Murupolku

Edut MTK:n jäsenille

Edut MTK:n ja mhy:n jäsenille

Huom! Jäsenedut muuttuvat vuonna 2020. Kerromme lisää mahdollisimman pian.

MTK:n jäsenedut

Vakuutus ja rahoitus

Vakuutus ja rahoitus 

MTK tarjoaa jäsenilleen etuja talouden hallintaan. Tiesitkö, että MTK-yhdistyksen jäsenenä saat automaattisesti käyttöösi tuotevastuuvakuutuksen? Tutustu tuotevastuuvakuutukseen ja muihin vakuutusetuihin.

Neuvonta ja lakipalvelut

Neuvonta ja lakipalvelut

MTK:n jäsenenä käytössäsi ovat Suomen parhaimmat lakiasiantuntijat maa- ja metsätalouden aloilla. Lakimiehet antavat monipuolista jäsenten yritystoimintaan liittyvää opastusta ja neuvontaa. Mikäli asiasi edellyttää asiamiehen käyttämistä, voit ottaa myös suoraan yhteyttä Maanomistajien Arviointikeskukseen, joka tarjoaa MTK:n jäsenille alennuksen oikeudellisista toimeksiannoista.

Energiaedut

Energiaedut

Jäsenedut uudistuvat vuoden 2020 alussa. Kerromme lisää mahdollisimman pian!
**
MTK:n energiaetuina saat paitsi tarjouksia ja alennuksia polttoöljystä ja bensiinistä myös erilaisia asiantuntijapalveluita. Tutustu esimerkiksi apua biokaasuinvestointeihin MTK:n jäsenille etuhintaan tarjoavaan Envitecpolisiin.

Viestintä ja yhteydet

Viestintä ja yhteydet

MTK:n jäsenille on tarjolla uutisia, ajankohtaisia puheenaiheita ja kuulumisia maaseudulta. Jäsenten oma lehti Mainio ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Lisäksi voit seurata sähköisiä kanavia: tilaa uutiskirjeitä, kuuntele Maaltavastaajat-podcastia ja selaa viljelijän taskukokoista työpöytää sähköisestä jäsenkortista.

Koneet ja tarvikkeet

Koneet ja tarvikkeet

MTK on neuvotellut jäsenilleen laajan etupaletin koneista ja tarvikkeista. Vuokraa koneita Ramirentin MTK:n jäsenille räätälöidyin etuhinnoin, vuokraa ja välitä koneita, työntekijöitä tai muita resursseja Sked-sovelluksessa tai hyödynnä Hankkijan -10% alennusta tarvikkeista ja varusteista. Selaa ja tutustu etuihin.

Koti ja vapaa-aika

Koti ja vapaa-aika

MTK tarjoaa jäsenetuja kotiin ja vapaa-aikaan. Ota tauko arjen puurtamisesta ja rentoudu.

Banneri - Liity jäseneksi - pysty

Alueelliset ja paikalliset edut

Alueelliset ja paikalliset edut

Valtakunnallisten jäsenetujen lisäksi MT-liitot ovat neuvotelleet omia jäsenetuja, samoin metsänhoitoyhdistykset.

Ajankohtaista jäseneduissa

Poimintoja jäseneduista

MTK:n veropuhelin

MTK:n veropuhelin

MTK:n veropuhelin päivystää  maanantaisin klo 9-12 talvikuukausina

Maa- ja metsätalouteen liittyvistä veroasioista saa tietoa soittamalla MTK:n veropuhelimeen. Siihen vastaavat järjestön veroasiantuntijat.

Jäsenetuhintaista veroneuvontaa saa numerosta 0600 17 999, jossa puhelun hinta on 1,18 euroa minuutilta ja paikallisverkko- tai matkapuhelinmaksu. Tarvitset jäsennumerosi, joka löytyy jäsenmaksulomakkeen mukana tulleesta jäsenkortista.

Ei-jäsenten numero on 0600 17 222. Puhelu maksaa 2,21 euroa minuutilta, lisäksi puhelinyhtiöt veloittavat paikallisverkko- tai matkapuhelinmaksun.

MTK:n veropuhelin päivystää talvikuukausina (tammi-helmi-maalis) maanantaisin klo 9-12.

MTK:n spv-edut

MTK:n spv-edut

MTK:n edut sukupolvenvaihdoksen tehneille tiloille

MTK tarjoaa Valtran, Iskun ja Hankkijan etuja sukupolvenvaihdoksen tehneille maatalousyrittäjille. Edut saa käyttöönsä ilmoittamalla sukupolvenvaihdoksesta Maaseudun Tulevaisuuden Uusia yrittäjiä -palstalla.

Ilmoita Uusia yrittäjiä -palstalla

Lähetä jatkajien tai yrittäjien nimet, mielellään myös iät, osoite, puhelinnumero, tilan nimi, sijaintikunta ja päätuotantosuunnat sekä jatkamisen tai yrittämisen aloituspäivämäärä osoitteeseen: Maaseudun Tulevaisuus, Jatkajat, PL 440, 00101 Helsinki tai anita.munter(at)mt.fi.

Voit tehdä ilmoituksen myös verkossa:

Tutustu jatkajien etuihin

Kumppanuudet liitoille ja yhdistyksille

Kumppanuudet liitoille ja yhdistyksille

Kumppanuudet liitoille ja yhdistyksille

MTK on neuvotellut kokous- ja matkapaketteja liittojen ja yhdistysten järjestämiä tilaisuuksia varten. Huom. Sokos-hotellietu voimassa 29.2.2020 asti.
Tutustu etuihin: