Ohjeet sisäänkirjautumiseen


MTK-jäsenet

​​​​​​​Tunnuksenasi mtk.fi-verkkopalveluumme toimii sähköpostiosoitteesi. Rekisteröityessäsi sivuston käyttäjäksi järjestelmä varmistaa, että käyttämäsi sähköpostiosoite löytyy jäsenrekisteristämme. Tarkistus liittyy tietoturvalliseen palvelun käyttöön.

Salasanaa ei ole määritetty etukäteen, vaan pääset luomaan itsellesi salasanan rekisteröitymisen yhteydessä. Unohtuneen salasanan pääset palauttamaan sähköpostiisi Unohtuiko salasana -linkistä.

Jos käyttämääsi sähköpostiosoitetta ei ole vielä tiedossa jäsenrekisterissämme, se on ensin lisättävä jäsenrekisteriin. Laitathan tällöin meille viestiä osoitteeseen: nettijasenet@mtk.fi. Voit myös olla yhteydessä oman yhdistyksesi jäsensihteeriin. Yhdistysten yhteyshenkilöt löytyvät MTK-liittojen sivuilta MTK-yhdistykset-otsikon alta.Mhy-jäsenet

Tunnuksenasi mtk.fi-verkkopalveluumme toimii sähköpostiosoitteesi. Rekisteröityessäsi sivuston käyttäjäksi järjestelmä varmistaa, että käyttämäsi sähköpostiosoite löytyy jäsenrekisteristämme. Tarkistus liittyy tietoturvalliseen palvelun käyttöön.

Salasanaa ei ole määritetty etukäteen, vaan pääset luomaan itsellesi salasanan rekisteröitymisen yhteydessä. Unohtuneen salasanan pääset palauttamaan sähköpostiisi Unohtuiko salasana-linkistä.

Jos käyttämääsi sähköpostiosoitetta ei ole vielä tiedossa jäsenrekisterissämme, se on ensin lisättävä jäsenrekisteriin. Laitathan tällöin meille viestiä osoitteeseen: nettijasenet@mtk.fi.​​​​​​​
 


 

MTK-toimihenkilöt

Tunnuksenasi toimii @mtk.fi-sähköpostiosoitteesi ja salasanana se, jolla kirjaudut työkoneellesi.
​​​​​​​Mhy-toimihenkilöt

Tunnuksenasi toimii työsähköpostisosoitteesi.

Salasanaa ei ole määritetty etukäteen, vaan pääset luomaan itsellesi salasanan rekisteröitymisen yhteydessä. Unohtuneen salasanan pääset palauttamaan sähköpostiisi Unohtuiko salasana-linkistä.

Jos tunnuksesi ei toimi tai olet esimerkiksi vaihtanut toimipaikkaasi, olethan yhteydessä: markku.ekdahl@mtk.fi

Jäsenverkko Reppu

Vanhasta mtk.fi-sivustosta tuttua Jäsenverkko Reppua ei uudella sivustolla enää sellaisenaan ole. Vastaavia jäsenille suunnattuja sisältöjä löytyy uudella sivustolla asiayhteydessä. Esimerkiksi jos sivulla kerrotaan verotuksesta, löydät samalla sivulla siihen liittyvät jäsenpalvelut. Luottamushenkilöille-osioon on koottu materiaaleja ja ohjeita pääosin yhdistystoiminnan tueksi.

Ongelmia sisäänkirjautumisessa

​​​​​​​En ole kirjautunut sivustolle aiemmin, mitä teen?

Aloita rekisteröitymällä sivuston käyttäjäksi. Rekisteröitymään pääset täältä.

 

Kirjautuminen ei hyväksy käyttämääsi sähköpostiosoitetta?

Koitat luultavasti käyttää sähköpostiosoitetta, joka ei ole tiedossamme. MTK- ja mhy-jäsenenä voit varmistaa yhdistyksesi jäsensihteeriltä, että sähköpostiosoitteesi on oikein jäsenrekisterissämme. Voit olla yhteydessä meihin myös sähköpostilla: nettijasenet@mtk.fi tai täyttämällä rekisteröitymisen yhteydessä oleva lomake. Kun sähköpostiosoitteesi on lisätty jäsenrekisteriimme, voit kokeilla kirjautumista uudestaan.


Salasana hukassa?

Voit palauttaa salasanasi suoraan sähköpostiisi. Sähköpostiisi tulee viesti, jossa on linkki salasanan vaihtamiseksi.


Sivusto ei lataudu lainkaan?

Sivustolla tai nettiyhteyksissä lienee hetkellinen häiriö, joka useimmiten korjaantuu hetken päästä. Kokeilethan siis myöhemmin uudestaan.


​​​​​​​Yllä mainitut ohjeet eivät auta?

Olethan yhteydessä sähköpostilla: nettijasenet@mtk.fi