Toimintopainikkeet

Viestintä

viestinta_net_1.jpg

Olimme järjestämässä Suomen osastoa maailman suurimmille ruokamessuille, Grune Wochelle Saksan Berliinissä.  

Tuotimme ETL:n, PTY:n SEL ry:n ja Agronomiliiton kanssa tutkimuksen ruoka-alan työllisyys- ja verovaikutuksista. Viestimme Mainio-lehden, uutiskirjeiden sekä some-kanaviemme kautta jäsenillemme aktiivisesti mm. koulutusmahdollisuuksista ja työhyvinvoinnista.

Markkinoimme suomalaista ruokaa ja viestimme aktiivisesti ruuan alkuperästä sekä kotimaisen ruuan tuotannon sekä metsätalouden vastuullisuudesta.

Tuotimme Omasta maasta -liitteen yhteistyössä Suomen Paikallismediat Oy:n kanssa. Maa- ja metsätaloutemme vastuullisuudesta kertonut liite ilmestyi sadan tilattavan paikallislehden välissä.

Laadimme yhteistyössä lihatalojen ja Valion kanssa kotieläintuotannon ympäristö- ja vastuullisuusviestit ja laadimme myös kattavan viestintäpaketin Reppuun jäsenistömme käyttöön.

Kerroimme vastuullisesta maa- ja metsätaloudesta koululaisille ja opettajille. Lisäsimme MTK:n Maatilan Antimet -esitteen opettajille suunnattuun Subject Aid -palveluun.

Olimme mukana Lähifarmilla Helsinki-Vantaan Yrityskylässä, jossa on kolmen
vuoden aikana vieraillut käytännössä kaikki kaupunkien kuudesluokkalaiset.

Viestimme aktiivisesti sekä metsänhoitoyhdistyksille että metsänomistajille puumarkkinatilanteesta sekä uusista metsäbiotalouden investoinneista ja uudesta puukauppapalvelu Kuutiosta.

Vaikutimme viestinnällä metsäalalle tärkeiden EU-lainsäädäntöhankkeiden LULUCF:n ja RED II:n kannaltamme positiiviseen etenemiseen EU:ssa. Järjestimme metsäalan seminaarin suomalaismepeille ja sidosryhmille ja tuotimme materiaalia EU-vaikuttamisen tueksi. Teimme myös kansainvälistä viestintäyhteistyötä mm. LRF:n, CEPF:n ja Copa-Cogecan kanssa.

Aloitimme MTK-Viesti -uutiskirjeen lähettäminen kaikille jäsenillemme. Otimme käyttöön uusia viestintäkanavia mm. Podcastit.

Olemme lisänneet videomateriaalin tuotantoja edunvalvonnan ja kuluttajatyön
teemoista. Suoria videolähetyksiä lähetettiin netin välityksellä juhlavuoden päätapahtumista sekä LULUCF-vaikuttamiseen liittyvästä metsäalan seminaarista.

Olimme mukana juhlavuoden suurissa MTK Start -koulutustapahtumissa.


Tulosta Sähköposti Facebook Twitter Google+ Lisää
Sivu päivitetty: 26.3.2018