null Vastaa kausityövoimakyselyyn: Mistä työntekijät ensi kaudelle? - Miten kausi mennyt? - Mihin viranomaisten pitää varautua nyt ja ensi vuonna?

Uutinen – Hanke

Vastaa kausityövoimakyselyyn: Mistä työntekijät ensi kaudelle? - Miten kausi mennyt? - Mihin viranomaisten pitää varautua nyt ja ensi vuonna?

30.9.2022

Vastaa ja vaikuta, anna palautetta sekä tietoa viranomaisille siitä, mihin pitää varautua eri palveluissa (kuten työluvat, verokortit). Työntekijöiden liikkumiseen maan sisäisesti ja eri maista tulevalle kaudelle valmistaudutaan jo.

Me alan järjestöt - yhteistyössä TE-hallinnon ja Maahanmuuttoviraston kanssa - kartoitamme ensi vuoden rekrytointia, tämän kauden rekrytoinnin onnistumista sekä ukrainalaisten tilannetta. 

Kyselyyn toivomme vastauksia maa- ja metsätalous- ja puutarhantuottajilta sekä hedelmien ja marjojen kasvattajilta, jotka työllistävät kausityöntekijöitä.

Kyselyyn voi vastata anonyymisti. Vastaathan 3.10. mennessä! Vain vastaamalla voit vaikuttaa!

Vastauksesi on todella tärkeä, lämmin kiitos!

Vastaamaan pääset tästä.  

 Kati Kuula

työvoimapalveluasiantuntija

+358 20 413 2025

+358 45 112 9173

aiheet: työvoima, kausityö

Suositellut artikkelit

1

07.06.2022

Katsaus kausityövoimatilanteeseen

07.06.2022

Kevättyöt ovat sujuneet poikkeuksellisesta tilanteesta huolimatta, mutta sadonkorjuusta ja syksymmältä puuttuu vielä tekijöitä. Arvio työntekijöiden määrästä normaalikauteen verrattuna on tällä hetkellä noin 70...

EU-maiden eri toimijat ja Euroopan työviranomainen, European Labour Authority (ELA), kampanjoivat kausityöntekijöiden oikeuksien puolesta. Kampanja kestää kesäkuun puolivälistä lokakuun 2021 loppuun asti....

Viime keväällä kausityövoimakriisiä ratkomaan perustettu Töitä Suomesta Oy laajentaa 18.1. toimintansa koko Suomeen. Samalla yhtiö lanseeraa palveluvalikoiman, jolla voidaan auttaa maaseudun työnantajia ja...