Jäsenedut ja -palvelut

MTK Hankinnat

MTK- ja Mhy-jäsenenä saat MTK Hankintojen neuvottelemia alennuksia yli 30 yritykseltä: Ahlsell, Onninen, MotonetPRO, IKH, ETRA, Woikoski, S-Business (ABC-asemat), CanAm, Lynx, Ski-Doo, CFMOTO, Kramp, Ramirent, Cramo, Stark, Isku, Euromaster, Vianor. Aurinkoenergiaratkaisuja saat 5 eri yritykseltä. Usealta automerkiltä saat rahana maksettavan bonuksen kun ostat uuden auton.

Muut jäsenedut ja -palvelut 

Vakuutuspalvelut

MTK tarjoaa jäsenilleen jäsenetujen lisäksi monenlaisia palveluja. Tiesitkö, että MTK-yhdistyksen jäsenenä saat automaattisesti käyttöösi tuotevastuuvakuutuksen? Tutustu tarkemmin alla.

Neuvonta- ja lakipalvelut

MTK:n jäsenenä käytössäsi ovat Suomen parhaimmat lakiasiantuntijat maa- ja metsätalouden aloilla. MTK:n juristit antavat monipuolista jäsenten yritystoimintaan liittyvää opastusta ja neuvontaa. Mikäli asiasi edellyttää asiamiehen käyttämistä, suosittelemme olemaan yhteydessä Maanomistajien Arviointikeskukseen, joka tarjoaa MTK- ja Mhy-jäsenille alennuksen oikeudellisista toimeksiannoista.

Maatalousmuovien kierrätys ja biokaasuinvestointien selvitykset

MTK:n jäsenet voivat kierrättää muovit edullisemmin jäsenhintaan Itä-Suomen Murskauskeskuksen kautta.

Sukupolvenvaihdosedut

SPV-edut edellyttävät tilalla tehtyä sukupolvenvaihdosta ja MTK-yhdistyksen jäsenyyttä. Ota yhteyttä omaan yhdistykseesi edut saadaksesi.

Muut jäsenedut

MTK:n veropuhelin

MTK:n veropuhelin päivystää  maanantaisin klo 9-12 talvikuukausina

Maa- ja metsätalouteen liittyvistä veroasioista saa tietoa soittamalla MTK:n veropuhelimeen. Siihen vastaavat järjestön veroasiantuntijat.

Jäsenetuhintaista veroneuvontaa saa numerosta 0600 17 999, jossa puhelun hinta on 1,18 euroa minuutilta ja paikallisverkko- tai matkapuhelinmaksu. Tarvitset jäsennumerosi, joka löytyy jäsenmaksulomakkeen mukana tulleesta jäsenkortista.

Ei-jäsenten numero on 0600 17 222. Puhelu maksaa 2,21 euroa minuutilta, lisäksi puhelinyhtiöt veloittavat paikallisverkko- tai matkapuhelinmaksun.

MTK:n veropuhelin päivystää talvikuukausina (tammi-helmi-maalis) maanantaisin klo 9-12.

Kumppanuudet liitoille ja yhdistyksille

Yhteistyö-kumppanuudet

MTK on neuvotellut kokous- ja matkapaketteja liittojen ja yhdistysten järjestämiä tilaisuuksia varten sekä jäsenten ja toimihenkilöiden käyttöön.
Tutustu etuihin:

Alueelliset ja paikalliset edut

Valtakunnallisten jäsenetujen lisäksi MT-liitot ovat neuvotelleet omia jäsenetuja, samoin metsänhoitoyhdistykset.