null Helmi-palkinto MTK-Itä-Uusimaalle

Uutinen

Helmi-palkinto MTK-Itä-Uusimaalle

5.8.2020

Tänä vuonna Helmi-palkinto matkaa MTK-Itä-Uusimaalle ja kunniamaininta MTK-Nurmolle

Palkinnon vastaanottivat Tapio Anttila ja Pasi Kortesjärvi
Palkinnon vastaanottivat Tapio Anttila ja Pasi Kortesjärvi

Helmi-palkinto jaettiin valtuuskunnan kevätkokouksessa 5.8.2020 MTK-Itä-Uusimaalle.  Yhdistyksen vuonna 2019 järjestämät maanmuokkauspäivät valittiin vuoden helmeksi.

Tapahtuma keräsi paljon väkeä ja oli hyvin järjestetty ammattitapahtuma, joka tarjosi käytännönläheisellä tavalla myös ympäristötietoutta viljelijöille. Tapahtumaa tehtiin yhteistyössä yhteensä 11 koneliikkeen kanssa, koneita olikin paikalla 36 kappaletta. Tämä osoittaa sen, että yhdistyksen ei tarvitse tehdä kaikkea yksin.

 

Kunniamaininta MTK-Nurmolle

Kunniamaininnan sai MTK-Nurmo ja heidän järjestämänsä farmiralli, jossa kaupunkijunakonseptilla pääsi tutustumaan kolmen maatilan ja maamiesseuran kuivaajan toimintaan 3km säteellä. Väkeä oli liikkeellä paljon. Tapahtumassa tuotiin esiin maaseudun ja kaupungin yhteistyötä ja vähennettiin vastakkainasettelua. Tapahtumassa tehtiin kuluttajatyötä persoonallisella tavalla.

MTK-Etelä-Pohjanmaan puheenjohtaja Johanna Kankaanpää vastaanotti palkinnon.

 Esikatsele
1 jostakin 61

Suositellut artikkelit

MTK:n kevätvaltuuskunta pidettiin erityisjärjestelyin Tampereen Solo Sokos Hotel Tornin kokoustiloissa keskiviikkona 5.8. Kokouksen ajankohta siirtyi keväältä elokuulle koronatilanteen takia. Kokouksessa...