Sisältöjulkaisija

angle-left null Maaseudun Työnantajaliitto - MTK:n jäsenetuna tietoa työnantajalle

Artikkeli - Jäsenyys

Maaseudun Työnantajaliitto - MTK:n jäsenetuna tietoa työnantajalle

27.3.2019

MTK:n ja Maaseudun Työnantajaliiton yhteistyösopimus tarjoaa käyttöösi ajantasaista tietoa työehdoista ja työnantajana toimimisesta.

Maaseudun Työntantajaliitto MTA on maaseutuelinkeinojen sekä puutarha-, viherrakennus- ja turkistuotantoalojen työnantajajärjestö, joka solmii näiden alojen työehtosopimukset. MTA on mukana myös metsäalan ja turveteollisuuden työehtosopimuksissa.

Työnantajapuhelin neuvoo MTK:n jäseniä etuhintaan

Jäsenetuhintaista neuvontaa työehtosopimusten tulkinta- ja soveltamiskysymyksistä saa numerosta 0600 17 444. Puhelun hinta on 1,19 euroa minuutilta ja paikallisverkkomaksu tai matkapuhelinmaksu. MTK:n jäsenyys tunnistetaan puhelimeen näppäiltävän jäsennumeron avulla. Jäsennumero löytyy jäsenmaksulomakkeen mukana tulleesta jäsenkortista.

Työnantajapuhelin päivystää tiistaisin kello 9.00–12.00 ja perjantaisin 9.00–12.00. Puhelimeen vastaavat Maaseudun Työnantajaliiton työmarkkina-asiantuntijat.

Maaseudun Työnantajaliitto tarjoaa ajankohtaista työnantajatietoa MTK:n jäsenille

Tutustu työnantajatietoon.

aiheet: neuvonta ja lakipalvelut

Liittyvät sisällöt

Suositellut artikkelit

Palkkaus.fi on palkanmaksupalvelu, jolla yritys, yhteisö tai yksityishenkilö maksaa helposti työntekijöiden palkat. Palkkalaskurissa muodostuu palkasta yksi summa, joka kattaa sivukulut ja kaikki maksetaan...