Toimintopainikkeet

MTK 100 historiallinen työkonekavalkadi

MTK tuo satavuotisjuhlavuotensa ja Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlan kunniaksi vanhat traktorit ja muita maa- ja metsätaloudessa käytettyjä historiallisia työkoneita näytille iloiseen yleisötapahtumaan Helsingin Rautatientorille pe 9.6. klo 9–15. Ilmaisessa yleisötapahtumassa on monipuolista ohjelmaa koko perheelle. Tapahtumasta lähtee liikkeelle yli sadan maaseudun työkoneen kavalkadi kello 13. MTK 100 -työkonekavalkadi kulkee Mannerheimintietä pitkin kohti Messukeskusta, jossa on samanaikaisesti käynnissä MTK:n 34. liittokokous. Tapahtumaa ja kavalkadin etenemistä voi seurata videolähetyksenä netissä osoitteista mtk.fi ja maaseuduntulevaisuus.fi.

Iloinen yleisötapahtuma Rautatientorilla klo 9-15

MTK tuo satavuotisjuhlavuotensa ja Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlan kunniaksi vanhat traktorit ja muita maa- ja metsätaloudessa käytettyjä historiallisia työkoneita näytille Helsingin Rautatietorille. Vanhojen traktoreiden ja työkoneiden lisäksi esillä on myös viimeisintä kalustoa. Perjantaina 9.6. kello 9 alkavassa yleisötapahtumassa on kone- ja traktorinäyttelyn lisäksi maaseutuaiheisia työnäytöksiä ja kulttuuriohjelmaa sekä toiminallinen, osallistava yritysnäyttely. Ihmeteltävää ja koettavaa on niin aikuisille kuin lapsille. Yleisötapahtuma Rautatientorilla jatkuu klo 15.00 asti.

Traktori

Historiallinen työkonekavalkadi Rautatientorilta Messukeskukseen

Yli sadan maaseudun työkoneen kavalkadi lähtee liikkeelle Rautatientorilta kello 13. Historiallisessa kavalkadissa on useita suomenhevosia ja yli 100 konetta ja traktoria vuodesta 1917 vuoteen 2017. Kavalkadi kulkee Mannerheimintietä pitkin kohti Messukeskusta, jossa on samanaikaisesti käynnissä MTK:n 34. liittokokous. Tapahtumaa ja kavalkadin etenemistä voi seurata videolähetyksenä netissä osoitteista mtk.fi ja maaseuduntulevaisuus.fi.

 

Rautatientorilla on koko perheelle ohjelmaa klo 9-15

Rautatientorilla on koko perheelle sopivaa ohjelmaa sekä yhteistyökumppaneiden teltoissa että ohjelmalavalla klo 9–15.

 


Puimuri

Tapahtuma järjestetään yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa

MTK toteuttaa tapahtuman laajassa yhteistyössä Helsingin kaupungin ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa.

Tapahtuman järjestävät yhdessä MTK:n kanssa:

Lisätietoja:

Bettina Lindfors, MTK 100 tuottaja, 040 920 9810 (MTK 100)

Emma Pihkala, MTK 100 markkinointikoordinaattori, 040 920 9831
Kimmo Härkönen, turvallisuuspäällikkö, 040 524 4363, kimmo.harkonen@jarjestys.fi (turvallisuus)
-Klaus Hartikainen, viestintäjohtaja, 040 169 2060 (työkonekavalkadi viestintä)


MTK 100 -juhlavuoden pääyhteistyökumppanit

470_Paayhteistyokumppanit_logot.jpg


Lue lisää MTK:n juhlavuodesta

Tulosta Sähköposti Facebook Twitter Google+ Lisää
Sivu päivitetty: 8.6.2017