MTK-koulutus: koulutusta jäsenille ja luottamushenkilöille

MTK:n koulutus tarjoaa jäsenilleen ja jäsenyyttä harkitseville monipuolista koulutusta ja mahdollisuutta kasvattaa niin ammatillista osaamista kuin työkaluja toimia järjestötoimijana järjestön eri rooleissa. Valmennuksen keskiössä on jäsenistön ja luottamushenkilöiden vaikuttajataitojen kehittäminen. Osa tilaisuuksista järjestetään lähellä jäseniä, maakunnissa, osa lähellä tärkeitä valtakunnan vaikuttajatahoja, Helsingissä sekä osa verkossa etänä. Tarjoamme myös verkko-opistossa koulutuksia. Verkko-opistosta löydät myös kaikkien webinaarien tallenteet. 

Nähdäksesi koulutuksen tarkemman kuvauksen ja ohjelman, klikkaa koulutuksen ilmoittaudu painiketta. 

MTK:n koulutuskalenteri

Juho Jännes -rahastosta apurahaa koulutusten matkakustannuksiin

MTK:n jäsenet voivat saada Juho Jännes -rahastosta apurahaa koulutusten matkakulujen kattamiseen. Apurahoja myönnetään järjestökouluksen kurssien ja valmennusten matkakustannusten kattamiseen.

Koulutusvaraukset

Koulutustilaisuuden varauskalenterissa liitot ja yhdistykset voivat varata koulutustilaisuuden omalle ryhmälleen. Varauksen jälkeen koulutusryhmän henkilökunta ottaa yhteyttä varaajaan ja sopii koulutukseen liittyvistä yksityiskohdista. Muihin koulutuksiin ja työnohjauksiin liittyvät tiedustelut tehdään puhelimella tai sähköpostilla osoitteessa koulutusryhma(at)mtk.fi.