Takaisin KUTSU: Lisää yhteistyötä ja kannattavuutta tuottajille - webinaari ja verkostoitumistilaisuus 22.3. 

Uutinen – Maaseudun edunvalvonta

KUTSU: Lisää yhteistyötä ja kannattavuutta tuottajille - webinaari ja verkostoitumistilaisuus 22.3. 

26.02.2023

Tiedätkö millaisia etuja yrittäjänä voit tuottajien yhteistyöllä saada? Tai mitä hyötyä tuottajaorganisaatioista on jäsenilleen? Voisitko itse perustaa tuottajaorganisaation?

Näihin ja muihinkin kysymyksiin saat vastauksia Tampereella 22.3.2023 klo 10.00-15.30 Lisää yhteistyötä — lisää kannattavuutta tuottajille -webinaarissa ja keskustelutilaisuudessa.

Voit osallistua tilaisuuden webinaariosuuteen klo 10-12 etänä tai tulla paikan päälle koko päiväksi, jolloin pääset keskustelemaan muiden yrittäjien, asiantuntijoiden ja tuottajaorganisaatiokonkareiden kanssa.

Webinaariosiossa kuullaan esimerkkejä ja kokemuksia tuottajien yhteistyöstä sekä aiheeseen liittyvien hankkeiden tuloksia. Iltapäivällä pääpaino on keskusteluissa, verkostoitumisessa ja kokemusten vaihdossa. Tämä osuus on suunnattu nykyisille tuottajaorganisaatioille tai sellaisen perustamista pohtiville yrittäjille.

Maaseutuverkosto järjestää tilaisuuden yhteistyössä Luonnonvarakeskuksen, MTK:n, Pihvikarjaliiton, Suomen Lammasosuuskunnan ja AgriHubin kanssa. 

Paikan päälle mahtuu 60 ensimmäisenä ilmoittautunutta ja webinaaria pääsevät seuraamaan kaikki halukkaat.

Katso koko ohjelma tapahtumasivulta. Pääset sinne tästä.

Ilmoittaudu tilaisuuteen tästä linkistä (löytyy myös tapahtumasivuilta). 

Mikäli aiot tulla paikan päälle, ilmoittaudu viimeistään 14.3.
Jos aiot osallistua vain webinaariin, ilmoittautumisaikaa on 20.3. asti.
Webinaari tallennetaan ja se tulee katsottavaksi Maaseutuverkoston youtube-kanavalle. Pääset sinne tästä.     aiheet: tapahtuma, tuottajaorganisaatio, tuotto-hanke, tuottajayhteistyö, verkostoituminen, maaseutuverkosto