Toimintopainikkeet

Kotimaista ruokaa - totta kai! 

Suomi on maailman pohjoisin maatalousmaa. Ruoka kasvaa puhtaassa maaperässä ja vesivaramme ovat maailman rikkaimmat. Lyhyt, valoisa kesä ja intensiivinen kasvukausi kasvattavat ruokaan oman arominsa. Mansikka maistuu mansikalta ja tomaatti tomaatilta.

Pohjoisen erikoiskasvit rukiista mesimarjaan kasvavat Suomessa. Kotimainen ruoka on puhdasta, turvallista ja sen alkuperä tiedetään pellosta pöytään. Korkeat laatuvaatimukset yhdessä valvonnan kanssa varmistavat koko ketjun toimivuuden. 

Ruokasektori työllistää 340 000 suomalaista ja on merkittävä maamme huoltovarmuuden kannalta. Valitsemalla kotimaista ruokaa varmistetaan se, että työ entistä paremman tuotannon eteen jatkuu.


Lisää aiheesta

Tulosta Sähköposti Facebook Twitter Google+ Lisää
Sivu päivitetty: 10.8.2017