MTK-Korpilahti-Muurame

MTK Korpilahti-Muurame on paikallisten maanviljelijöiden, metsänomistajien ja maaseutuyrittäjien etuja ajava yhdistys. Henkilöjäseneksi voivat toki liittyä myös henkilöt, jotka eivät omista peltoa, metsää tai maaseutuyritystä. Yhdistykseen kuuluu 474 jäsentä, joista vastuuhenkilöitä 203.

Yhdistys ajaa jäsentensä etuja ja huolehtii ajankohtaisten asioiden tiedottamisesta ja järjestää koulutuksia sekä erilaisia tapahtumia, retkiä ja virkistystoimintaa.

Tervetuloa mukaan toimintaan!

*******
Johtokunnan 2023 yhteystiedot (pdf)
Lomaosake Rukalla -Tutustu ja varaa
Palveluja tarjotaan lähialueella
******
 

Tervetuloa viettämään perjantai-iltaa 28.7.2023 Leustun Tilalle
Pirttirantaan Leustuntie 410 Saakoski. Paikalle voi saapua oman aikataulunsa mukaisesti kello 17 lähtien. Tarjolla on kesäkeittiön antimia kuten salaattia ja grillattavaa sekä kahvittelut.
Saunomismahdollisuus (uikkarisauna) on niin tavallisessa rantasaunassa kuin myös savusaunassa. Iltaa voi viettää myös ulkopelien merkeissä ja tehdä kävelykierroksen aittoihin. Ota omat saunajuomat sekä pyyhkeet/uikkarit mukaan. Tervetuloa kaikki nuoret tuottajat sekä itsensä nuoreksi tuntevat alle 63 vuotiaat!

Suppilaudat menossa mukana.

Ilmoittautuminen 26.7.2023 mennessä sirkku.mennala@leustunkaivu.fi  040 7487103

******
Jäsenrekisteri Oivassa on edelleenkin pieniä ongelmia, ole yhteydessä, jos et ole saanut laskua tai se on virheellinen, tai tiedoissasi on jotain korjattavaa tai et pääse kirjautumaan Oivaan. helena.kirjavainen@phpoint.fi


Syysterveisin!

Minna Häkkinen ja Helena Kirjavainen

******

Johtokunnan 2023 yhteystiedot (pdf)
Lomaosake Rukalla -Tutustu ja varaa
Palveluja tarjotaan lähialueella
******

MTK-Korpilahti-Muurame aloittaa kokeilun maaseudun yritysvierailuista.  Maaseudullamme on monia erilaisia yrityksiä; matkailua, koneyrittäjyyttä sekä palvelutuotantoa, perinteisen maatilayrittämisen lisäksi.  Tilaisuudet on suunnattu kaikille kiinnostuneille, myös ei jäsenet ovat tervetulleita.   Kaikki yritysvierailut johtavat yleensä uusiin ideoihin. Maaseutumme tarjoaa monia mahdollisuuksia.

******


 

Liity jäseneksi

Puheenjohtaja

Minna Häkkinen

050 596 9931

minnaehakkinen@gmail.com

Varapuheenjohtaja

Jarkko Nurminen

050 430 2141

jarkko.nurminen@aholanraitti.fi.

Sihteeri

Helena Kirjavainen

040 740 4478

helena.kirjavainen@phpoint.fi

Jäsensihteeri

Helena Kirjavainen

040 740 4478

helena.kirjavainen@phpoint.fi

Tulevia tapahtumia