sählyt pelattiin tänä vuonna 24.3.2018 Oripään liikuntahallissa. Kuusjoen joukkueelta alkusarja sujui mallikkaasti voittaen kaikki pelit. Tänä vuonna puhti ei riittänyt finaaleihin asti, vaan välierä tappion myötä Kuusjoki sijoittui hienosti turnauksen neljänneksi.

mtk-sählyt.JPG


Kuusjoen Maataloustuottajien, Nuorten Tuottajien ja Maamiesseuran Kevätkokoukset pidettiin 26. maaliskuuta 2018 Turun Konekeskuksessa. Sääntömääräisten kokouksien lisäksi saatiin kuulla mielenkiintoinen yritysesittely. Kiitos Turun Konekeskukselle ja erityisesti Markku Murrolle.

turun konekeskus.JPG


MTK- Varsinais-Suomen kevätkokous Lokalahdella 12. huhtikuuta 2018 esitteli ja toivotti tervetulleeksi yhdistysten uudet Puheenjohtajat. Kuvassa keskellä meidän yhdistyksen uusi Puheenjohtaja Jari Lehtinen uuden kokous nuijan kanssa.

mtk-kevätkokous lokalahti.jpg--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kylvöjensiunaus 2015 Lintulan Tilalla, Sanna Nokan ja Henri Hämäläisen pellonpientareella

collage-1459757648151_p.jpgTuottajien ja Nuorten Tuottajien Johtokuntalaiset olivat kartottamassa viljamakasiinin kuntoa ja tekemässä kevät puhdistuksia mm räystäiden tyhjennyksen. Rappuset saivat myös päätöksen korjauksesta.

20150504_200523_p.jpg

20150504_203740_p.jpg


Yhdistysten välinen sählyturnaus järjestettiin Vehmaalla maaliskuun alussa 2015. Kuusjoelta oli 12 henkinen edustus paikalla. Kuusjoki sijoittui kolmen parhaan joukkoon.

Collage-2015 sahlyturnaus_p.jpg--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kylvöjensiunaus  25.5.2014 Kuusjoen Ylikulmalla Ylikorvenojan tilalla Mikko Kuusvuorella. Mukana perinteisessä ja aurinkoisessa tapahtumassa oli noin 50 ihmistä. MTK-V-S Liitosta mukana oli Terhi Sorvola.

Kiitos kaikille mukana olleille!

kylvojensiunaus1.jpg 

kylvojensiunaus2.jpg 

Kevätkokous, koko perheen ulkoilupäivä ja teatterimatka Hämeenlinnaan Kersantti Karoliina- näytökseen. Katso lisää Tapahtumakalenterista.  

Mäen Maatila Oyn pihatto avajaisissa kävimme onnittelemassa ja lahjoittamassa seinäkellon isäntäparille. 17.2. Avajaisissa oli käymässä lähes 600 ihmistä. Kuvassa isäntäpari Simo Mäki ja Mirka Puhakka. Yhdistyksen puolesta onnittelemassa olivat Matti Murto, Sanna Mäki ja Jari Lehtinen.

Maenmaatilap.jpg 

 
Kuusjoen Tuottajien Johtokunta toivottaa Hyvää Joulua ja Rauhallista Uutta Vuotta Jäsenille!

Johtokunnan ruokailu 2013p1.JPG 


Kuusjoen Nuorten Tuottajien Joulutulet 20.12.2013 Raatalantien- Ylikulmantien risteyksessä.

Joulutulet 2013p3.JPG

srk2p.JPG

Kuusjoen Tuottaja yhdistys kävi onnittelemassa viirin ja kukkien kera juhlakonsertin merkeissä syntymäpäiviään  juhlivaa, paljon pidettyä Pastori Marika Huhtasaloa marraskuun puolessa välissä. Kirkko oli täynnä juhlavieraita ja konsertti oli kaunis ja lämminhenkinen.

 
Kuvassa:  Pastori Marika Huhtasalo
Syntymäpäivä onnittelu käynti oli 17.11.2013.   
   

Maanäytteen ottoa

MTK-Kuusjoen syyskokous pidettiin 16.11.2011 Kuusjoen koululla. Kokouksessa olivat vierailevina puhujina Metsänhoitoyhdistys Salometsästä Olavi Pitkänen, Hampusta hyötyä- hankeesta Noora Norokangas sekä MTK-Varsinais-Suomesta Hanna Vuolla.
Kokouksessa oli 8 osallistujaa. Erovuorossa olivat Hannele Nummiluikki sekä Esa Lindroos.

 
 
  
Sivun alkuun
 
Tulosta Sähköposti Facebook Twitter Google+ Lisää
Sivu päivitetty: 18.6.2018