null Voimaa kasviksista some-kampanja käynnistyi

Uutinen – Viljely ja muut kasvit

Voimaa kasviksista some-kampanja käynnistyi

17.4.2020

Kotimaisten kasvisten some-kampanja ilahduttaa kasvisten ystäviä alkusyksyyn saakka. Kampanja tavoittelee kotimaisten kasvisten arvon kirkastamista ja menekin edistämistä. Myös vastuullisuus nostetaan esiin. Kampanjan kohdeyleisönä ovat kaikki ruuan ostopäätöksiä tekevät.

Kampanjassa nostamme esiin sesongin kasvikset hyödyntäen vinkit ja ideat ruuan valmistuksessa. Kerromme kepeästi kasvisten tarinat istutuksesta kaupan hyllylle ja lopulta ruokapöytään. Lisäksi muistutamme kasvisten puhtaudesta ja tuotantoketjun läpinäkyvyydestä.

Kasvisten terveellisyys ja monipuolinen ruokavalio ovat myös tärkeä osa kampanjointia. Postauksissamme pyrimme ajankohtaisuuteen ja ilmiöihin. Lisäksi käymme keskustelua kasvisruuasta ja erikoisruokavaliosta, emmekä unohda kasviksia ruokatrendeissä. 

Instagramissa viestimme visuaalisesti hurmaavilla kuvilla rennosti ja ytimekkäästi. Facebookissa jaamme kasvisinformaatiota. 

Kilpailut kuuluvat tottakai kesäkampanjointiin. Niitä suomalaiset rakastavat. Välillä testaamme tietämystä kasviksista ja toisena päivänä ravitsemuksesta. Palkintojakin on luvassa. 

Voimaa kasviksista Facebookissa. Käy tykkäämässä tästä
Voimaa kasviksista Instagramissa. Käy tykkäämässä tästä.


Lisätietoja: 
Mika Virtanen, kasvinviljelyasiamies, MTK, mika.virtanen@mtk.fi, 0400 544 728
Stiina Lerkki, MTK:n puutarhaverkoston puheenjohtaja, s.lerkki(at)gmail.com, 040 6503 534
Kaija Stormbom, viestinnän suunnittelija, MTK, kaija.stormbom@mtk.fi, 040 8489 559Mika Virtanen

kasvinviljelyasiamies

puutarha-asiat, peltokasvivaliokunnan sihteeri, Juuresten-, Kaalin- ja Sipulintuottajat ry, kasvinsuojeluasiat, torjunta-aineet, kasvinterveysasiat, siemenasiat, kylvösiemenjaoston sihteeri, maataloustuotemarkkinoiden edunvalvonta, vieraslajiasiat, lannoiteasiat

+35820 413 2468

+358400 544 728

aiheet: kasvikset, kotimainenruoka, kampanja, kotimaiset kasvikset, voimaa kasviksista, kasvis, vihannes, vihannekset, kasviskampanja