Takaisin FFD kutsuu jäsenjärjestöt mukaan kehitysyhteistyöprojektiin

Uutinen – Kansainvälinen toiminta

FFD kutsuu jäsenjärjestöt mukaan kehitysyhteistyöprojektiin

07.06.2024

FFD:n Oma Kapua-kampanja käynnistyy toukokuussa 2024. Lähde nyt mukaan vapaaehtoiseksi keräämään varoja Tansanian pienviljelijöiden ilmastosopeutumisen vahvistamiseen ja matkusta FFD:n kanssa Tansaniaan huhtikuussa 2025.

Miksi lähtisin mukaan?


Pienviljelijät tuottavat yli 1/3 kaikesta maailman ruoasta, mutta he ovat myös ilmastonmuutoksen vaikutusten eturintamassa ja joutuvat yhä enemmän sopeutumaan radikaalisti muuttuviin ympäristön olosuhteisiin. Kyky sopeutua ilmastonmuutokseen on edellytys kestävän ja riittävän toimeentulon hankkimiseen, vahvaan ruokaturvaan ja yleiseen hyvinvointiin. Sopeutuminen vaatii riittäviä taloudellisia ja materiaalisia resursseja, sekä ajankohtaista tietoa ja osaamista ilmastonmuutoksesta ja sopeutumiskeinoista.

Viljelijät ovat monimuotoinen joukko erilaisia ihmisiä; naisia, miehiä, nuoria, vanhuksia, vähemmistöryhmiin kuuluvia ja vammaisia henkilöitä. Ilmastosopeutumisessa on myös kysymys on yhdenvertaisuudesta; ovatko kaikki viljelijät samalla viivalla saamaan apua ja tukea toimeentulonsa kehittämiseen?

Nyt sinäkin voit lähteä konkreettisesti edistämään työtä, jolla rakennetaan yhdessä oikeudenmukaista ja kestävää tulevaisuutta. Kampanjan aikana kerätyillä varoilla tuetaan FFD:n omaa hanketta “Kohti ennakoivaa sopeutumista: paikallisten tuottajajärjestöjen ilmastopalvelujen laajentaminen” (2023-2026).

Lisätietoa kampanjasta, matkasuunnitelman sekä tietoa vapaaehtoiseksi ilmoittautumisesta löydät täältä

Tutustu hankkeeseen ja hae vapaaehtoiseksi

 

Lisätietoa:

Jenny Öhman (Ms.)

Agriculture and Gender Expert, Communications Coordinator

Maatalous- ja tasa-arvoasiantuntija, Viestintäkoordinaattori

Finnish Agri-Agency for Food and Forest Development

PL 510 (Simonkatu 6), 00101 Helsinki, Finland

Phone: +358 (0)50 591 4819

 aiheet: ffd, kehitysyhteistyö, omakapua