Takaisin Maaseudulla yrittäjyys on moninaista

Uutinen – Maaseudun edunvalvonta

Maaseudulla yrittäjyys on moninaista

30.08.2023

Yrittäjän päivä kutsuu jälleen syksyllä 2023 jakamaan yrittäjyyden voimakasta sanomaa suomalaisille. Maaseudulla yrittäjyydellä on monet kasvot, jotka kiinnostavat kuluttajaa. Tuo oma tarinasi kuulluksi 5.9. järjestettävässä nettitempauksessa!

Yrittäjän päivää vietetään 5.9.2023. Kaikille avoimen tempauksen tavoitteena on näyttää, kuinka arvokasta yrittäminen yhteiskunnassamme on. Se luo uutta, takaa työpaikan monille ja lisää hyvinvointia laajassa skaalassa.

Miten sitten saada ihmiset kiinnostumaan aiheesta? Henkilöt ja heidän tarinansa kiinnostavat kuulijaa. Pelkillä faktoilla ja graafeilla mielenkiinto ei herää, vaan paljon parempi on jakaa yksinkertaista tietoa siitä, mitä yrityksessä todella tapahtuu ja kuka siellä työskentelee.

Maaseudun yrittäjyys on hyvin laaja-alaista ja tahdommekin MTK:lla kannustaa nyt juuri sinua, hyvä jäsen osallistumaan omalla panoksellasi. Kampanja toteutetaan netin välityksellä, joten voit jakaa esimerkiksi tarinan maatilan työpäivästä, seurata somevideoiden välityksellä arkeasi metsäkoneen kyydissä tai kertoa keiden kanssa saat työtä tehdä kotieläintilalla. Helposti lähestyttävä sisältö puree ja helppoa tämä on sinullekin, sillä kampanjan aineistot ovat nettisivuilla kaikkien ladattavissa! Katso kampanjan sivut tästä.

Lisää infoa järjestäjien taholta etänä järjestettävässä infotilaisuudessa 17.8. klo 13–14, tässä suora linkki ilmoittautumaan tilaisuuteen.

Näytetään Suomelle yhdessä, mitä kaikkea maalla tapahtuu.Kaija Stormbom

viestinnän asiantuntija

maatalous, elinkeinopolitiikka, maaseutuyrittäjyys, elintarvikkeet ja suomalainen ruoka

+358 20 413 2385

+358 40 848 9559

aiheet: maatalousyrittäjä, maaseutumatkailuyrittäjä, metsäyrittäjä, yrittäjänpäivä, sellainen on yrittäjä