Takaisin MTK kutsuu sinut juhlimaan yhdessä Farm Alive konserttiin

Uutinen – Jäsenyys

MTK kutsuu sinut juhlimaan yhdessä Farm Alive konserttiin

05.07.2024

17.10. Maatalouskonemessujen yhteydessä järjestettävä Farm Alive konsertti on ensimmäinen laatuaan. Konsertti tarjoaa hauskaa ohjelmaa maaseutumielisille hyvän musiikin ja yhdessä olon äärellä.

Helsingin messukeskuksessa järjestettävä tapahtuma kokoaa suomalaisen maa- ja metsätalouden tuottajat ja maaseudun ystävät saman katon alle. Tapahtuman tarkoituksena on pitää yhdessä hauskaa ja katsoa Farm Alive-hengessä tulevaan nauttien musiikkiesityksistä ja muusta ohjelmasta, sekä hurraten someteko kilpailun voittajille. Avainasemassa verkostoituminen ja ajanvietto uusien ja vanhojen ystävien kanssa.

Portion Boys kruunaa illan

Illan huippuna esiintyy Portion Boys, jonka keikat ovat tunnettuja energialatauksestaan. Viisihenkinen bändi on soittanut tiensä suomalaisten sydämeen ja heidän tahdittamanaan laitetaan koko messuhalli helisemään.

Juontajana pääsemme näkemään valloittavan Susanna Laineen. Illan aikana baari sekä ruokakojut palvelevat juhlijoita. Tapahtuman ikäraja on 18 ja pääsylippu vaaditaan, sen hankkiminen on helppoa suoraan Messukeskuksen sivujen kautta elokuusta alkaen. Ovet avataan 17:00 ja juhlinta jatkuu klo 22 saakka.

Tuotoilla MTK tukee Maaseudun tukihenkiöverkoston toimintaa, yhteisöllisyys on huomioitu tapahtuman järjestämisessä läpileikkaavasti.

Mitä: Farm Alive-konsertti
Missä: Helsingin messukeskus (Ratapihantie 17)
Milloin: torstaina 17.10.2024.
Mitä maksaa: 30e

Kuva: Hyppää kyytiin ja nähdään messukeskuksen ovilla 17.10. klo 17:00.

Ilmoita maaseudun someteko kilpailuun – osallistujien kesken arvotaan lippupaketteja 

MTK järjestää Farm Aliven yhteydessä kilpailun, jolla halutaan kiittää ja huomioida niitä, jotka jakavat tarinoita sosiaalisessa mediassa maa- tai metsätalousyrittäjän arjesta ja suomalaisesta ruoasta. Kenet sinun mielestäsi pitäisi palkita?

Kilpailu käydään kolmessa kategoriassa: maatalousyrittäjän arki, metsätalousyrittäjän arki ja suomalainen ruoka. Yhdellä lomakkeella ilmoitat ehdokkaan yhteen kategoriaan.

Voittajat palkitaan minkä lisäksi kaikkien ehdotuksia jättäneiden kesken arvotaan kolme lippupakettia Farm Alive- konserttiin. Lippupaketti pitää sisällään kaksi lippua tapahtumaan.

Ehdotuksia voi jättää 31. elokuuta saakka.

Kategorioiden voittajat julistetaan juhlallisesti Messukeskuksessa 17.10. Farm Alive- konsertissa. Jokaiselle kategoriavoittajalle tarjotaan kaverin kanssa pääsy Farm Alive- konserttiin ja majoitus Helsingin keskustassa 17.-18.10. sekä 300€ lahjakortti matkamaalle.fi-palveluun.*)

*Kilpailun raatina toimii MTK:n jäsenpaveluvaliokunta ja maaseutunuorten valiokunta. MTK tekee palkinnoista lainsäädännön mukaiset ilmoitukset verottajalle. (Kategoriavoitot ovat verotuksen alaista tuloa.)

 

Ei se tanssikausi kesään lopu, lokakuussa messukeskuksessa nähdään!Meri Remes

asiantuntija, maaseutunuoret

+358 40 532 9636

Elli-Noora Jalonen

kesätyöntekijä

viestintä

+35850 4073877

Jussi Martikainen

viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtaja

+358 40 755 7829

aiheet: tapahtuma, jäsentapahtuma, maaseudun elinvoima, eläköön maaseutu, mtk mobiili, farmalive