Takaisin Hevosala vaikuttaa yhdessä

Artikkeli – Maaseudun edunvalvonta

Hevosala vaikuttaa yhdessä

31.03.2021

Vuoden 2021 kuntavaaleissa punnitaan jälleen tärkeitä asioita: poikkeusaikoina nousevat entistä tärkeämmäksi teemat hyvinvoinnista, yhteisöllisyydestä, turvallisesta tulevaisuudesta ja ympäristöstä. Nämä ovat kaikki teemoja, jotka ovat lähellä hevosalan ja hevosihmisten arkea ja ajatusmaailmaa päivittäin. Yhdessä viestimällä hevosala tekee asiaa tutummaksi niin tuleville päättäjille kuin äänestäjille. 

Olemme koonneet materiaalia synnyttämään ajatuksia ja tukemaan hyviä päätöksiä myös kuntavaalien alla. Olitpa äänestäjä, ehdokas tai ehdokkuutta suunnitteleva, löydät täältä  hevosalan toimijoiden yhteisen kuntavaaliohjelman. Lisäksi tilastoja ja muuta materiaalia hevosalan vaikuttavuudesta täällä.

Ehdokas tai ehdokkuutta suunnitteleva: tutustu materiaaleihin ja hyödynnä hevosalan faktoja omassa kampanjassasi! Hevonen ja hevosala koskettavat ja vaikuttavat sinunkin kunnassasi – myös alan ammattilaisten ja harrastuspiirien ulkopuolella.

Äänestäjä: tutustu hevosalan vaikuttavuuteen ja haasta ehdokkaat! Tunteehan tuleva kuntapäättäjäsi hevosalan monipuoliset taloudelliset ja hyvinvointivaikutukset?

Hevosihminen: vie hyvää viestiä eteenpäin myös hevospiirien ulkopuolelle! 

Hippoksen sivuilta saat myös käyttöösi paitsi ajantasaista faktaa, myös monipuolisen ja viikoittain teemanmukaisesti päivittyvän somemateriaalin, jota voit hyödyntää ja jakaa omissa kanavissasi.

Vaikutetaan yhdessä!


Kaija Stormbom

viestinnän asiantuntija

maatalous, elinkeinopolitiikka, maaseutuyrittäjyys, elintarvikkeet ja suomalainen ruoka

+358 20 413 2385

+358 40 848 9559

Johanna Andersson

asiantuntija, hevostalous ja luomu

perhevapaalla

+358 20 413 2477

+358 40 824 5522

aiheet: hevonen, hevosharrastus, kuntavaalit, kuntavaaliohjelma, hevostalous, hevosurheilu, ratsastus