Ohjeet sisäänkirjautumiseen

 


MTK-jäsenet

Tunnuksesi on jäsenrekisterissä oleva sähköpostiosoitteesi ja salasanan saat määritettyä ensimmäisellä kirjautumisella Oiva-kirjautumissivun oikeassa alakulmassa olevasta  "Luo uusi salasana" -linkistä. Jos sähköpostisoitteesi ei vielä löydy jäsenrekisteristä, voit olla yhteydessä yhdistyksesi jäsensihteeriin tai osoitteeseen nettijasenet@mtk.fiMhy-jäsenet

Tunnuksesi on jäsenrekisterissä oleva sähköpostiosoitteesi ja salasanan saat määritettyä ensimmäisellä kirjautumisella Oiva-kirjautumissivun oikeassa alakulmassa olevasta  "Luo uusi salasana" -linkistä. Jos sähköpostisoitteesi ei vielä löydy jäsenrekisteristä, voit olla yhteydessä yhdistyksesi jäsensihteeriin tai osoitteeseen nettijasenet@mtk.fi


 

MTK-toimihenkilöt

Tunnuksenasi toimii @mtk.fi-sähköpostiosoitteesi ja salasanana se, jolla kirjaudut työkoneellesi.Mhy-toimihenkilöt

Tunnuksenasi toimii työsähköpostisosoitteesi.

Salasanaa ei ole määritetty etukäteen, vaan pääset luomaan itsellesi salasanan rekisteröitymisen yhteydessä. Unohtuneen salasanan pääset palauttamaan sähköpostiisi Unohtuiko salasana-linkistä.

Jos tunnuksesi ei toimi tai olet esimerkiksi vaihtanut toimipaikkaasi, olethan yhteydessä: markku.ekdahl(at)mtk.fi

 

Ongelmia sisäänkirjautumisessa

En ole kirjautunut sivustolle aiemmin, mitä teen?

Jäsenenä käyttäjätunnuksesi on jäsenrekisterissä oleva sähköpostiosoitteesi ja salasanan saat määritettyä ensimmäisellä kirjautumisella Oiva-kirjautumissivun oikean alakulman "Luo uusi salasana" -linkistä. 


Salasana hukassa?

Voit palauttaa salasanasi kirjautumisikkunassa suoraan sähköpostiisi.


Sivusto ei lataudu lainkaan?

Sivustolla tai nettiyhteyksissä lienee hetkellinen häiriö, joka useimmiten korjaantuu hetken päästä. Kokeilethan siis myöhemmin uudestaan.


Yllä mainitut ohjeet eivät auta?

Olethan yhteydessä sähköpostilla: nettijasenet@mtk.fi