Toimintopainikkeet

VERONEUVONTATILAISUUS pidetään Ruoveden Väärinmajan Tapiolassa (os. Hanhontie 10, 35750 Väärinmaja) 31.1 klo 18.30 (kahvi klo 18.00) Tervetuloa!

MTK-Virrat ry:n yleinen kokous pidettiin 5.12.2018 klo 10-12.30 Nuorisokeskus Marttisen Vanhan Pappilan Paunu-salissa. Kokouksessa lehtori Vesa Vuorinen TAMK:sta piti esityksen Lähiruuan mahdollisuudet kasvuun ja kehitykseen. Järjestöagrologi Jaakko Ahola MTK-Pirkanmaan liitosta kertoi ajankohtaisista maatalouteen liittyvistä asioista.

TIETOA VUODEN 2018 JÄSENMAKSUISTA:

Vuosi 2017 oli vaikea maataloudelle ja monella tilalla satoa ei saatu tai sato jäi korjaamatta. Tästä syystä Virtain Manttaalisäätiö on päättänyt helpottaa virtolaisten tilojen tuottajayhdistyksen vuoden 2018 jäsenmaksun maksamista kompensoimalla kaikille tiloille perusmaksun 90 € manttaalisäätiön varoista. Näin ollen vuoden 2018 jäsenmaksu maksetaan vain peltohehtaareista ja metsästä. Kiitämme Virtain manttaalisäätiötä tuesta!

MTK-Virrat ry:n yleinen kokous pidettiin perjantaina 24.11.2017 klo 10.00-12.30 Nuorisokeskus Marttisen väentuvassa.

 Paikalla oli 9 yhdistyksen jäsentä ja kokouksen puheenjohtajana toimi Kari Purra. Yhdistyksen johtokuntaan valittiin erovuoroiset Pekka Niemi ja Jouni Pirttiniemi uudelleen. MTK-Pirkanmaan liiton toiminnanjohtaja Visa Merikoski piti ajankohtaiskatsauksen maatalousasioista.

Kokouksen alussa palotarkastaja Mats Paloranta Pirkanmaan pelastuslaitokselta kertoi maatilan palo- ja kemikaaliturvallisuudesta. Hän kertoi aluksi yleisesti palo- ja pelastusasioihin liittyen oikeitten osoitemerkintöjen tarpeellisuudesta, palovaroittimien käytöstä sekä esteettömästä kulusta savuhormeille.

Varsinainen pelastussuunnitelma tarvitaan ympäristöluvallisilla maatiloilla. Alustus käsitteli alkusammutuskalustoa, vaarallisia kemikaaleja ja niiden merkintöjä (netissä on saatavilla oppaita) ja polttoainesäiliöihin liittyviä turvallisuusohjeita (laponesto, valuma-allas, katos). Paloranta kävi läpi myös kiinteän polttoaineen lämpökeskusten turvallisuutta sekä erilaisia korjaamotiloihin liittyviä ohjeita. Hän kertoi myös esimerkein yleisiä palojen syttymiskohtia maatiloilla, kuten sähkölaitteisiin ja asennuksiin liittyviä vaaroja sekä traktoreihin ja työkoneisiin liittyviä asioita paloturvallisuuden kannalta. Keskustelussa tuli esille alkusammutuskoulutuksen tärkeys esim. sammuttimien tarkastuspäivän yhteydessä.
KIITOS KAIKILLE 100-VUOTISJUHLAAMME OSALLISTUNEILLE!

Kiitämme jäsenistöä ja yhteistyökumppaneitamme muistamisista ja osallistumisesta 100-vuotisjuhlaan Kurjenkylän kylätalolla 14.10.2017.

Kiitos myös Mika Niemiselle, Päivi Kangasaholle, Juhani Viidalle, Kimmo Yläjärvelle ja Mika ja Turkka Malille hienosta ohjelmasta.

Kiitos myös Maisa Joutsenjärvelle hyvästä lähiruokatarjoilusta ja kaikille muuten järjestelyissä auttaneille.

Tästä on mukava jatkaa yhdistyksen toimintaa eteenpäin arkisemmissa tunnelmissa!


SADONKORJUUN KIITOSJUMALANPALVELUS JA JUHLA

Kiitos kaikille, jotka osallistuitte sadonkorjuun kiitosjumalanpalvelukseen ja juhlaan Liedenpohjan kirkossa 25.09.2016.


WP_20160925_14_11_08_Pro.jpg
Sivun alkuun
 
Tulosta Sähköposti Facebook Twitter Google+ Lisää
Sivu päivitetty: 14.1.2019