null MTK Kuntamarkkinoilla 15.-16.9.2021

Uutinen

MTK Kuntamarkkinoilla 15.-16.9.2021

10.9.2021

Kuntamarkkinat järjestetään tänä vuonna kokonaan verkossa. Kuntamarkkinat tarjoaa vuosittain kahden päivän ajaksi monipuolista ja ajankohtaista tietoa. Kuntamarkkinat on ideoita pulppuava koko kuntakentän vuoden suurin foorumi.

Kuntamarkkinat on Suomen ainoa julkisen hallinnon foorumi, jossa on esillä kaikki kunta-alan hallintosektorit. 

Kuntamarkkinoita järjestävät Suomen Kuntaliitto ja Kuntalehti. Kuntaliitto tarjoaa jäsenkuntiensa edustajille huippufoorumin, jossa on esillä ajankohtaisimmat aiheet. Valtion hallinto, yritykset ja yhdistykset ovat tapahtumassa mukana kattavasti.

Osallistuminen ja ohjelma on ilmaista kaikille julkisen hallinnon, kuntien valtuustojen, yleishyödyllisten järjestöjen ja yhdistysten sekä tapahtumakumppaneiden edustajille. Osallistuminen edellyttää rekisteröitymistä etukäteen.

  1. Ilmoittaudu mukaan tästä
  2. Saat sähköpostiisi vahvistuksen sekä linkin tapahtumaportaaliin
  3. Klikkaa itsesi tapahtumaportaaliin ja osallistu tietoiskuihin 

MTK:lla on 2 tietoiskua:

MTK:n Kuntapäättäjän opas on saanut reippaasti uutta sisältöä ja uuden ilmeen. Opas tarjoaa kuntapäättäjille vieläkin enemmän ehdotuksia ja esimerkkejä toimenpiteistä, jotka hyödyttävät kuntia työpaikkoina, verotuloina, investointeina ja palveluina. 

👉  Lue lisää tästä

👉 Kuntapäättäjän opas (pdf)

 Henrietta Dahlman

viestinnän suunnittelija

Some ja digi, graafinen ilme

+35820 413 2367

+35840 920 9877

aiheet: tapahtuma, kuntamarkkinat, kuntapäättäjä

Suositellut artikkelit

MTK:n Kuntapäättäjän opas on saanut reippaasti uutta sisältöä ja uuden ilmeen. Opas tarjoaa kuntapäättäjille vieläkin enemmän ehdotuksia ja esimerkkejä toimenpiteistä, jotka hyödyttävät kuntia työpaikkoina,...