Takaisin Vuoden Kymppi -palkinto pirkanmaalaiselle Jouko Lehtiselle

Tiedote – Metsätalous ja metsänomistaminen

Vuoden Kymppi -palkinto pirkanmaalaiselle Jouko Lehtiselle

02.11.2023

Ehdotuksia palkinnon saajaksi annettiin yli 60. Metsäjohtokunta päätti Vuoden Kymppi- palkinnon lisäksi myöntää kunniamaininnan erityisasiantuntija Timo Hannoselle.

 Vuoden Kymppi -palkittu Jouko Lehtinen (oikealla) ja kunniamaininnan saanut Timo Hannonen
Vuoden Kymppi -palkittu Jouko Lehtinen (oikealla) ja kunniamaininnan saanut Timo Hannonen

MTK:n metsäjohtokunta myöntää vuosittain Vuoden Kymppi -tunnustuksen joko metsänhoitoyhdistykselle tai yhdistyksen toimihenkilölle ansiokkaasta metsänomistajien etujen ajamisesta sekä Metsänomistajat-organisaation jäsenten ja muiden metsänomistajien palvelusta. Vuoden Kymppi -palkinto luovutetaan perinteisesti MTK:n metsävaltuuskunnan vuosikokouksessa.

Vuoden Kymppi -palkinto myönnettiin tänä vuonna Mhy Pirkanmaan metsäasiantuntija Jouko Lehtiselle. Valinnassa esiin nousivat erityisesti Lehtisen aktiivisuus ja neuvonta metsänomistajien suuntaan. Erilaisten metsänomistajien huomiointi ja metsien tarpeiden huomioinnit nousivat metsänomistajien kommenteissa esille.

Metsänomistajien kommentteihin yhtyy myös Mhy Pirkanmaan johtaja Jussi Parviainen.

”Metsänomistajien kommentit pitävät täydellisesti paikkansa. Jouko on erinomainen valinta palkinnon saajaksi. Hän on toimihenkilöiden ehdotonta eliittiä ja yksi parhaimmista metsäasiantuntijoista, joita olen urallani tuntenut”, Parviainen kiittelee.

Kunniamaininta Päijät-Hämeeseen

Metsävaltuuskunnan kunniamaininta myönnettiin Mhy Päijät-Hämeen Timo Hannoselle. Metsänomistajien ja toimihenkilökollegoiden kommenteissa korostettiin osaamista koulutusta ja kiinteistövälitystä koskevissa kysymyksissä.

”Timo on toiminut jo pitkään todellisena uranuurtajana metsäomaisuuden hallintapalveluiden kehittämisessä ja toteuttamisessa niin alueellisesti kuin valtakunnallisestikin. Timo on aktiivisesti kouluttanut niin metsänomistajia kuin toimihenkilöitäkin näissä eri osa-alueissa niin alueellisesti kuin valtakunnallisestikin, todella arvostettuna asiantuntijana”, Mhy Päijät-Hämeen johtaja Jari Yli-Talonen kommentoi.

Vuoden Kymppi valittiin tänä vuonna kahdeksatta kertaa.