Toimintopainikkeet

MTK-ryhmä

Viestilehdet Oy ja Maanomistajien Arviointikeskus Oy ovat MTK-ryhmään kuuluvia, liiketoimintaa harjoittavia tytäryhtiöitä.

MTK:n toimintaan läheisesti kuuluvat myös MTK:n säätiö ja koulutustoimintaa harjoittava PI-johtamiskoulu (entinen Pellervo-Instituutti).

Viestilehdet Oy

Katuosoite Simonkatu 6
Postiosoite PL 440, 00101 Helsinki
puhelin 020 413 2155

Viestilehdet Oy kustantaa Maaseudun Tulevaisuutta, Koneviestiä ja Aarre-lehteä. Maaseudun Tulevaisuus on kolme kertaa viikossa ilmestyvä, tilattava päivälehti. Tilaajat ovat maa- ja metsätalouden ammattilaisia sekä maaseutuyrittäjiä ja metsänomistajia.

Koneviesti on tekninen aikakauslehti, joka ilmestyy 18 kertaa vuodessa. Tilaajat ovat maa- ja metsätalouden sekä maarakennuskoneiden parissa työskenteleviä ammattilaisia, joille myös moottorikelkat, mönkijät, maasto- ja hyötyajoneuvot ovat sekä työ- että harrastusvälineitä. Aikakausilehti Aarre on metsäaiheinen hyötytieto- ja elämäntapalehti. Sen aihepiirejä ovat metsä, luonto, juuret, koti, ruoka, hyvinvointi ja oma talous. 10 kertaa vuodessa ilmestyvä Aarre on suunnattu metsänomistajille sekä kaikille metsästä ja luonnosta kiinnostuneille suomalaisille.

MTK:n säätiö 

MTK:n säätiö on perustettu vuonna 1925. Sen tarkoituksena on MTK:n pyrkimysten tukeminen taloudellisesti.

MTK:n säätiöllä on metsäomaisuutta muun muassa Suomusjärvellä ja Padasjoella. Säätiön Kettulan tila Suomusjärvellä on MTK:n  kokous-, seminaari-, tiedotus- ja edustuskäytössä.

MTK:n koulutustoiminta Pellervo-Instituutissa on säätiön vastuulla.

PI-johtamiskoulu

Pellervo-Instituutti uudistui PI-johtamiskouluksi alkuvuodesta 2013. PI-johtamiskoulu on osuustoiminnallisten yritysten, MTK:n ja metsänomistajaorganisaation yhteinen oppimiskeskus, joka on perustettu vuonna 1991.

PI-johtamiskoulussa koulutetaan luottamus- ja toimihenkilöitä sekä keskeisiä sidosryhmiä.

Maanomistajien Arviointikeskus Oy

Arviointikeskus on tuottajajärjestöjen omistama konsulttiyhtiö, jonka tarkoituksena on tarjota mm. viljelijöille laadukkaita ja korkeatasoisia asiantuntijapalveluita kiinteistö- ja ympäristöoikeudellisissa asioissa sekä kiinteistöjen arvonmäärityksissä. Yhtiö on perustettu vuonna 1962 ja sillä on toimistot Helsingin lisäksi Turussa, Seinäjoella, Kuopiossa ja Oulussa.


Lisää aiheesta

MTK:n säätiön metsätila Kettula

PI-johtamiskoulun koulutukset

pellervo-instituutti.fi

Tulosta Sähköposti Facebook Twitter Google+ Lisää
Sivu päivitetty: 8.4.2015