Murupolku

MTK:n koulutustarjontaa aihealueittain

MTK:n koulutustarjontaa aihealueittain
 

MTK:n edunvalvonnan kenttä on moninainen. Se kattaa kansainvälisen, valtakunnallisen, maakunnallisen ja paikallisen tason vaikuttamisen. Vihreiden elinkeinojen toimijat elävät jatkuvassa muutoksessa, jossa jokaista jäsentä tarvitaan antamaan edustamalleen elinkeinolle kasvot ja ääni.

MTK:n järjestökoulutus tarjoaa jäsenyyttä harkitseville ja jo toimiville jäsenilleen monipuolista koulutusta ja mahdollisuutta kasvattaa osaamista järjestön toimijan eri rooleissa. Osa koulutuksesta järjestetään lähellä jäseniä, maakunnissa, ja osa lähellä tärkeitä valtakunnan vaikuttajatahoja, Helsingissä.

Kursseilla tarkastellaan monipuolisesti MTK:n perustehtävää ja järjestön toimintaa. Järjestössä toimivat jäsenet saavat kattavan kuvan MTK:n edunvalvonnan kanavista, maa- ja metsätalous- sekä maaseutupolitiikan ajankohtaisista asioista sekä työvälineitä vaikuttamiseen omassa toiminnassa.

Koulutuskalenteri

 

Koulutusvaraukset

Koulutustilaisuuden varauskalenterissa liitot ja yhdistykset voivat varata koulutustilaisuuden omalle ryhmälleen. Varauksen jälkeen koulutusryhmän henkilökunta ottaa yhteyttä varaajaan ja sopii koulutukseen liittyvistä yksityiskohdista. Muihin koulutuksiin ja työnohjauksiin liittyvät tiedustelut tehdään puhelimella tai sähköpostilla osoitteessa koulutusryhma(at)mtk.fi.

 

MTK1 Juhlaseminaarit

Jäsenille

Näet videokoosteet tilaisuuksista kirjauduttuasi sisään.

Koulutuskuvaukset

Koulutuskuvaukset

MTK:n järjestökoulutuksen tarjoamien koulutuksien kuvaukset löydät alla olevasta katalogista.

Koulutuksia voi varata tältä sivulta koulutuksen varauskalenterista seuraavalle syys- ja kevätkaudelle. Koulutukset kiinnitetään koulutusvarausjärjestelmässä Lyytissä ja myös ilmoittautumiset hoidetaan Lyytin kautta.