Takaisin Tänään vietetään Yrittäjän Päivää - Maaseudulla yrittäjyydellä on korvaamaton rooli

Uutinen – Maaseudun edunvalvonta

Tänään vietetään Yrittäjän Päivää - Maaseudulla yrittäjyydellä on korvaamaton rooli

05.09.2023

Tänään, 5. syyskuuta juhlitaan yrittäjiä. Yrittäjän Päivä nostaa esiin yrittäjyyden merkityksen ja monipuoliset vaikutukset arjessamme. Yrittäjyys ei ole pelkästään taloudellista toimintaa, vaan se on myös voimakas voima, joka muovaa yhteiskuntaamme monin tavoin. Maaseudulla yrittäjyydellä on tärkeä alueellinen tehtävä. 

Yrittäminen on olennainen osa talouden ja yhteiskunnan kehitystä. Se luo uusia mahdollisuuksia, edistää innovaatioita ja synnyttää työpaikkoja. Yrittäjät ovat riskinottajia, jotka uskaltavat haastaa perinteiset ajattelutavat ja luoda jotain uutta. Heidän luovuutensa ja sitoutumisensa ovat keskeisiä tekijöitä talouskasvun ja kestävän kehityksen tukemisessa.

Maaseutu tarvitsee yrittäjiä

Erityisesti maaseudulla yrittäjyydellä on korvaamaton rooli. Maaseudun yritykset ovat usein paikallisen yhteisön selkäranka tuottaen työpaikkoja ja vaurautta alueille, joilla resurssit voivat olla rajallisempia. Maaseudun yrittäjät voivat kukoistaa esimerkiksi maa- ja metsätaloudessa, matkailussa ja palvelualoilla. Maaseudun yritykset rikastuttavat alueellista monimuotoisuutta ja tarjoavat uusia mahdollisuuksia asukkaille.

Tämän vuoden Yrittäjän Päivän teema muistuttaa meitä yrittäjyyden voimasta ja sen kyvystä muuttaa maailmaa. Se on päivä, jolloin kunnioitamme yrittäjiä ja heidän panostaan yhteiskunnassa. Yhdessä voimme juhlistaa yrittäjyyttä ja inspiroitua niistä tarinoista, joissa pienistä ideoista on kasvanut suuria menestystarinoita.
 Kaija Stormbom

viestinnän asiantuntija

maatalous, elinkeinopolitiikka, maaseutuyrittäjyys, elintarvikkeet ja suomalainen ruoka

+358 20 413 2385

+358 40 848 9559

aiheet: yrittäjyys, maaseutuyrittäjyys, yrittäjä, yrittäjänpäivä


Saatat olla kiinnostunut myös näistä