Takaisin Maaseudun Työnantajaliitto - jäsenetuna puhelinneuvontaa ja tietoa työnantajille

Artikkeli – Jäsenyys

Maaseudun Työnantajaliitto - jäsenetuna puhelinneuvontaa ja tietoa työnantajille

01.06.2023

MTK:n ja Maaseudun Työnantajaliiton yhteistyösopimus tarjoaa käyttöösi ajantasaista tietoa työehdoista ja työnantajana toimimisesta.

Maaseudun Työntantajaliitto MTA on maaseutuelinkeinojen sekä puutarha-, viherrakennus- ja turkistuotantoalojen työnantajajärjestö, joka solmii näiden alojen työehtosopimukset. MTA on mukana myös metsäalan ja turveteollisuuden työehtosopimuksissa.

MTK:n jäsenenä saat jäsenetuhintaista neuvontaa työehtosopimusten tulkinta- ja soveltamiskysymyksistä saa numerosta 0600 17 444. Puhelun hinta on 1,19 euroa minuutilta ja paikallisverkkomaksu tai matkapuhelinmaksu. MTK:n jäsenyys tunnistetaan puhelimeen näppäiltävän jäsennumeron avulla. Oma jäsennumero löytyy jäsenkortilta tai omista jäsentiedoista Oiva jäsenportaalista.

Työnantajapuhelin päivystää ti, ke ja pe klo 9.00–12.00. Puhelimeen vastaavat Maaseudun Työnantajaliiton työmarkkina-asiantuntijat.

Kirjautumalla sisään alla olevasta linkistä saat lisätietoa Maaseudun Työnantajaliiton tarjoamista eduista MTK:n jäsenille.

Maaseudun Työnantajaliitto tarjoaa ajankohtaista työnantajatietoa MTK:n jäsenille

Tutustu työnantajatietoon tästä.

aiheet: neuvonta ja lakipalvelut