Eikö sinulla ole vielä tunnusta mtk.fi-sivustolle? - Ohjeet MTK:n ja mhy:n jäsenille rekisteröitymiseen

 1. Tunnuksenasi mtk.fi-verkkopalveluumme toimii sähköpostiosoitteesi. Rekisteröityessäsi sivuston käyttäjäksi järjestelmä varmistaa, että käyttämäsi sähköpostiosoite löytyy jäsenrekisteristämme. Tarkistus liittyy tietoturvalliseen palvelun käyttöön.
   
 2. Kun olet syöttänyt sähköpostiosoitteesi oheiseen kenttään, sinulle lähtee automaattinen viesti kyseiseen sähköpostiisi. Klikkaamalla viestissä olevaa linkkiä, pääset viimeistelemään rekisteröitymisen.
   
 3. Jos sähköpostiosoitteesi on ilmoitettu jäsenrekisterissämme useampaan jäsennumeroon, voit valita, mihin käytössäsi olevaan jäsennumeroon kytket sen tällä sivustolla. Tämä valinta vaikuttaa jatkossa mm. sisältöjen kohdentamiseen ja siihen, mitä tietoja sinulle näytetään jatkossa Oma tiedot -sivulla.
   
 4. Määritä itsellesi sopiva salasana. (Jos myöhemmin salasana unohtuu, saat palautettua sen sähköpostiisi.)
  ​​​​​​​
 5. Rekisteröityminen on valmis. Voit jatkossa kirjautua sivustolle oikean yläkulman Kirjaudu-napista sähköpostisosoitteellasi ja valitsemallasi salasanalla.

Ongelmia rekisteröitymisessä? Lue täältä lisää.

Ei sähköpostiosoitetta?

Jos sähköpostiosoitettasi ei löydy jäsenrekisteristämme, sinut ohjataan lomakkeelle, jolla voit ilmoittaa sähköpostiosoitteesi meille. Olemme sinuun yhteydessä, kun olemme lisänneet sähköpostiosoitteesi jäsenrekisteriin ja voit koittaa rekisteröitymistä uudestaan. Pyrimme palaamaan asiaan mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään kolmen arkipäivän kuluessa.

Voit olla myös suoraan yhteydessä osoitteeseen nettijasenet@mtk.fi tai yhdistyksesi jäsensihteeriin (Yhdistysten yhteystiedot löytyvät MTK-liittojen sivuilta).


Lisätietoja eri käyttäjäryhmien sisäänkirjautumisista