Takaisin Maaseutumatkailuyrittäjät oppivat ja verkostoituvat 22. – 23.3.  Kajaanissa

Uutinen – Yrittäminen

Maaseutumatkailuyrittäjät oppivat ja verkostoituvat 22. – 23.3.  Kajaanissa

13.03.2023

Hyvä maaseutumatkailuyrittäjä! Tule mukaan kuulemaan ajankohtaisista asioista, verkostoitumaan, oppimaan ja tutustumaan! Valtakunnallinen maaseutumatkailuyrittäjien ja kehittäjien seminaari 22. – 23.3.2023 Kajaanissa.

Maaseutumatkailusektorin toimijat vuosittain yhteen kokoava Valtakunnallinen maaseutumatkailuyrittäjien ja -kehittäjien seminaari järjestetään Kajaanissa Kongressi- ja kulttuurikeskus Kaukametsässä. Seminaari järjestetään 47. kerran ja teemana on kulttuuri- ja ruokamatkailu. Seminaarinkokonaisuuden aloittaa 21.3. järjestettävä SMMY ry:n vuosikokous sekä kehittäjien tapaaminen ja varsinaiset seminaaripäivät ovat 22. – 23.3. Kaukametsän Kouta-salissa.

Seminaaripäivät suunnataan kaikille maaseutumatkailusta kiinnostuneille yrittäjille, kehittäjille tai omaa alan yritystä suunnitteleville.

Luvassa on innostavia yrittäjäpuheenvuoroja, mielenkiintoisia retkikohteita, tunnelmallinen iltatilaisuus sekä kainuulainen makumatka -tuotetori, joka tarjoaa seminaarivieraille elämyksellisen makumatkan paikallisen, alueellisen lähiruoan äärelle.

Kohtaa asiakas - panosta palveluun

Puhujina mm. runoviikon taiteellinen johtaja, näyttelijä Kati Outinen, joka puhuu Kohtaamisen kosketuksesta ja elämyksistä taiteen keinoin. Torstain yksi puhujista on toimittaja, juontaja ja kirjailija Ella Kanninen puheenvuorollaan Parhaan palvelukokemuksen varmistaminen – havaintoja meiltä ja muualta. Tarjolla on paljon ideoita, ajatuksia ja uusia työkaluja omaan tekemiseen sekä monenlaisia verkostoitumisen mahdollisuuksia ympäri Suomen.

Torstaina ohjelmaan kuuluvat tutustumiset alueen yrityksiin.

Ilmoittautuminen on umpeutunut. Peruutuspaikkoja voi tiedustella kimmo.aalto@mtk.fi tai kaija.stormbom@mtk.fi 

Lue lisää ja katso tarkempi ohjelma täällä.  Kimmo Aalto

asiantuntija, maaseutumatkailu ja palveluyrittäjyys

palveluyrittäjyys, maaseutumatkailu, Lomalaidun ry, Green care

+358 40 179 1618

Kaija Stormbom

viestinnän asiantuntija

maatalous, elinkeinopolitiikka, maaseutuyrittäjyys, elintarvikkeet ja suomalainen ruoka

+358 20 413 2385

+358 40 848 9559

aiheet: tapahtuma, maaseutumatkailu, maaseutuyrittäminen, matkailuyrittäminen


Suositellut artikkelit

Yhdeksän maaseutujärjestöä on perustanut yhteisen Eläköön maaseutu! -foorumin. Foorumin tarkoituksena on tiivistää maaseudun monilukuisten järjestöjen yhteistyötä, luoda yhteistä tulevaisuuskuvaa ja vahvistaa...

Matkailu ja sen kerrannaisvaikutukset työllistävät suomalaisia. Matkailun positiiviset vaikutukset alueelliseen elinvoimaan ja hyvinvointiin ovat entistä tärkeämpiä. Maaseudun matkailua edistävät järjestöt painottavat...