Toimintopainikkeet

MTK-KALAJOKI

Viljelijailta_MTK Kalajoki 2019.jpg

..............................................................................................................................................

OLETKO KIINNOSTUNUT MTK:n jäsenyydestä ?

Ota yhteyttä alueesi sihteeriin ja kysy lisää.

MTK KALAJOKI  Päivi  040-5492478

MTK RAUTIO     Heikki 050-3571940

MTK HIMANKA  Anne 050-5345439

Tärkein tehtävämme on EDUNVALVONTA.              Edunvalvonnan lisäksi järjestö tarjoaa erilaisia jäsenpalveluja eli ajankohtaista tietoa,tilaisuuksia ja koulutusta.

Erittäin tärkeänä osana on YHTEISÖLLISYYS – yhdessä tekeminen.

Lisäksi tarjotaan rahanarvoisia jäsenetuja,yksi tällainen on tuotevastuuvakuutus :

Se korvaa jos naapurille myymästäsi viljasta löytyy punahometta,lämmenneen maitoerän aiheuttaman vahingon,vahingon perunan mukana menneistä pikkukivistä ja tarttuvien eläintautien aiheuttamia menetyksiä.

Ensi vuonna on tulossa isoja muutoksia tukipolitiikkaan ja tuotteiden hinnanalennusten ja kaavailtujen tukien maksatusviivästysten takia tilojen maksuvalmiudesta ollaan huolissaan.

NÄISTÄ YHDISTYSTEN KOKOUKSISSA LISÄÄ...kannattaa olla mukana !

..........................................................................................................................................

MTK-Kalajoki mukana Ylivieskan torilla järjestötempauksessa "Miksi se joka tekee eniten saa vähiten?"

Kalajoki tempaus 27.4.jpg
27.4.2015 Ylivieskan torilla

Valtakunnallinen järjestötempaus reilumman tuottajahinnan puolesta järjestettiin yli 20 paikkakunnalla. MTK Keski-Pohjanmaan alueella Ylivieskan ja Kokkolan torilla.  Allekirjoita adressi reilumman tuottajahinnan puolesta.
............................................................................................................................................

UUTTA JÄSENEDUISSA !

GOFIT kuntosalilla Kylpylä Sanissa saa jäsen käydä kuntosalilla 7 € kertahintaan.

 
 

MTK Kalajoki ja hyvinvointikeskus ASEMA ovat solmineet yhteistyösopimuksen ja tarjoamme jäsenillemme mahdollisuutta käyttää Aseman palveluja seuraavin hinnoin :  
        Kertakäynti 7 € / 10 kerran kortti  54 € / Vuosikortti  360 €

Tarvitset voimassa olevan jäsenkortin sopimusta tehdessä. Kertakäynti tapahtuu henkilökunnan paikalla ollessa 10 kerran korttiin voi ostaa 10 € hintaisen avainkortin jolla pääsee 6.00-22.00 välisenä aikana vapaasti salille.10 kerran kortti oikeuttaa joko kuntosaliin tai ryhmäliikuntatuntiin,yhtä korttia ei voi käyttää joko/tai.Voimassa 3 kk.uosikorttiin voi ostaa 20 € hintaisen avainkortin jolla pääsee 6.00-22.00 välisenä aikana vapaasti salille.Vuosikortti oikeuttaa sekä kuntosali-että ryhmäliikuntatunteihin ja spinningiin.Voimassa 1 vuoden.

 
 

Muistathan jo vuosia voimassa olleen jäsenetumme Kalajoen ST 1 huoltoasemalla !!! Auton tankatessasi saat kassalla loppusummasta alennuksen ,kun kerrot olevasi MTK Kalajoen jäsen

................................................................................................................

MTK KALAJOKI

Jumppa tiistai-iltaisin Kristillisen opiston salissa klo 19.30-20.30.

Vetäjänä Jaana Liias.Omavastuu 4 €.

................................................................................................................

Muistathan myös tuottajien Meriheinämökin nettisivut !

Kalajoen Letolla sijaitsevalla tuottajien mökillä on omat nettisivut, joista löytyy mm.kuvia mökistä ja saunasta,hinnasto,varauskalenteri ja työkalu jolla voit varata mökin vapaana olevana ajankohtana.

Ps.mökkiä voi vuokrata kuka tahansa, myös maatalouden ulkopuolelta ja sehän on mainio paikka esimerkiksi syntymäpäiväjuhlien järjestämiseen !

www.meriheina.com

................................................................................................................Sivun alkuun
 
Tulosta Sähköposti Facebook Twitter Google+ Lisää
Sivu päivitetty: 12.2.2019