Toimintopainikkeet

Sihteeri:
Heli-Anne Valo

helkky1984(at)hotmail.com
p. 040 704 0500

 

Laskut:
Tilitoimisto Nummila Ky
Hirsitie 1
21530 Paimio

MTK-Paimio on paikallinen edunvalvoja

MTK-Paimio

MTK-Paimio on maanviljelijöiden, metsänomistajien ja maaseutuyrittäjien paikallinen etujärjestö.

 

 

14.11.2013 MTK-Paimion syyskokous Kinossa

Tuottajayhdistyksen syyskokous Kinossa klo 18:30 alkaen kahvi ja klo 19 kokous. Paikalla liiton edustaja Kalle Vähä-Piikkiö. Tervetuloa.

 

Uusi jäsenetu KuntoPeimariin

MTK-Paimion kannustaa jäseniään liikkumaan. Yhdistys tarjoaa jäsenilleen 50% alennuksen KuntoPeimarin kuntosalin ja ohjattujen tuntien hinnoista. Alennusta ei saa magneettikortista, kuntosaliohjelmasta eikä vuosi laskutussopimuksista. Alennukset saa vain jäsenkortilla. Hinnat ja aikataulut http://kuntopeimari.net


Toripäivät

Toripäivä on Paimiossa perjantai. Tervetuloa ostamaan lähiseudun tuottajien hyviä ja tuoreita tuotteita.


Nyt Uimaan!

MTK-Paimio tarjoaa jäsenilleen 50%-alennuksen Uimahalli Solinan uimalipusta ja kuntosalin käytöstä. Alennuksen saa näyttämällä kassalla MTKn jäsenkorttia!

Tekstiviestirinki

MTK-Paimiolla on tekstiviestirinki, jonka avulla voidaan informoida Paimion tuottajia ajankohtaisista ja turvallisuuteen liittyvistä asioista. Liity mukaan tekstiviestirinkiin, laittamalla nimesi ja puhelinnumerosi Heli-Anne Valolle tekstiviestillä numeroon 040 704 0500. Muista myös ilmoittaa Heli-Annelle, jos nurkissasi liikkuu epäilyttäviä ihmisiä tai olet kuullut muilta mahdollisista häiriköistä. Tieto kulkee nopeasti tekstiviestillä kaikille sen osallisille.

Sivun alkuun
 
Tulosta Sähköposti Facebook Twitter Google+ Lisää
Sivu päivitetty: 7.11.2013