Toimintopainikkeet

Työnantajana toimiminen

MTK:n strategisena tavoitteena on tukea yrittäjäjäseniään ammatinharjoittamisessa. Osallistumme suomalaisen hallinnon kehittämiseen ja valvomme myös maaseudun yrittäjyyden etuja.

Jäsenille annetaan tukea ja neuvontaa

Yrittäjyys on tärkeä MTK:n arvo. MTK toimii siten, että laadukas ja edullinen yritysneuvonta on maaseudulla saatavilla. Jäsenetuina MTK tarjoaa tietoa ja neuvontaa työnantaja-asioissa ja lakiasioissa.

Ajankohtaista tietoa työehtosopimuksista, palkkaus- ja muista työnantaja-asioista saa Maaseudun Työnantajaliiton verkkopalvelusta.

Maaseudun Työnantajaliiton palvelut MTK.n jäsenille

Verohallinto on julkaissut 6.4.2017 päivätyn ohjeen, jossa käsitellään ulkomailta Suomeen töihin tulevan vuokratyöntekijän verotusta sekä menettelyohjeita vuokratyöntekijälle, ulkomaiselle vuokratyönantajalle ja Suomessa olevalle työn teettäjälle.

Ulkomaiset vuokratyöntekijät ja Suomen verotus (dnro: A43/200/2017)

MTK, maataloustuottajien liitot ja metsänomistajien liitot ovat solmineet asianajotoimistojen kanssa yhteistyösopimuksia, joissa jäsenedut vaihtelevat. Lue lisää ja tarkasta oman alueesi palvelut:

http://www.mtk.fi/mtk/jasenedut/neuvonta_laki/fi_FI/asianajajarengas/

Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmaa hallinnoiva maa- ja metsätalousministeriö on koonnut maaseutuyrittäjyydestä kattavan tietopaketin Maaseutu.fi -sivustolle:

http://www.maaseutu.fi/fi/index/yrittajyys.html

Myös ProAgrialla on kattava yritysneuvontapalvelu maaseutukeskuksissa

http://www.proagria.fi/yritys 

Tulosta Sähköposti Facebook Twitter Google+ Lisää
Sivu päivitetty: 28.4.2017