Takaisin Eläköön maaseutu! -järjestöfoorumi SuomiAreenassa 28.6.  

Uutinen – Maaseudun edunvalvonta

Eläköön maaseutu! -järjestöfoorumi SuomiAreenassa 28.6.  

31.05.2023

Eläköön maaseutu! -foorumi järjestää keskustelun SuomiAreenassa, Porissa. Keskustelu "Maaseudun murskaajat" käydään ke 28.6. klo 14 Vaakunan lavalla, Gallen-Kallelankatu 7.  

Maaseutu vetää taas väkeä. Kestävä siirtymä tuo maalle tehtaita, työtä ja tekemistä. Yli miljoona suomalaista haaveilee väljemmästä elämästä ja haluaa keskittämiselle jarrua. Mistä löytyy luomutiloja, kansallispuistoja, lavatansseja, joogaretriittejä, ITE-taidetta, etätyöläisiä ja erilaisia suomalaisia? Maaseudulta.

Jatkuuko pandemian jälkeinen landemia? Onko maaseudun suunta kosto ja katkeroituminen vai nousu ja tekeminen? Liveyleisölle on jaossa Maa- ja kotitalousnaisten kotipullaa. Lue lisää tapahtumasta SuomiAreenan sivuilta. Pääset sinne tästä.  

-----

Yhdeksän maaseutujärjestöä on perustanut yhteisen Eläköön maaseutu! -foorumin, joka luo yhteistä tulevaisuuskuvaa ja vahvistaa maaseudun roolia. Mukana ovat MTK, 4H, Keskitien säätiö, Maa- ja kotitalousnaiset, Maaseudun Sivistysliitto, Maaseudun Uusi Aika, ProAgria, SLC ja Suomen Kylät. Päivi Nerg

elinvoimajohtaja

elinvoimalinjan johto

+358 40 842 9810

Kaija Stormbom

viestinnän asiantuntija

maatalous, elinkeinopolitiikka, maaseutuyrittäjyys, elintarvikkeet ja suomalainen ruoka

+358 20 413 2385

+358 40 848 9559

aiheet: maaseutu, suomiareena, eläköön maaseutu