Murupolku

Edut MTK:n jäsenille

Ajankohtaista

Edut MTK:n jäsenille

9.10.2019

Edut MTK:n jäsenille

MTK:n jäsenenä saa lukuisan määrän rahanarvoisia jäsenetuja. Jäseneduilla voi saada useiden satojen eurojen suuruiset säästöt vuoden aikana. Jäsenetuja voi saada esimerkiksi vakuutuksista, energiasta, polttoaineista sekä yritystoimintaa tukevista palveluista. Jäsenille on tarjolla myös laaja kirjo asiantuntija-apua.

Alueelliset ja paikalliset edut

Valtakunnallisten jäsenetujen lisäksi MT-liitot ovat neuvotelleet omia jäsenetuja, samoin metsänhoitoyhdistykset.

MTK:n jäsenedut

Vakuutus ja rahoitus

Vakuutus ja rahoitus 

MTK tarjoaa jäsenilleen etuja talouden hallintaan. Tiesitkö, että MTK-yhdistyksen jäsenenä saat automaattisesti käyttöösi tuotevastuuvakuutuksen? Tutustu tuotevastuuvakuutukseen ja muihin vakuutus- ja rahoitusetuihin.

Neuvonta ja lakipalvelut

Neuvonta ja lakipalvelut

MTK:n jäsenenä käytössäsi ovat Suomen parhaimmat lakiasiantuntijat maa- ja metsätalouden aloilla. Lakimiehet antavat monipuolista jäsenten yritystoimintaan liittyvää opastusta ja neuvontaa. Mikäli asiasi edellyttää asiamiehen käyttämistä, voit ottaa myös suoraan yhteyttä Maanomistajien Arviointikeskukseen, joka tarjoaa MTK:n jäsenille alennuksen oikeudellisista toimeksiannoista.

Energiaedut

Energiaedut

MTK:n energiaetuina saat paitsi tarjouksia ja alennuksia polttoöljystä ja bensiinistä myös erilaisia asiantuntijapalveluita. Tutustu esimerkiksi apua biokaasuinvestointeihin MTK:n jäsenille etuhintaan tarjoavaan Envitecpolisiin.

Viestintä ja yhteydet

Viestintä ja yhteydet

MTK:n jäsenille on tarjolla uutisia, ajankohtaisia puheenaiheita ja kuulumisia maaseudulta. Jäsenten oma lehti Mainio ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Lisäksi voit seurata sähköisiä kanavia: tilaa uutiskirjeitä, kuuntele Maaltavastaajat-podcastia ja selaa viljelijän taskukokoista työpöytää sähköisestä jäsenkortista.

Koneet ja tarvikkeet

Koneet ja tarvikkeet

MTK on neuvotellut jäsenilleen laajan etupaletin koneista ja tarvikkeista. Vuokraa koneita Ramirentin MTK:n jäsenille räätälöidyin etuhinnoin, vuokraa ja välitä koneita, työntekijöitä tai muita resursseja Sked-sovelluksessa tai hyödynnä Hankkijan -10% alennusta tarvikkeista ja varusteista. Selaa ja tutustu etuihin.

Koti ja vapaa-aika

Koti ja vapaa-aika

MTK tarjoaa jäsenetuja kotiin ja vapaa-aikaan. Ota tauko arjen puurtamisesta ja rentoudu.

Banneri - Liity jäseneksi - pysty

Ajankohtaista jäseneduissa

Poimintoja jäseneduista

MTK:n veropuhelin

MTK:n veropuhelin

MTK:n veropuhelin päivystää  maanantaisin klo 9-12 talvikuukausina

Maa- ja metsätalouteen liittyvistä veroasioista saa tietoa soittamalla MTK:n veropuhelimeen. Siihen vastaavat järjestön veroasiantuntijat.

Jäsenetuhintaista veroneuvontaa saa numerosta 0600 17 999, jossa puhelun hinta on 1,18 euroa minuutilta ja paikallisverkko- tai matkapuhelinmaksu. Tarvitset jäsennumerosi, joka löytyy jäsenmaksulomakkeen mukana tulleesta jäsenkortista.

Ei-jäsenten numero on 0600 17 222. Puhelu maksaa 2,21 euroa minuutilta, lisäksi puhelinyhtiöt veloittavat paikallisverkko- tai matkapuhelinmaksun.

MTK:n veropuhelin päivystää talvikuukausina (tammi-helmi-maalis) maanantaisin klo 9-12.

MTK:n spv-edut

MTK:n spv-edut

MTK:n edut sukupolvenvaihdoksen tehneille tiloille

MTK tarjoaa Valtran, Iskun ja Hankkijan etuja sukupolvenvaihdoksen tehneille maatalousyrittäjille. Edut saa käyttöönsä ilmoittamalla sukupolvenvaihdoksesta Maaseudun Tulevaisuuden Uusia yrittäjiä -palstalla.

Ilmoita Uusia yrittäjiä -palstalla

Lähetä jatkajien tai yrittäjien nimet, mielellään myös iät, osoite, puhelinnumero, tilan nimi, sijaintikunta ja päätuotantosuunnat sekä jatkamisen tai yrittämisen aloituspäivämäärä osoitteeseen: Maaseudun Tulevaisuus, Jatkajat, PL 440, 00101 Helsinki tai anita.munter(at)mt.fi.

Voit tehdä ilmoituksen myös verkossa:

Tutustu jatkajien etuihin

Kumppanuudet liitoille ja yhdistyksille

Kumppanuudet liitoille ja yhdistyksille

Kumppanuudet liitoille ja yhdistyksille

MTK on neuvotellut kokous- ja matkapaketteja liittojen ja yhdistysten järjestämiä tilaisuuksia varten. Tutustu etuihin: